4 video ağır gelmiyo mu sana :/Bende dun misafirlige gittigim ivin gece calistim
Ama gunluk programimdan 3 testim bugune kaldi,
Bugunde planim 4 tarih video izlemek insallah
Bu notlar nerden gercekten işe yarar notlar . Teşekürler paylaştıgın için.
Merhaba ihtiyaç ,data,Pegem bunlar en iyi yayınlarkızlar selam, bana şöyle evde kendi kendime çalışabileceğim sağlam konu anlatımlı bi set varmı tavsiye edebileceğiniz?
Whatsap grubumuz var canım ınstagram sayesinde kuruldu 30 kişi falan var muhabbet 0 sadece bilgi ve soru paylaşımı yapılıyor ilgimi çekenleri bende burada paylasiyorumBu notlar nerden gercekten işe yarar notlar . Teşekürler paylaştıgın için.
Merhaba ihtiyaç ,data,Pegem bunlar en iyi yayınlar
Whatsap grubumuz var canım ınstagram sayesinde kuruldu 30 kişi falan var muhabbet 0 sadece bilgi ve soru paylaşımı yapılıyor ilgimi çekenleri bende burada paylasiyorum
Rica ederim ne demek girip çıkan arkadaşlar bakar aklında kalır işlerine yarar belkiO zaman burda da paylşaşıp bize fayda sağladığın için teşekkür ederim.
Cok tesekkur ederizhazırlanan herkese başarılar dilerim. ben de 2014 de girdim çok şükür haziranda atandım. Allah yardımcınız olsun hepinizin
fotoğrafçılık bölümü mezunuyum. 82 ile atandım ben. şansıma bi anda çok alım oldu. darısı başınıza olsn inşallah..Cok tesekkur ederiz
Bilum neydi acaba kac puanla atandiniz ?
İnsallah canimfotoğrafçılık bölümü mezunuyum. 82 ile atandım ben. şansıma bi anda çok alım oldu. darısı başınıza olsn inşallah..
Bizim bölümümzde de alım çok az tamamen şans işi işte. Umarım bu alımda 3001 ile gidersin .. Tüm illeri yazarsan belki olabilirİnsallah canim
Bende 87 pyanla acikta kaldim bolumum gida 1 tNr bile alim olmadi
Canim 3001 in de hali icler acisi. 89 da kaldi. 3 alimda toplam 150 kadro ancak geldi. Benim ki umudum kalmadi yeniden hazirlanmaya baslafim 1 yasinda bebegimleBizim bölümümzde de alım çok az tamamen şans işi işte. Umarım bu alımda 3001 ile gidersin .. Tüm illeri yazarsan belki olabilir