ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Haberlerde de çıktı sosyal medyada da çıktı canım. ..
Ay tatlım ben memurlar nette okuyorum genelde haber orda bile detaylı almamış şimdi gördüm ki sürekli bakarım saat başı. Ama çok şaşırdım. Hayirlisi olsun inşallah.

Bayanlar haberiniz var mı bilmiyorum ama sınav tarihleri değişti Bu sekilde oldu osym sitesinden de bakabilirsiniz lisans lar için çok kötü oldu temmuz dan mayisa alındı. Önlisans/ortaöğretim de eylül den ekime alındı +1 ay daha stres sinir içinde ders çalışacağız geçmiş olsun hepimize.....osym ye burdan... !

1- 2016-KPSS Lisans (GY - GK, EĞİTİM BİLİMLERİ) - 22 Mayıs 2016'da,
2- 2016-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) - 29 Mayıs 2016'da,
3- 2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) - 24 Temmuz 2016'da,
4- 2016-KPSS Ön Lisans Ön Lisans Düzeyi - 22 Ekim 2016'da,
5- 2016-KPSS Ortaöğretim Düzeyi - 23 Ekim 2016'da yapılacaktır.
ne yalan söyliyim önlisans olduğum için sevindim bir ay kadar daha çalışabilicez ama lisanslar için kötü olmuş..en güzel yani açıklama tarihleri belli daha önce yazıyomuydu ben hatırlamıyorumda neyse hayırlısı neyse o olsun :KK51:

Ay tatlım ben memurlar nette okuyorum genelde haber orda bile detaylı almamış şimdi gördüm ki sürekli bakarım saat başı. Ama çok şaşırdım. Hayirlisi olsun inşallah.

ne yalan söyliyim önlisans olduğum için sevindim bir ay kadar daha çalışabilicez ama lisanslar için kötü olmuş..en güzel yani açıklama tarihleri belli daha önce yazıyomuydu ben hatırlamıyorumda neyse hayırlısı neyse o olsun :KK51:
Ben pek sevinemedim çünku bir an önce sınava girip çıkmak istiyorum koca 1 sene ders basinda olcaz bakalım.. Lisans lar için çok kötü oldu evet osym bu işte hersey beklenir. Hayirlisi olsun artık hakkımızda

Ben pek sevinemedim çünku bir an önce sınava girip çıkmak istiyorum koca 1 sene ders basinda olcaz bakalım.. Lisans lar için çok kötü oldu evet osym bu işte hersey beklenir. Hayirlisi olsun artık hakkımızda
Ben sevindim inan ki:) o stres çok iyi değil. Ben onu iyi yaşadım yani. En azından 1 ay daha fazla verildi şükür ki. Atıyorum denemeler de bir konuda eksik çıkıyor onu tamamlaman için bir süren var. Ve artık kpss önceden 10 tane mat yap yüksek puan olayı olmaktan çıktı. Malesef hepimizin sorunu olan matematikten artık en aşağı 20 yapmak lazım. Extra geometri ve sayısal mantık var. Bunun için iyi oldu gibime geldi tatlım. :))))

Ben sevindim inan ki:) o stres çok iyi değil. Ben onu iyi yaşadım yani. En azından 1 ay daha fazla verildi şükür ki. Atıyorum denemeler de bir konuda eksik çıkıyor onu tamamlaman için bir süren var. Ve artık kpss önceden 10 tane mat yap yüksek puan olayı olmaktan çıktı. Malesef hepimizin sorunu olan matematikten artık en aşağı 20 yapmak lazım. Extra geometri ve sayısal mantık var. Bunun için iyi oldu gibime geldi tatlım. :))))
20 mat yapmak benim için hayal gibi bişey valla :)))

Sabahtan 2 saat Coğrafya çalıştım hava misssss bugün smdi gezmelere gidip akşam Coğrafya ile devam edicem yine :KK66:

selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza önlisans adalet bölümü mezunuyum yeni evliyim sayılır
üstelik hamileyim :) ama kafama koydum kpss kazanacağım..
hiç ara vermeden dershaneye yazıldım derslerm başladı..
cok çalışmam lazım.. çalışmamız lazım cok hırslıyım hayat koşulları gerçekten benm için çok çok zor
hani insanın kazanmaktan başka çaresi yok derler ya inanın öyleyim.. kazanmaktan başka çarem yok kızlar..
matematiğim cok zayıf.. dershanedeki hocam antremanlarla matematik kitabını önerdi.. hemen aldım gerçekten güzel bi kitap biraz sıkıcı ama matematiği yapamıyorsanız kesinlikle almalısınz.. çok güzel ögretiyor çözdükce çözesi geliyor insanın temel oluşturuyor gerçekten
onun harici elimde ihtiyaç data yayınları var dershanedende kaynaklarm gelecek..
siz nasıl çalışıyorsunuz günlük 3 4 5 6 saat çalşyrm değişiyor duruma göre..
cografyamda çok kötü :KK43:

canm merhaba matematikten durumun nasıl netlerin nasıl..
hoşgeldin aramıza :) ben henüz deneme çözmedim daha konularım bitmedi matematiğim zayıf olduğu için daha çok matematik çalışıyorum..dediğin gibi antrenmanlarla matematik banada yardımcı oldu temel açısından :) coğrafya için bende video izleyip konu özeti çıkardım sonra teste geçtim ama daha başlardayım tabi coğrafya zorluyo benide :) fem akademinin kitapları var elimde bide uzman kariyer var onlardan çalışıyorum bende..tek çaremiz bu gibi gözüküyo evet ama bizi strese sokar bu düşünce..biraz bunlardan uzaklaşıp çalışmakta fayda var heleki heyecanlı bi yapın varsa benim gibi :) kolay gelsinHoppa

Edebiyatı neden bıraktınız merak ettim?

hemencik açıklayayım =)
bendeniz akü türk dili ve edebiyatını bıraktım 3. sınıftan... sonra girdim bilgisayar programcılığına. bu sene ikinci sınıfım. 2016 da okul bitecek ve gelecek sınav.... Velakin yaş oldu 24. ilk üniversitemden arkadaşlarım atandı öğretmen oldu benim hala ne yaptığım belli değil =( bunalım bunalım...
sorunun özüne geliyorum =) atanmam için 90 almam lazım. türkçem çok iyi. matematiğim kelimenin tam anlamıyla sıfır. tarih ve coğrafya çalışma oranımla paralel başarı getirecektir.

selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza önlisans adalet bölümü mezunuyum yeni evliyim sayılır
üstelik hamileyim :) ama kafama koydum kpss kazanacağım..
hiç ara vermeden dershaneye yazıldım derslerm başladı..
cok çalışmam lazım.. çalışmamız lazım cok hırslıyım hayat koşulları gerçekten benm için çok çok zor
hani insanın kazanmaktan başka çaresi yok derler ya inanın öyleyim.. kazanmaktan başka çarem yok kızlar..
matematiğim cok zayıf.. dershanedeki hocam antremanlarla matematik kitabını önerdi.. hemen aldım gerçekten güzel bi kitap biraz sıkıcı ama matematiği yapamıyorsanız kesinlikle almalısınz.. çok güzel ögretiyor çözdükce çözesi geliyor insanın temel oluşturuyor gerçekten
onun harici elimde ihtiyaç data yayınları var dershanedende kaynaklarm gelecek..
siz nasıl çalışıyorsunuz günlük 3 4 5 6 saat çalşyrm değişiyor duruma göre..
cografyamda çok kötü :KK43:
Hoşgeldin aramıza canım azimli olman bile çok güzel birsey evli olup üstelik hamile olup istikrarlisin ve böyle devam et hepimiz kazanmak istiyoruz ben bi kere daha hazirlanamam zaten 4. Kez giricem bu sınava hangi dershane ye gidiyorsun ? Bölümün kaç la kapattı kaç alman lazım canım ?

Selammm herkese
Panteraam nabber :KK54:
Aaaa Hazal canım seni görmek ne güzel nerelerdesin geçen sene naptin ya bida konusamadik ben uzun bir süre foruma girmemiştim çünkü bu sene hazırlanıyor musun ?

Merhabalar konulara bakıyorum kaç gündür ama önlisansa ait çalışma sayfası bulamadım o yüzden burayı açıyorum burada toplanalım önlisans lar olarak karar verdim SON bi kez daha hazırlanıcam ben :KK14::KK43:
geçen sene güzel topikler vardı gerçekten çok faydası oluyor bilgi paylaşımı yaparız en azından burada
önlisansları da tek çatı altında toplamış oluruz En Büyük TÜRKİYE
Merhaba bende önlisanstan gireceğim. Bölümüm bilgisayar programciligi. Ve ilk defa hazirlanacagim. Yeni yeni basladim calismalara, dershanem de bu haftaici basliyor. Sizleri görünce kendime cok kizdim neden erken baslamadim diye :KK43: gk ya nasil calisiyorsunuz hangi yayinlardan calisiyorsunuz? Ayrica boyle guzel bir sayfa actiginiz icin Teşekkürler.

Hoşgeldin aramıza canım azimli olman bile çok güzel birsey evli olup üstelik hamile olup istikrarlisin ve böyle devam et hepimiz kazanmak istiyoruz ben bi kere daha hazirlanamam zaten 4. Kez giricem bu sınava hangi dershane ye gidiyorsun ? Bölümün kaç la kapattı kaç alman lazım canım ?

Aaaa Hazal canım seni görmek ne güzel nerelerdesin geçen sene naptin ya bida konusamadik ben uzun bir süre foruma girmemiştim çünkü bu sene hazırlanıyor musun ?
Senide görmek topiginde olmak ayri güzel canım benim.:)
Valla bende uzun bi süre girmedim foruma yeni yeni
Valla bende basladim malum olmadi o puanla ama senin puanin iyiydi sen gidemedin mi
Ben dgs yede girdim ama olmadi dershaneye başladım ışte canim
Bu senede dershneyle deneyim diyorum.:)

Merhaba bende önlisanstan gireceğim. Bölümüm bilgisayar programciligi. Ve ilk defa hazirlanacagim. Yeni yeni basladim calismalara, dershanem de bu haftaici basliyor. Sizleri görünce kendime cok kizdim neden erken baslamadim diye :KK43: gk ya nasil calisiyorsunuz hangi yayinlardan calisiyorsunuz? Ayrica boyle guzel bir sayfa actiginiz icin Teşekkürler.
Canım ayni bolumdeniz bende dershneye başladım geçen sene evde çalıştım kendim olmadi
Bence morelini bozma lisanslar mayısta yanlış bilmiyorsam o daha kötü ya bizim ki ekim en kötü eylül gibi

Canım ayni bolumdeniz bende dershneye başladım geçen sene evde çalıştım kendim olmadi
Bence morelini bozma lisanslar mayısta yanlış bilmiyorsam o daha kötü ya bizim ki ekim en kötü eylül gibi
Evet bizim sinav 22 ekim de yapilacak. 2016 sinav takvimi aciklandi. Tarihe anayasaya falan nasil calisiyorsunuz

Canım. Hoşgeldin Sende aramıza aynı bölüm mezunuyuz bilgisayar proğramcılığı çoğunlukta hatta topikte ve sınav tarihi 1 ay ileri alındı zaten geç kalmış sayılmazsin ama bir an önce başla tabi canım benim ben de nerdeyse her yayından kaynak var ihtiyaç akademi ye de salı günü dershane ye baslicam

Senide görmek topiginde olmak ayri güzel canım benim.:)
Valla bende uzun bi süre girmedim foruma yeni yeni
Valla bende basladim malum olmadi o puanla ama senin puanin iyiydi sen gidemedin mi
Ben dgs yede girdim ama olmadi dershaneye başladım ışte canim
Bu senede dershneyle deneyim diyorum.:)
Her zaman gel canım benim ben 78 aldım çok da iyi değil ve bizim bölüme yetersiz zatwn biliyosun bu sene 85 üzeri almak lazım kuzum bende bu sene dershane ile devam edeceğim geçen sene gidip bıraktım 2 ayda bu sene istikrarla devam inşallah hepimiz ataniriz umarım ya

Ha
Canım. Hoşgeldin Sende aramıza aynı bölüm mezunuyuz bilgisayar proğramcılığı çoğunlukta hatta topikte ve sınav tarihi 1 ay ileri alındı zaten geç kalmış sayılmazsin ama bir an önce başla tabi canım benim ben de nerdeyse her yayından kaynak var ihtiyaç akademi ye de salı günü dershane ye baslicam

Her zaman gel canım benim ben 78 aldım çok da iyi değil ve bizim bölüme yetersiz zatwn biliyosun bu sene 85 üzeri almak lazım kuzum bende bu sene dershane ile devam edeceğim geçen sene gidip bıraktım 2 ayda bu sene istikrarla devam inşallah hepimiz ataniriz umarım ya
Hadi ya ben seni 82 falan saniyodum.:KK70:
İyi yapmışsın vallaha canim sizin dershane basladi mi nerdeyse sinava 1:sene var sanki yine sikilacakmis gibiyim.:))
İnşallah canim bakalım hayırlısı bari bu sene olsun yaa :KK43:

X