ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Ben tarihin pusulasi uzerinden calisiyorum tarihe video izlemedm hic ama gonderdgn linki izleyeyim bakayim daha kolay ogrenirim belki kuzum

Kitaptan mı çalışıyorsun canım? Video daha anlaşılır oluyo ama çok zaman alıyor canım

Kizlar Ben yeni basladim her dersin ilk konusundayim. Siz nerdesiniz

Bende aynı canım tarih ve türkçenin ilk konuunu bitirdim.Şimdi coğrafyanın ilk konusundayım çok az kaldı bitirmeme sonra soru çözecem.

Ay kızlar ben muhasebe diye beni almadiniz mi yanınıza askolsunn :KK43:
Aaa olur mu canım hepimz biriz beraberiz :KK66:

Hoşbulduk canım bu çok zamanını almıyor mu bende video izliyorum mat.hariç ama çok uzun sürüyor sonrada soru çözüyorum böyle daha iyi anlıyorum ama konular böyle bitmeyecek diye korkuyorum
Almaz mi çok zamanı mi alıyor tabiki ama günde 1 konu hedefleyince bitiriyorum yavaş ilerliyor insan ama malesef.

Bende bugün ders seçimini yaptım haftanın 4 günü dersim var bakalım haftaya salı baslicaz derslere inşallah güzel bir plan programla ilerlerim

Kızlar bnmde 11 inde ehliyet sınavın var bitsin ki inşallah geçerim tekrardan kaldığım yerden devam edecem ders calismaya

Bende dershane ile başlamayı düşünüyorum hayırlısı ile. Pazartesi sanırım o da.

çok yoğun dersler bide okula alışmaya çalışıyorum ah ah nolucak böyle istek var ama yorgunum :KK17:

Günaydınlar.bende dün hiç calisamayanlardanim malesef bugün için allah kerim :)((

Günaydınlar.bende dün hiç calisamayanlardanim bugün için allah kerim diyorum :KK66: mat da 0 im ben kuzenim mat öğretmeni o anlatıyor ama yine yapamıyorum birazdan baslicaz derse nasıl çözecem bu mat sorunu bilmiyorum geCen sene de özel ders aldım bi süre ve antrenmanlarla mat kıtabindan ilerledim bi 10 soru bari çözmek istiyorum ya :KK43:

Ders aralarında çalışma cabam:)) olsun dünde bisey vardı kimse çalışmamış bugün çalışıyorum türkçe :))

Günaydınlar.bende dün hiç calisamayanlardanim bugün için allah kerim diyorum :KK66: mat da 0 im ben kuzenim mat öğretmeni o anlatıyor ama yine yapamıyorum birazdan baslicaz derse nasıl çözecem bu mat sorunu bilmiyorum geCen sene de özel ders aldım bi süre ve antrenmanlarla mat kıtabindan ilerledim bi 10 soru bari çözmek istiyorum ya :KK43:
Aynı durum bende de vardı gercekten vazgecme sürekli soru cözmeye calıs ne güzrl sana anlatan var bizde video basında pinekliyelim:)))

Bende çalışayim diyorum kızlar daha dershane başlayana kadar kaç gün var. Zaten başlamıştım derShane çıkınca bıraktım. Tempoya alıştırayim kendimi dimi ama. Ben Ales tarzında mat çözüyorum. Artık Ales daha yakın kpss ye

merhaba kızlar ben size birsey sormak istiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirm... önlisan olarak mimari ve dekoratif sanatlar mezunuyum kpss de tapu ve kadastro genel müdürlüğüne kimler atanabilir bilgisayar işletmeni olarak falan kimler atanablir mezun olunan bölüm önemli mi yoksa puanı tutan herkees atanabiiliyor mu kesin olarak bilen varsa yardım ederseniz çok sevinirim...Şimdiden teşekkürler

Aynı durum bende de vardı gercekten vazgecme sürekli soru cözmeye calıs ne güzrl sana anlatan var bizde video basında pinekliyelim:)))
Pes etmek istemiyorum bende ama anlatırken anlıyorum ama soru cozemiyorm bu durumdan kurtulurum umarım hiç mat cozme den olmaz zaten tek canımı sıkan bu.

Bende çalışayim diyorum kızlar daha dershane başlayana kadar kaç gün var. Zaten başlamıştım derShane çıkınca bıraktım. Tempoya alıştırayim kendimi dimi ama. Ben Ales tarzında mat çözüyorum. Artık Ales daha yakın kpss ye
Dershane bekleme canım ne yaparsan yanına kar yani ben temmuz da yazildim 13 ekim de baslicam temmuzda komple tarihi bitirdim mesela smdi karışık ilerliyorum tüm dersler olarak şimdi Coğrafya caliscam gündüz mat çalıştık bekleme bence sende başla bir an önce :KK66:

Ben geldim kimseler yok mu yine ? Bu platolar ovalar nasıl akılda kalicak var mı sizin yöntemleriniz akılda kalması için kizlar

Bayanlar haberiniz var mı bilmiyorum ama sınav tarihleri değişti Bu sekilde oldu osym sitesinden de bakabilirsiniz lisans lar için çok kötü oldu temmuz dan mayisa alındı. Önlisans/ortaöğretim de eylül den ekime alındı +1 ay daha stres sinir içinde ders çalışacağız geçmiş olsun hepimize.....osym ye burdan... !

1- 2016-KPSS Lisans (GY - GK, EĞİTİM BİLİMLERİ) - 22 Mayıs 2016'da,
2- 2016-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) - 29 Mayıs 2016'da,
3- 2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) - 24 Temmuz 2016'da,
4- 2016-KPSS Ön Lisans Ön Lisans Düzeyi - 22 Ekim 2016'da,
5- 2016-KPSS Ortaöğretim Düzeyi - 23 Ekim 2016'da yapılacaktır.

Bayanlar haberiniz var mı bilmiyorum ama sınav tarihleri değişti Bu sekilde oldu osym sitesinden de bakabilirsiniz lisans lar için çok kötü oldu temmuz dan mayisa alındı. Önlisans/ortaöğretim de eylül den ekime alındı +1 ay daha stres sinir içinde ders çalışacağız geçmiş olsun hepimize.....osym ye burdan... !

1- 2016-KPSS Lisans (GY - GK, EĞİTİM BİLİMLERİ) - 22 Mayıs 2016'da,
2- 2016-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) - 29 Mayıs 2016'da,
3- 2016-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) - 24 Temmuz 2016'da,
4- 2016-KPSS Ön Lisans Ön Lisans Düzeyi - 22 Ekim 2016'da,
5- 2016-KPSS Ortaöğretim Düzeyi - 23 Ekim 2016'da yapılacaktır.
Aaaa şok'a girdim. Haberlerde niye okumadım ben bunu!

X