ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Arkadaşım 82 aldı atanamadi ye isen hazırlanıyor bu sene ben ne kiiiii canım evet süre uzadı ben pek sevinemedim bir an önce girip çıkmak istiyordum çünkü inşallah bende sikilmam ya :/

Hoşgeldin aramıza canım azimli olman bile çok güzel birsey evli olup üstelik hamile olup istikrarlisin ve böyle devam et hepimiz kazanmak istiyoruz ben bi kere daha hazirlanamam zaten 4. Kez giricem bu sınava hangi dershane ye gidiyorsun ? Bölümün kaç la kapattı kaç alman lazım canım ?

Aaaa Hazal canım seni görmek ne güzel nerelerdesin geçen sene naptin ya bida konusamadik ben uzun bir süre foruma girmemiştim çünkü bu sene hazırlanıyor musun ?
hoşbuldm canmm benm için hayat şARTLARI o kadar zor ki mutlaka kazanmam lazm eşim cok düşük bir maaş ile çalışıyor ve geçim gerçekten cok zor :KK43:
bölümüm bu seneki atamalrda 81 e kadar düştü ama ben garantilemek için 85 ve üzeri yapmak istiyorum bunun içinde cok çalışmam lazmm en cok eksik oldum noktalar matematik ve cografya

Canım. Hoşgeldin Sende aramıza aynı bölüm mezunuyuz bilgisayar proğramcılığı çoğunlukta hatta topikte ve sınav tarihi 1 ay ileri alındı zaten geç kalmış sayılmazsin ama bir an önce başla tabi canım benim ben de nerdeyse her yayından kaynak var ihtiyaç akademi ye de salı günü dershane ye baslicam

Her zaman gel canım benim ben 78 aldım çok da iyi değil ve bizim bölüme yetersiz zatwn biliyosun bu sene 85 üzeri almak lazım kuzum bende bu sene dershane ile devam edeceğim geçen sene gidip bıraktım 2 ayda bu sene istikrarla devam inşallah hepimiz ataniriz umarım ya

Konu anlatim olarak; data, ihtiyac,yargi,uzman kariyer, lider, pegemden hangisini tavsiye edersiniz ve
Soru bankasi icin hangi yayin tavsiye edersiniz?

Konu anlatim olarak; data, ihtiyac,yargi,uzman kariyer, lider, pegemden hangisini tavsiye edersiniz ve
Konu anlatım olarak data iyi benim gözümde ama dersten derse etki ediyor. Tarih Coğrafya için data. Anayasa için yargı. Sana güncel hariç full yaptırır ben örneğiyim bunun. Ama tavsiyem Tarih pusulasindan çalış derim. 19 da 17 net yaptım. Benim tarih 0'ken. Coğrafya için bu sene bende kararsızım beni bitiren ders oydu çünkü. Puanım 80 küsür. Dershane bana hiçbir şey katmadi ben bu puanı sabah gece gündüz çalışarak aldım. 20 bine yakın soru çözdüm herhalde. Aklına gelmeyen kaynaklardan bile yani. Sorular denemeler yaprak fasikuller vs hepsi bitti son yargı denemesi aldim. Iyi ki de almışım. Sanki ÖSYM hazırlamış yargı denemesini. Önce şaşırdım böyle deneme mi olur özellikle matematik full aynı soru tarzıydi. O yüzden şanslı oldum. Bu senede yargı Dershanesine yazıldım Allah utandırmaz inşallah. Internetten çalış derim ben.

hoşbuldm canmm benm için hayat şARTLARI o kadar zor ki mutlaka kazanmam lazm eşim cok düşük bir maaş ile çalışıyor ve geçim gerçekten cok zor :KK43:
bölümüm bu seneki atamalrda 81 e kadar düştü ama ben garantilemek için 85 ve üzeri yapmak istiyorum bunun içinde cok çalışmam lazmm en cok eksik oldum noktalar matematik ve cografya
Canım benim de matematgm ve cografyam zayıf bölümümde senın dedgn puanda alıyor bölümün neydi canım?bıde matematıkle coğrafyaya nasıl çalışıyorsun?

Konu anlatım olarak data iyi benim gözümde ama dersten derse etki ediyor. Tarih Coğrafya için data. Anayasa için yargı. Sana güncel hariç full yaptırır ben örneğiyim bunun. Ama tavsiyem Tarih pusulasindan çalış derim. 19 da 17 net yaptım. Benim tarih 0'ken. Coğrafya için bu sene bende kararsızım beni bitiren ders oydu çünkü. Puanım 80 küsür. Dershane bana hiçbir şey katmadi ben bu puanı sabah gece gündüz çalışarak aldım. 20 bine yakın soru çözdüm herhalde. Aklına gelmeyen kaynaklardan bile yani. Sorular denemeler yaprak fasikuller vs hepsi bitti son yargı denemesi aldim. Iyi ki de almışım. Sanki ÖSYM hazırlamış yargı denemesini. Önce şaşırdım böyle deneme mi olur özellikle matematik full aynı soru tarzıydi. O yüzden şanslı oldum. Bu senede yargı Dershanesine yazıldım Allah utandırmaz inşallah. Internetten çalış derim ben.

Canım puanın güzelmiş bu puanla neden atanamadın hangi bölum mezunusun?

Canım benim de matematgm ve cografyam zayıf bölümümde senın dedgn puanda alıyor bölümün neydi canım?bıde matematıkle coğrafyaya nasıl çalışıyorsun?

Muhasebe mezunuyum tatlım. Artık hedef 90 ve üzeri inşallah. Puanım güzel ama malesef kadro vermediler bu sene. 2012 de 900 kadro verirken bu sene sadece 8 kişi gitti önümden. Hayirlisi canım bakalım.

Kızlar hakkaten. Coğrafyayı napacagiz bu sene? Kitapla alakası yoktu bu senekilerin. Artık ezber değil daha detaylı şeyler soruyorlar. Benim en kararsız kaldığım ders oldu ve sınavda beni batıran dersti

Evet çok haklısın 5 sene özel sektör de çalıştım bende ve özel in bir garantisi yok bunu herkes biliyor inşallah istediğin puanı alırsın sende benim de eksik olduğum yapamam dediğim dersler mat ve coğrafya malesef :KK43:

Gecen sene de çok araştırarak başladım cnm ben data tarih te çok iyi hiç bir kaynakta olmayan konuları ele almış tabi data ile kalma tarihin pusulası ni da edinmek lazım bende hala alicam diğer dersler de ihtiyaç ve Pegem den ilerledim data da dahil en iyi olarak hep onları duydum ben
Kızlar hakkaten. Coğrafyayı napacagiz bu sene? Kitapla alakası yoktu bu senekilerin. Artık ezber değil daha detaylı şeyler soruyorlar. Benim en kararsız kaldığım ders oldu ve sınavda beni batıran dersti
Coğrafya benim icin de çok sıkıntı Pegem in kim korkar Coğrafya serisinden çalışıyorum ben günlerdir özet olarak geçmiş diğer kaynaklardan da bakicam bugün Coğrafya dersi var ilk giricem inşallah hoca iyidir iyi anlatirda üstesinden gelirim diye düşünüyorum

canm benm bölümüm adalet en son 80 le kapattı ama ben garantilemek istiyorum..
matematikden antremanlarla matematikten çalışmaya başladım dershanede hocalarında cok katkısı oluyor cografyya daha başlayaamadım hiç sevmiyorum sen nasıl çalışıyorsun..

Evet çok haklısın 5 sene özel sektör de çalıştım bende ve özel in bir garantisi yok bunu herkes biliyor inşallah istediğin puanı alırsın sende benim de eksik olduğum yapamam dediğim dersler mat ve coğrafya malesef :KK43:

Gecen sene de çok araştırarak başladım cnm ben data tarih te çok iyi hiç bir kaynakta olmayan konuları ele almış tabi data ile kalma tarihin pusulası ni da edinmek lazım bende hala alicam diğer dersler de ihtiyaç ve Pegem den ilerledim data da dahil en iyi olarak hep onları duydum ben

Coğrafya benim icin de çok sıkıntı Pegem in kim korkar Coğrafya serisinden çalışıyorum ben günlerdir özet olarak geçmiş diğer kaynaklardan da bakicam bugün Coğrafya dersi var ilk giricem inşallah hoca iyidir iyi anlatirda üstesinden gelirim diye düşünüyorum
sanırım herkezin mat ve cografyadan sıkıntısı var canm ya :KK43: :KK43: benmde öyle.. matematik az cok yapıyorum ama cografyayıda halletmek lazım nasıl yapacağız bunu :KK43:

sanırım herkezin mat ve cografyadan sıkıntısı var canm ya :KK43: :KK43: benmde öyle.. matematik az cok yapıyorum ama cografyayıda halletmek lazım nasıl yapacağız bunu :KK43:
Bende 2 dersin üzerine daha çok gidiyorum hadi Coğrafya da yaparım asabilirim bi şekilde ama matematik en en büyük korkum kuzenim öğretmen o anlatıyor her hafta kız kardeşim sayisalci o da anlatıyor anlıyorum ama soru cozemiyorm artık bende bir sorun var diye düşünmeye başladım resmen :KK43: bugün de ilk mat dersine giricem dershane de bakalım nasıl olacak

Ben bugün başladım dershane'ye. Ilk dersten vukuat yedi benden dershane yönetimi. Sözel ve sayısal sınıfı bir araya almışlar. 55 dakika işledik ilk dersi toplamda 3 dersti. 2 sine girmedim zaten. -3:6+(18_30)= tarzı sorular çözdü bunu anlattı. Haliyle ben ve benim gibi matematiği orta düzeyde olanlar icin sınıf tam bir rezaletti. Ayırma yapsalar bizi de geriletmez kendilerine de şikayet yemezdi. Zaten bizim hatamiz deyip Özür dilediler. 3 sa boyunca topla çıkar mı yapılır arkadaş! Dershane uyanıklık etmiş ve başta uyarmamış bizi. İki sınıf açılacak normalde yeterli düzeyde kayıt yok diye tek sınıfa alınmış herkes. Berbat bir matematik dersi işledik. Sonrasına iki ders tarih koymuşlar. Hoca mükemmel ötesi. Allah'a şükür en ihtiyacım olan derslerden biriydi tarih. Bugün böyle geçti. Pert olarak geldim eve 2014 temposunu yakalamam için üç dört gün'e ihtiyacım var sanırım. İlginç ve bu zamana kadar duymadığım bilgiler veriyor hocamız. Sizinle de paylaşacağım bunları inşallah. Çok şükür Rabbim'e tarihte sıkıntı yok darısı hayırlısı ile diğer dersler'e :)

Ben bugün başladım dershane'ye. Ilk dersten vukuat yedi benden dershane yönetimi. Sözel ve sayısal sınıfı bir araya almışlar. 55 dakika işledik ilk dersi toplamda 3 dersti. 2 sine girmedim zaten. -3:6+(18_30)= tarzı sorular çözdü bunu anlattı. Haliyle ben ve benim gibi matematiği orta düzeyde olanlar icin sınıf tam bir rezaletti. Ayırma yapsalar bizi de geriletmez kendilerine de şikayet yemezdi. Zaten bizim hatamiz deyip Özür dilediler. 3 sa boyunca topla çıkar mı yapılır arkadaş! Dershane uyanıklık etmiş ve başta uyarmamış bizi. İki sınıf açılacak normalde yeterli düzeyde kayıt yok diye tek sınıfa alınmış herkes. Berbat bir matematik dersi işledik. Sonrasına iki ders tarih koymuşlar. Hoca mükemmel ötesi. Allah'a şükür en ihtiyacım olan derslerden biriydi tarih. Bugün böyle geçti. Pert olarak geldim eve 2014 temposunu yakalamam için üç dört gün'e ihtiyacım var sanırım. İlginç ve bu zamana kadar duymadığım bilgiler veriyor hocamız. Sizinle de paylaşacağım bunları inşallah. Çok şükür Rabbim'e tarihte sıkıntı yok darısı hayırlısı ile diğer dersler'e :)
Benim de 1. HaftaM bitti yarın ders var 2. Haftaya baslicaz benim istediğim düzey ve Sınıfta sin sen canım ben matematik dersin de şok oldum bize de bslangic orta yüksek seviye olmak üzere 3 sınıf olacak dediler ben başlangıç istedim sonra dan sınıf ayrımı yok dediler her kitap ta videoda temel kavramlardan başlar ama benim hocam direk bildiğin işlem den ... denklem göstermedim ama denklem herkes kurar diyerek den denklem kurulan sorulardan ilerledi gitti sadece izledim bende dershane de ki mat ile 1 soru dahi yapamam ben onu gördüm Coğrafya ve tarih hocam çok güzel anlatıyor inşallah o derslerde sorun yaşamam türkçe de eh idare eder işte. Ama mat bana hayal kırıklığı yaşattı resmen. 10 gündür gribim atlatamadim ve düzenli calisamiyorum 50 turkce 50 Coğrafya soru çözdüm bugün sadece :KK43:

İhtiyaç yayinlari nasil kizlar dershaneden onu alicam. Birde siz hangi kaynaktan ve nasil calisiyorsunuz
ihtiyaçın konu anlatımını kesinlikle önermiyorum;dershanesine gidiyorum kendi bünyelerinde çalışan hocalarıda zaten kitaptan çalışmayın biz ne yazdırırsak o diğer yayınlarında sorularını çözün diyorlar. eğer sen konu anlatımlı yayınlar istiyorsan başta pegem sonra data ve evveliyatın tarihini öneririm,yargının tarih sorularını çözme çok yanlış varmış diğer yayınlarında bütün soru bankalarından yararlanabilirsin (dedi dershane hocaları):KK52:

selams arkidişler bende su ürünleri mezunu olarak mağğlesef 3001'den girecim 100 puan şart ki bişeyler ola ^__^ ihtiyaç'a gidiyorum memnun da değilim kaydımı sildirebilsem keşkem diyorum bi yanımda boşver devam et diyor bilemiyorum canım pek bi sıkkın :KK12::63:

selams arkidişler bende su ürünleri mezunu olarak mağğlesef 3001'den girecim 100 puan şart ki bişeyler ola ^__^ ihtiyaç'a gidiyorum memnun da değilim kaydımı sildirebilsem keşkem diyorum bi yanımda boşver devam et diyor bilemiyorum canım pek bi sıkkın :KK12::63:
Canım hosgeldin bakalım inşallah yüüsss puan alırız ya :)) bende ihtiyaç akademi dershanesine gidiyorum neden memnun değilsin mesela çok merak ettim benim de memnun olduğum söylenemez aynı şeylerden mj sikayetciyz acaba :KK66:

Canım hosgeldin bakalım inşallah yüüsss puan alırız ya :)) bende ihtiyaç akademi dershanesine gidiyorum neden memnun değilsin mesela çok merak ettim benim de memnun olduğum söylenemez aynı şeylerden mj sikayetciyz acaba :KK66:
ouf 100 puanss :rolleyes: ya öncelikle konu anlatımlı kitpların basım hataları çok fazla maalesef sürekli yazıyoruz dersleri dershane hocaları biz ne yazdırırsak ona çalışın diyorlar e bu da hem zaman sorunu hemde yorucu oluyor :KK43: ayrıca coğ dersi ilk üniteyi bitirmeden 5.ünitenin 3. konusuna geçebiliyor sonra soru çözerken zorlanıyorsun ünite bitmediği için soru seçmek gerekiyor o da vasat bilemiyorum ya siz de de durum böyle mi?

Arkadaşlar müfredat mi değişmiş ? Evdr net yok telefonun netiylede pek biseye ulaşamadım. Çevremde kpss hazırlanan da yok biliyorsanz bilgilendirirseniz sevinirim. .atanamazsam Kasimdan sonra bende çalışmaya başlayacagim.

X