Online terapi

Bende yıllardır depresyon anksiyete beslenme bozukluğu yaşıyorum mükemmelliyetçilik kitabını okuyorum hepsi bu yüzden oluyormuş temelinde bu yatıyormuş meğer yıllardır antipsikotik kullanıyorum depresyon için halbuki tek seansta ana kaynağı anladık ya
Tek seansta nasıl anladı ki?
Önce sizi tanımaya çalışır ilk seansta.
Süpervizyon sürecinde mi ki şu an kendisi belki ondan uygundur.
Ücretsiz yapanlar da çok öyle

bu terapist genç, hafif dalgalı saçlı ve piyırsingli bir kadın mı?
Bende yıllardır depresyon anksiyete beslenme bozukluğu yaşıyorum mükemmelliyetçilik kitabını okuyorum hepsi bu yüzden oluyormuş temelinde bu yatıyormuş meğer yıllardır antipsikotik kullanıyorum depresyon için halbuki tek seansta ana kaynağı anladık ya

Online seanslar daha uygun olabiliyor. Benim psikoloğum da 200 lira alıyor hem de ünlü bir psikolog. Yüzyüze seans fiyatı çok daha fazla

Kız daha kim olduğunu söylemedi öğrenemedik 😂
Mesaj attım ona bile cevap vermedi belki çocuklara uygun fiyata LGS için online seminer verir diye düşünmüştüm 😁 bizim okulda PDR yok. Psikologu kıskanıyor zağar yazzık. 😁😁

Terapist arıyordum çokta bütçe ayıramıyacaktım maalesef. İnstagramda gezerken karşıma çıktı sembolik ücret karşılığında terapi veriyorum form doldurun geri dönüş yapacağım diye. Doldurdum bende formda terapiye haftalık ne kadar ücret ayırabilirsiniz yazıyordu 100 tl yazdım öylesine geri dönmezler zaten diye düşündüm. Bi baktım geri döndüler seans ayarladılar formda yazdığınız ücret üzerinden ilerler dedi. Bir aydır devam ediyorum ve çok memnunum ilgileniyor gayet ama çok düşük ücret verdiğim için utanıyorum açıkçası ama en başta kabul etmeseydi dönmezdi beni almazdı diye düşünüyorum neden böyle bir şey yapıyor anlamadım da
acaba henüz eğitim aşamasında biri mi? bir arkadaşım böyle çok daha uygun ücretli nir adaydan eğitim alıyordu. onların da bu süreçte danışana ihtiyaçları var sonuçta. ancak instagram o kadar güvenilir olmayan bir platform ki.. bilemedim de. e bunu da söyleyin. buna da fazla hassasiyet gösteriyorsunuz sonuçta

Arkadaşlar hepiniz psikoloğun ismini istemişsiniz ama soru sahibi vermemekte haklı. Öyle veya böyle belki de aylar sürecek bir sürece başlamış terapistiyle. Burada yaptığı paylaşımı “bak sen 100 lira alıyormuşsun” diye psikologla paylaşmanızdan bile çekiniyor olabilir ki bu çok doğal. Israrla isim istemeniz hoş gelmedi bana.

Yani neden bu kadar düşük ücretle terapi veriyor anlamadım hala 😅

Diplomasını eğitimlerinin belgelerini gördünüz mü? Kendimi geliştirmiş biri asla bu fiyata hizmet vermez. Aşırı komik bir rakam çünkü. Saatine minimum 500 alabilecekken çok çok düşük. Gerçekten psikolog mu emin olun derim.

Diplomasını eğitimlerinin belgelerini gördünüz mü? Kendimi geliştirmiş biri asla bu fiyata hizmet vermez. Aşırı komik bir rakam çünkü. Saatine minimum 500 alabilecekken çok çok düşük. Gerçekten psikolog mu emin olun derim.
Çalıştığı kliniğin internet sitesinde psikolog olarak ismi var zaten diğerleri uzman klinik psikolog yazıyor onda sadece psikolog yazıyor .

Çalıştığı kliniğin internet sitesinde psikolog olarak ismi var zaten diğerleri uzman klinik psikolog yazıyor onda sadece psikolog yazıyor .
Bu psikolog olduğunu kanıtlamaz ki. İnternet sitesi düzenlemek çok basit bir şey. Hangi üniversiteden mezun olmuş, kaç yılında mezun olmuş, hangi eğitimleri almış bunlar çok önemli.

X