Online terapi

Terapist arıyordum çokta bütçe ayıramıyacaktım maalesef. İnstagramda gezerken karşıma çıktı sembolik ücret karşılığında terapi veriyorum form doldurun geri dönüş yapacağım diye. Doldurdum bende formda terapiye haftalık ne kadar ücret ayırabilirsiniz yazıyordu 100 tl yazdım öylesine geri dönmezler zaten diye düşündüm. Bi baktım geri döndüler seans ayarladılar formda yazdığınız ücret üzerinden ilerler dedi. Bir aydır devam ediyorum ve çok memnunum ilgileniyor gayet ama çok düşük ücret verdiğim için utanıyorum açıkçası ama en başta kabul etmeseydi dönmezdi beni almazdı diye düşünüyorum neden böyle bir şey yapıyor anlamadım da
muhtemelen yeni mezundur ya da tez vs yazıyordur tecrübe edinmek için böyle bir işe girişmiştir. çok oluyor bu üzülmeyin. win win yani. karşılıklı çıkarlarınız😁

Evet ya benimki bana teşhis falan koymadı dolandırıyor mu acaba 😂
Ben bi ara mmpi eğitimi almıştım sonra gördüğüm herkese beleşe mmpi yapmıştım
Snapchat-3029503603227420896.jpg

Cüzi bi miktara yapsam daha profesyonel dururmuş sorudaki psikolog gibi, üzüldüm :KK70:

seanslar yarım saat olsa 100-200-300 bandında kişiye özel fiyat veriyordur iyi para eder 🤭

Ben bi ara mmpi eğitimi almıştım sonra gördüğüm herkese beleşe mmpi yapmıştımEki Görüntüle 3309987
Cüzi bi miktara yapsam daha profesyonel dururmuş sorudaki psikolog gibi, üzüldüm :KK70:
kesinlikle😂 bedava dese kimse inanmaz. yüksek ücretle yapsa tecrübesiz o kadar etmez. ama böyle olunca karşıdaki minnet besleyip mahçup bile oluyor😁

X