- 19 Ağustos 2023
- 833
- 480
-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
O nedir ki isterseniz şuanda da yapabilirsinizBen bi ara mmpi eğitimi almıştım sonra gördüğüm herkese beleşe mmpi yapmıştımEki Görüntüle 3309987
Cüzi bi miktara yapsam daha profesyonel dururmuş sorudaki psikolog gibi, üzüldüm
Kız ben 45 dkya 600 verıyom bu hafta 700 olduseanslar yarım saat olsa 100-200-300 bandında kişiye özel fiyat veriyordur iyi para eder
Yok anam 400 küsür soru var yaptığım kişiler anama sövüyoduO nedir ki isterseniz şuanda da yapabilirsiniz
ben de ziya ünlütürkten almayı çok istiyordum vicdansız en son 2000 dedi. dedim böbreğimi de vereyim bu nedirKız ben 45 dkya 600 verıyom bu hafta 700 oldu
Benim 550₺ydi en son mart ayında online ekranda ağlarken dondu tüm hevesim kaçtıKız ben 45 dkya 600 verıyom bu hafta 700 oldu
Tecrübe kazanmak içinYani neden bu kadar düşük ücretle terapi veriyor anlamadım hala
belki pdr cidir. atanamayan pdr çileden hepsi psikotepist olarak bi yerlerde çalışıyor valla. 3 ü de arkadaşımMükemmelliyetçi diyen psikologla görüşme bile :)
Pdrciler de terapist olabilir, bir engel yok kibelki pdr cidir. atanamayan pdr çileden hepsi psikotepist olarak bi yerlerde çalışıyor valla. 3 ü de arkadaşım
Ne oldu foton gitti gibi olmuş biraz ahahkaksjskwkwBenim 550₺ydi en son mart ayında online ekranda ağlarken dondu tüm hevesim kaçtıtam ağlıyorum gaza gelmişim ağzımdan sakız düşmeli bir ağlayış bi de şey bi dk dondunuz dedim orda bıraktım o gün ya
Yok pdr ci değil lisansına yüksek lisansına baktımbelki pdr cidir. atanamayan pdr çileden hepsi psikotepist olarak bi yerlerde çalışıyor valla. 3 ü de arkadaşım
Bunları hazırlamak çok basit malesef 100₺ pek güven vermedi üstüne üstlük yüksek lisanslı biriyse. Psikoloji lisans yeni mezunu olsa tamam da yüksek lisans mezunu klinik psikologtur zorYok pdr ci değil lisansına yüksek lisansına baktım
Valla ben verirdim ya alana girmiş olsam. Bana seans odası aşırı stresli geliyor çünkü onlineda birkaç kişiye bi süreliğine verip açılmayı, rahatlamayı düşünürdüm. Zaten ölene kadar böyle devam etmez birkaç seans sonrası yükseltmeyi teklif eder benceBunları hazırlamak çok basit malesef 100₺ pek güven vermedi üstüne üstlük yüksek lisanslı biriyse. Psikoloji lisans yeni mezunu olsa tamam da yüksek lisans mezunu klinik psikologtur zor
Pardon yüksek lisans yokmuş ben yanlış hatırlamışım baktım şimdi tekrar profilinde bi klinik adı etiketli klinikte başka bir klinik psikolog adı var başka bir sitede adını buldum terapist olarak 350 tl olduğu yazıyorBunları hazırlamak çok basit malesef 100₺ pek güven vermedi üstüne üstlük yüksek lisanslı biriyse. Psikoloji lisans yeni mezunu olsa tamam da yüksek lisans mezunu klinik psikologtur zor
3 seans yaptık şimdiye kadar hiç paradan bahsetmedi bi terapist sitesinde gördüm şimdi adını 350 tl olduğu yazıyorValla ben verirdim ya alana girmiş olsam. Bana seans odası aşırı stresli geliyor çünkü onlineda birkaç kişiye bi süreliğine verip açılmayı, rahatlamayı düşünürdüm. Zaten ölene kadar böyle devam etmez birkaç seans sonrası yükseltmeyi teklif eder bence
Evet bende ünlü bır hanımefendıyle görüştüm oda 2000 dedi kabul edemedım tabiî.ben de ziya ünlütürkten almayı çok istiyordum vicdansız en son 2000 dedi. dedim böbreğimi de vereyim bu nedirazcık isim yapıp iy olanlar olayı abarttı cidden
Benim 550₺ydi en son mart ayında online ekranda ağlarken dondu tüm hevesim kaçtıtam ağlıyorum gaza gelmişim ağzımdan sakız düşmeli bir ağlayış bi de şey bi dk dondunuz dedim orda bıraktım o gün ya
b.kunu çıkarıyorlar. ünlü düşünür recep ivedikin dediği gibi o parayı sana versem benim psikoloğum daha çok bozlulurEvet bende ünlü bır hanımefendıyle görüştüm oda 2000 dedi kabul edemedım tabiî.
bazen bızde de donma sorunu oluyor ahahah cok haklısın ama yuzyuze gıttgm beni depresyona soktuğu için online seçtim artık bende bu yüzden istemiyordum once donarsa falan dıye sjsjdj şükür ıyı gıdıyoruz smdı
Geçen sene psıkyatra gıttgmde bana depresyon teşhisi koydu verdgı ılaclar ve kendısıne bır dünya para ödedim. Ondan sonra depresyona girdim benım bıseyım yokmul bunu odeyınce oldu dedım sjsjdjjb.kunu çıkarıyorlar. ünlü düşünür recep ivedikin dediği gibi o parayı sana versem benim psikoloğum daha çok bozlulur
Bende yıllardır depresyon anksiyete beslenme bozukluğu yaşıyorum mükemmelliyetçilik kitabını okuyorum hepsi bu yüzden oluyormuş temelinde bu yatıyormuş meğer yıllardır antipsikotik kullanıyorum depresyon için halbuki tek seansta ana kaynağı anladık yaGeçen sene psıkyatra gıttgmde bana depresyon teşhisi koydu verdgı ılaclar ve kendısıne bır dünya para ödedim. Ondan sonra depresyona girdim benım bıseyım yokmul bunu odeyınce oldu dedım sjsjdjj
ee nasıl çözeceksin. o kadar ucuza kapatmışsın işi bize de bi güzellik yaparsın artık. söyle de biz de nasiplenelimBende yıllardır depresyon anksiyete beslenme bozukluğu yaşıyorum mükemmelliyetçilik kitabını okuyorum hepsi bu yüzden oluyormuş temelinde bu yatıyormuş meğer yıllardır antipsikotik kullanıyorum depresyon için halbuki tek seansta ana kaynağı anladık ya