- 22 Ağustos 2023
- 362
- 747
-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
bu ne gııBen bi ara mmpi eğitimi almıştım sonra gördüğüm herkese beleşe mmpi yapmıştımEki Görüntüle 3309987
Cüzi bi miktara yapsam daha profesyonel dururmuş sorudaki psikolog gibi, üzüldüm
Tek seansta nasıl anladı ki?Bende yıllardır depresyon anksiyete beslenme bozukluğu yaşıyorum mükemmelliyetçilik kitabını okuyorum hepsi bu yüzden oluyormuş temelinde bu yatıyormuş meğer yıllardır antipsikotik kullanıyorum depresyon için halbuki tek seansta ana kaynağı anladık ya
Bende yıllardır depresyon anksiyete beslenme bozukluğu yaşıyorum mükemmelliyetçilik kitabını okuyorum hepsi bu yüzden oluyormuş temelinde bu yatıyormuş meğer yıllardır antipsikotik kullanıyorum depresyon için halbuki tek seansta ana kaynağı anladık ya
Eee millete sana ne diyerek diklenme ile olmuyor o işler.Ene uçmuş ya
Kız daha kim olduğunu söylemedi öğrenemedikEee millete sana ne diyerek diklenme ile olmuyor o işler.Uçururlar adamı.
Mesaj attım ona bile cevap vermedi belki çocuklara uygun fiyata LGS için online seminer verir diye düşünmüştümKız daha kim olduğunu söylemedi öğrenemedik
Herkes ulasırsa fiyat artırır diye korktu benceMesaj attım ona bile cevap vermedi belki çocuklara uygun fiyata LGS için online için seminer verir diye düşünmüştümbizim okulda PDR yok. Psikologu kıskanıyor zağar yazzık.
Ekmeğinden etti haberi yok.Herkes ulasırsa fiyat artırır diye korktu bence
Stajyerdir belki ve mezun olmak için belli sayıda terapi tamamlayıp hocalarına vaka olarak sunması gerekiyordur.Yani neden bu kadar düşük ücretle terapi veriyor anlamadım hala
acaba henüz eğitim aşamasında biri mi? bir arkadaşım böyle çok daha uygun ücretli nir adaydan eğitim alıyordu. onların da bu süreçte danışana ihtiyaçları var sonuçta. ancak instagram o kadar güvenilir olmayan bir platform ki.. bilemedim de. e bunu da söyleyin. buna da fazla hassasiyet gösteriyorsunuz sonuçtaTerapist arıyordum çokta bütçe ayıramıyacaktım maalesef. İnstagramda gezerken karşıma çıktı sembolik ücret karşılığında terapi veriyorum form doldurun geri dönüş yapacağım diye. Doldurdum bende formda terapiye haftalık ne kadar ücret ayırabilirsiniz yazıyordu 100 tl yazdım öylesine geri dönmezler zaten diye düşündüm. Bi baktım geri döndüler seans ayarladılar formda yazdığınız ücret üzerinden ilerler dedi. Bir aydır devam ediyorum ve çok memnunum ilgileniyor gayet ama çok düşük ücret verdiğim için utanıyorum açıkçası ama en başta kabul etmeseydi dönmezdi beni almazdı diye düşünüyorum neden böyle bir şey yapıyor anlamadım da
Doktorunuz kim acaba bende online seans almak istiyorumOnline seanslar daha uygun olabiliyor. Benim psikoloğum da 200 lira alıyor hem de ünlü bir psikolog. Yüzyüze seans fiyatı çok daha fazla
Pskologunuz pek işe yaramamış belliki.Sanane
Yani neden bu kadar düşük ücretle terapi veriyor anlamadım hala
Çalıştığı kliniğin internet sitesinde psikolog olarak ismi var zaten diğerleri uzman klinik psikolog yazıyor onda sadece psikolog yazıyor .Diplomasını eğitimlerinin belgelerini gördünüz mü? Kendimi geliştirmiş biri asla bu fiyata hizmet vermez. Aşırı komik bir rakam çünkü. Saatine minimum 500 alabilecekken çok çok düşük. Gerçekten psikolog mu emin olun derim.
Bu psikolog olduğunu kanıtlamaz ki. İnternet sitesi düzenlemek çok basit bir şey. Hangi üniversiteden mezun olmuş, kaç yılında mezun olmuş, hangi eğitimleri almış bunlar çok önemli.Çalıştığı kliniğin internet sitesinde psikolog olarak ismi var zaten diğerleri uzman klinik psikolog yazıyor onda sadece psikolog yazıyor .