- 19 Ağustos 2023
- 833
- 480
-
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Teşhis dediğim bana mükemmelliyetçi dedi yani hastalık teşhisi değilPsikolog teşhis koyamaz ki
Mükemmelliyetçi diyen psikologla görüşme bile :)Teşhis dediğim bana mükemmelliyetçi dedi yani hastalık teşhisi değil
Çok saçma ya madem memnusun söyle biz burda birbirimizden bir sürü tavsiye alıyoruzMaalesef konu sahibi bu konuda bilgi vermiyor sır gibi saklıyor.Kendine özel sanıyor olabilir.
Tanınırsa bu kadar ucuza seans yapmaz korkusu olabilirÇok saçma ya madem memnusun söyle biz burda birbirimizden bir sürü tavsiye alıyoruz
Sebep ne peki?Maalesef adını veremem
Niye kiMükemmelliyetçi diyen psikologla görüşme bile :)
Terapistin adını söylersen, ben de söylerim:)Niye ki
Ben burda adını vermek zorunda mıyım hanfendi ne alaka ya konu açmaklaAdını vermeyeceksiniz ne diye konu açıyorsunuz anlamış değilim. Araştırmışssınız iyi diyorsunuz bir de şüpheleniyorsunuz garip
Evet ya benimki bana teşhis falan koymadı dolandırıyor mu acabaPsikolog teşhis koyamaz ki
Konu açmanızdaki sebep nedir peki? Burda bizden ne bekliyorsun tam olarak?Ben burda adını vermek zorunda mıyım hanfendi ne alaka ya konu açmakla
SananeKonu açmanızdaki sebep nedir peki? Burda bizden ne bekliyorsun tam olarak?
Allah sabır versin psikoterapistinize. Çocuk gibisiniz sizle baya işi varSanane
muhtemelen yeni mezundur ya da tez vs yazıyordur tecrübe edinmek için böyle bir işe girişmiştir. çok oluyor bu üzülmeyin. win win yani. karşılıklı çıkarlarınızTerapist arıyordum çokta bütçe ayıramıyacaktım maalesef. İnstagramda gezerken karşıma çıktı sembolik ücret karşılığında terapi veriyorum form doldurun geri dönüş yapacağım diye. Doldurdum bende formda terapiye haftalık ne kadar ücret ayırabilirsiniz yazıyordu 100 tl yazdım öylesine geri dönmezler zaten diye düşündüm. Bi baktım geri döndüler seans ayarladılar formda yazdığınız ücret üzerinden ilerler dedi. Bir aydır devam ediyorum ve çok memnunum ilgileniyor gayet ama çok düşük ücret verdiğim için utanıyorum açıkçası ama en başta kabul etmeseydi dönmezdi beni almazdı diye düşünüyorum neden böyle bir şey yapıyor anlamadım da
Ben bi ara mmpi eğitimi almıştım sonra gördüğüm herkese beleşe mmpi yapmıştımEvet ya benimki bana teşhis falan koymadı dolandırıyor mu acaba
Hiç ticari zekan yok puh sanaBen bi ara mmpi eğitimi almıştım sonra gördüğüm herkese beleşe mmpi yapmıştımEki Görüntüle 3309987
Cüzi bi miktara yapsam daha profesyonel dururmuş sorudaki psikolog gibi, üzüldüm
kesinlikleBen bi ara mmpi eğitimi almıştım sonra gördüğüm herkese beleşe mmpi yapmıştımEki Görüntüle 3309987
Cüzi bi miktara yapsam daha profesyonel dururmuş sorudaki psikolog gibi, üzüldüm