Online terapi

Sekerportakaliii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
833
480
Terapist arıyordum çokta bütçe ayıramıyacaktım maalesef. İnstagramda gezerken karşıma çıktı sembolik ücret karşılığında terapi veriyorum form doldurun geri dönüş yapacağım diye. Doldurdum bende formda terapiye haftalık ne kadar ücret ayırabilirsiniz yazıyordu 100 tl yazdım öylesine geri dönmezler zaten diye düşündüm. Bi baktım geri döndüler seans ayarladılar formda yazdığınız ücret üzerinden ilerler dedi. Bir aydır devam ediyorum ve çok memnunum ilgileniyor gayet ama çok düşük ücret verdiğim için utanıyorum açıkçası ama en başta kabul etmeseydi dönmezdi beni almazdı diye düşünüyorum neden böyle bir şey yapıyor anlamadım da

Yani neden bu kadar düşük ücretle terapi veriyor anlamadım hala 😅
Eskiden 1 liraya dert dinlenir diye yazan psikiyatri öğrencileri vardı, belki onlar gibi düşünen insanlardır bilemedim.
Belki sizin dışınızda seans başına 5 bin lira veren vardır, sonuçta kimin ne ücret ödediğini bilmiyorsunuz. Dengeleniyor olabilir:)

Bana kendi capinda az buçuk psikoloji bilgisine sahip ufak çaplı bir dolandırıcıya denk gelmişsiniz gibi geldi. Umarım yaniliyorumdur. Malum bu devirde kimseye güven kalmadi.
Paraya ihtiyacı vardır 3e 5e bakmadan terapi veriyordur. Malum şuan herkes terapist kesildi başımıza.

Bana kendi capinda az buçuk psikoloji bilgisine sahip ufak çaplı bir dolandırıcıya denk gelmişsiniz gibi geldi. Umarım yaniliyorumdur. Malum bu devirde kimseye güven kalmadi.
Yok doktortakvimimde profili var hakkında yorumlar var zaten süreç doktor takvimi sitesi üzerinden ilerliyor seansları ordan haber veriyor

O yüzden ufak çaplı dolandırıcı olabilir dedim zaten. Kırmızı odadan sonra herkes psikolog oldu malum 🤣
Yok googleda tüm bilgileri yazıyor ve tek seansta bana koyduğu teşhis çok doğru çıktı hala şaşırıyorum gün geçtikçe doğruluğunu anlıyorum bu teşhisle ilgili kitap önerdi aldım resmen beni anlatıyor

X