bunu da mi banliyolar? su forum kurallarini her siteye giriste okumak lazim sanki:) yedigim banlarin artik cikari kalmadiBunla ilgili konu açtığım icin banlanmistimisim tavsiyesi alırsanız bana da yazın lütfen ozelden
Ben direk isim tavsiyesi istediğim icin banlandim herhalde. Konu sahibi özelden yazın dediği icin bsy olmaz belki de :)bunu da mi banliyolar? su forum kurallarini her siteye giriste okumak lazim sanki:) yedigim banlarin artik cikari kalmadi
Merhaba, psikologun ismini söyleyebılır mısınız acaba?Ben yaklaşık 6 aydır online terapi alıyorum, şimdiye kadar en çok memnun kaldığım psikolog oldu. Hem ücretleri daha uygun hem de kalkıp bir yere gitmek için para veya zaman harcamaya gerek kalmıyor. Ben çok memnunum içinize sinen bir psikolog bulursanız başlayın bence. Yüzyüze görüşmeden tek farkı size peçete uzatamaması
Merhaba, siz ve arayışta olan diğer arkadaşlar için yazıyorum. İstanbuldaki psikolojihane ekibinden destek alabilirsin. Kendilerine websitelerinden veya instagram hesaplarından ulaşabilirsiniz. Ekipteki tüm psikologlar eğitimli ve çok insani bir yaklaşımları var. Ben herkese tavsiye edebilirim kolaylıkla. Arayıp merak ettiğiniz her türlü bilgiyi alabilirsiniz seanslara dair. Aynı zamanda istanbul dışında yaşayan veya tercih eden kişiler için online terapi imkanı da mevcut.Merhaba, psikologun ismini söyleyebılır mısınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?