su anda grupanya da var cnm alabilirsin
arkadaşlar limango bana bi saat içinde kullanılabilecek tek kullanımlık hediye çeki verdi ama birşey almayacağım burda paylaşayım dedim, siz kullanabilir misiniz bilmiyorum ama belki bi kişinin işine yarar Şifre : 77d21 :)
Kızlar markapon.com a da bakmanızı öneririm güzel ürünler oluyor.
Örneğin Arçelik S 7510 Elektrikli Süpürge 345 TL yerine 210 TL!
Zamandan tasarruf sağlayan ve film keyfinizi katlayan otomatik nostaljik mısır patlatma makinesi 100 TL yerine 60 TL!
Braun ESW Satin Hair 5 Multistyler Saç Düzleştirici + Braun Satınpro Spı 2200 Saç Kurutma Makinesi 259 TL yerine 160 TL!
Sunny Katı Meyve Sıkacağı 130 TL yerine sadece 68 TL!
Arçelik K-2367 Teflon Tabanlı Izgara ve Tost Makinesi 140 TL yerine 90 TL!
Gerisini de siz incelersiniz artık...
kızlarr hediye çekleri başkasının hesabına aktarılabiliniyor muuu?
arkadaşlar limango bana bi saat içinde kullanılabilecek tek kullanımlık hediye çeki verdi ama birşey almayacağım burda paylaşayım dedim, siz kullanabilir misiniz bilmiyorum ama belki bi kişinin işine yarar Şifre : 77d21 :)
Kızlar böyle bir fırsat buldum isteyene davetiye yollayabilirim...Gerçi 100 tl ve üzerinde geçerli ama
yafrum beni buralarda da mı aradn sn yaa
kupon kodunu verebilirsin ama aldığın yere göre değişirrr
angelanill nerdesinnnnnn??????????????
ben geldimmm
topine yazdmmmtakibimdesn artkımm hiç bi yerlere gidemessnnn
bende bi kampanya haberi paylaşıyım kızlarrr dün aldm ve kullandm ürünler bu gn geldi çok güzel bn memnun kaldm tawsiye ediorm siddetleeee:))
Modaelinizde.com'dan D'S Damat ve TWN Ürünlerinde %60 Mevcut İndirimin Yanında %40 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!
Damat Ürünlerinde İndirim!
topine yazdmmmtakibimdesn artkımm hiç bi yerlere gidemessnnn
bende bi kampanya haberi paylaşıyım kızlarrr dün aldm ve kullandm ürünler bu gn geldi çok güzel bn memnun kaldm tawsiye ediorm siddetleeee:))
Modaelinizde.com'dan D'S Damat ve TWN Ürünlerinde %60 Mevcut İndirimin Yanında %40 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!
Damat Ürünlerinde İndirim!
hahha söylemeseler hala devam edicem
evett ben geldimmmmmm
ama sen yanlış topiğe yazmışsınnn :):)
hahha söylemeseler hala devam edicem
bide diorm bu kızın limon saklama kapları vardı yağ pompası vardı onlar yokk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?