• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

online alışveriş siteleri

maureravm 'den yaptım baya da şey aldım kapıda ödmeesi var ayrıca.ertesi gün de elimdeydi siparişlerim...çok ilgililer ayrıca....

çay makinesi alacağım nerden alayım kızlar ?
:34:

maureravm 'den yaptım baya da şey aldım kapıda ödmeesi var ayrıca.ertesi gün de elimdeydi siparişlerim...çok ilgililer ayrıca....

çay makinesi alacağım nerden alayım kızlar ?
:34:

ne marka alacağına karar verdinmi cnm

ben markafoni ve limango kullanıyorum ama çok adi ürünler geldiği de oldu. bence hiç uğraşma piyasayı takip edersen fiyat karşılaştırması yapabiliyorsun öyle abartı ucuz bir şey bulursan al. morhipo dan şikayetçi olan çok var diye biliyorum ama ben hiç almadım..

Markafoni paketleme konusunda çok yetersiz. Nette okuduğum kadarı ile ürünler genelde kırılmış olarak ulaştırılıyor. Ben de aynı sorunu yaşadım.

ben bellomarco.com sitesinden çanta aldım orjinal ürünler satıyolar ayrıca magazasına göre fiyatlar daha uygun öneririm....

hiiç fikrim yok hangisi daha iyidir sizce? bana hem marka hem de site konusunda yardımcı olsan :34:

baya olmuş sen yazalı ama ancak gördüm :1: canım ben tefal aldım çay makinası alcaksan tefal yada onun gibi köklü markalardan al homend, arçelik, beko vs bu markalardan alanlar memnun alacagın ürünü belirlemelisin önce ben aldığmın resmini ekliyorum yanyana olduğu için aldım sadce su ısıtıcı olarakta kullanmak için ayrı almıcam :62:

Eklentiler

• $TEFAL ÇAY KEYFÝ ÝNOX.webp
    $TEFAL ÇAY KEYFÝ ÝNOX.webp
    9 KB · Görüntüleme: 62
bugün markafoniden siparişim geldi..daha öncede çok alışveriş yaptım..hepsi kırılabilecek parçalardı fakat köpüklerle ,poşetlerle desteklemilşer kırılması imkansız..ama markafonideki resimler aldatıcı olabiliyo..rengini beğenerek aldığım elbise de böyle bi acı tecrübem oldu..aynı ürün trendyolda gerçek rengine daha yakın görünüyodu..trendyol çok hızlı bir şekilde yolluyor ürünleri,markafoninin avantajı tek kargo ücreti alması ve taksit imkanı...
ama en en en memnun kaldığım site korkmazın homebravo sitesi..hem fiyatı uygun..hem kapıda ödeme imkanı var..hem de ürünleriniz bigün sonra elinizde oluyo..tencere seti,sahan seti,çatal bıçak takımı,cezve takımı,kahve mak aldm ve en rahat yaptığım alışverişlerdi..ben homebravoyu tavsiye ederim..işlerini en ciddi yapanlar onlar..sıralama yaapcak olursam:
1-homebravo
2-trendyol
3-markafoni

Alışveriş yaptığım tek online alışveriş sitesi,Trendyol.Çok şükür şimdiye kadar bir sorun çıkmadı.Ürünler fotolarda nasıl göründüyse öyle geldi.Bir kaç defa siparişim iptal edildi.Ama parayı kısa sürede yatırdılar hesaba ve bir mikat indirim çeki verdiler.2 defa indirim çekiyle alışveriş yaptım.Şimdiye kadar yaptığım en büyük alışveriş bir trençkot oldu.O daha gelmedi.Korkularım var açıkcası.Göründüğü gibi olmazsa çok üzüleceğim.Heyecanla ve endişeyle bekliyorum.Az buz bir şey de değildi.Geldiğinde nasıl olduğunu yazarım buraya.

Bu mesajıma ithafen.Trençkotum geldi :) Ve oldukça güzel,tam fotoda gördüğüm gibi.Ben ve trençkotu gösterdiğim kişiler çok beğendi.Ondan sonra bir kazak ve bir de triko ceket sipariş etmiştim şöyle yarasa model.İkisi de birbirinden güzel geldi :D

ben de çok yoğun şekilde internetden alışverişi kullanıyorum hatta çeyizimin çoğunu nişanlımın bohçasındaki ürünleri bile internetden aldım. utanmasam evimin mobilyasını da alcam da nişanlım pek alışkın olmadığı için almama izin vermez. :1: çoğu siteyi arkadaşlar yazmış zaten. ben şunu söylemek stedim tanınmayan sitelerde daha çok indirim oluyor. o zaman ben de siteyle alakalı şikayet var mı diye yine internetden bakıyorum yoksa eğer sitenin ödemesiyle ilgili güvenlik sertifikaları vs var mı onlara bakıyorum. iletişim telefonları ve adresleri var mı onları da kontrol ediyorum. hatta bazen arayıp soruyorum şunu alacağım ama stokda var mı acaba maksat ilgilerini ölçmek. sonra da sanal kredi kartımla çok yüksek olmayan bi ürün alıyorum. eğer sorun yaşamazsam sonra yine kullanmaya devam ediyorum. şuana kadar allaha şükür hiçbir sorun yaşamadım.

evim.net den sipariş vereli bugün 13 gün oldu. Acaba ne zaman gelir bilemedim... Ürün hala tedarik aşamasında görünüyor...

bi sorun yaşayacağını sanmam çok ürün aldım evim.net den. ama biraz geç yolluyorlar malesef.

Evim.net den verdiğim siparişler bugün geldi. Ne kadar geç gelsede sorunsuz geldiç Paketlemesi çok iyiydi. Evim.net i tavsiye ediyorum kızlar.

dediklerinize ek olarak avrupastore, morhipo ve perabulvarı da iyi kızlar. :54:

Bugüne kadar alışveriş yaptığım sitelerin içinde en güvensiz olan site 1V1Y..sloganlarından biri de %100 güvenlik,ilgisi yok..yazık..zaten sikayetvar.com da arattığımızda her şey ortada..http://www.sikayetvar.com/firma/detay/1v1ycom

Tam 25 gündür tedarik sürecinde olan siparişim için müşteri hizmetlerini aradığımda tatmin edici hiçbir cevap alamıyorum. üstelik siparişimin cumartesi kargolanacağını söyleyen temsilci bugün "pardon, tedarik süreci bitmemiş" diyebiliyor..nasıl bir düzenbazlıktır çözemedim..kartımdan para çekildi ama ortada mal yok..lütfen 407320 siparişim iptal edilsin..gelse de iade edilecektir..

Perabulvarını demiştim ama vazgeçtim, önermiyorum. Bardaklarım kırık geldi. telefon açtım, bize modeli mail atın yollarız dediler. kaç zaman oldu ses yok. kırılacak eşya falan almayın bu siteden önermiyorum. zaten paketin dışına da kırılabilir ibaresi yoktu...
evim.netten yastık söyledim 25 gün oldu gelmedi deli olacam. geç geliyo ama sağlam geliyo. aceleniz yoksa alabilirsiniz.

daha önce kitapseç den kitap almıştım memnun kalmıştım

şimdi de hızlıal 'dan arnica merlin süpürge sipariş ettim bugün...

umarım mutlu sonla elime ulaşır :26:
bekliyorum bakalım:44:

Back
X