Online Alışveriş Sitelerinin Hediye Çeklerini Paylaşalım

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108
Slm kızlar;

Bildiğiniz gibi markafoni, trendyol, limango, evim.net, evmanya, daybuyday, morhipo ve daha bisürü alışveriş sitesi alışverişlerimizde bize %90a varan indirim imkanı sağlıyor.

Fırsat siteleri de bu sitelere ait hediye çeklerini zaman zaman satışa sunuyor.

O kadar çok fırsat sitesi var ki bunu takip edebilmek, hergün mail izlemek gerçekten çok zor.

Bu yüzden böyle bi başlık açmak istedim.

Bundan önce "çeyizlerle ilgili gördüğümüz kampanyalar" başlığında paylaştığım hediye çeki fırsatlarını buradan paylaşacağım.

Sizler de görüğünüz duyduğunuz hediye çeki fırsatlarını paylaşın ki çeyizlerimiz için harcadığımız masraflar bi nebzede olsa azalsın

duygum çok güzel bir topik ben hiç faydalanamıyorum böyle olduğunda en son sen bir site söylemiştin onuda unuttuğumdan alamadım yazalım gördüklerimize burda çok yararlı oluruz birbimize

Kızlar baan trendyol dan 20 tl lik hediye çeki gelmiş ama sebebini çözebilmiş değilim

banada gelmişti tatlım. gel bizden alışveriş yap demek istiyolar

bence tutmus cnm daha güzel açıklanamazdı:)))
seni hediye çeki ceyiz canavarı senii

yaa evet cnm ben çok fazla yakalıyorum böyle hediye çeki fırsatlarını ee sizede bi karkım olsun dedim

duygum çok güzel bir topik ben hiç faydalanamıyorum böyle olduğunda en son sen bir site söylemiştin onuda unuttuğumdan alamadım yazalım gördüklerimize burda çok yararlı oluruz birbimize

bundan sonra topiğimizi takip ederek sende faydalanabilirsin bu fırsatlardan cnm

evim netteki sağda bulunan formu doldurunca 5tllik hediye çeki var kızlar son kullanımı da mart ayında, kargo için ideal

evim netteki sağda bulunan formu doldurunca 5tllik hediye çeki var kızlar son kullanımı da mart ayında, kargo için ideal

evim.netten alışveriş yapmayı sevmiyorum. bana kalırsa çok sorumsuz bi site ama tşkler cnm paylaştığınn içinnn

bende kaptım onu

bu arada yokmu biryerlerde hediye çeki kızlar baktınızmı hiç benim fırsatım olmadı

evettt kızlarrr ilk hediye çekimizi söylüyorummm

grupanya da dagishop.com adlı iç giyim sitesine ait 40 tl değerinde hediye çeki 19,90 tl

Son düzenleme:
yakala.co sitesinde elsesilver.com takı sitesine ait 30 tl lik hediye çeki 5 tl

Son düzenleme:
yakala.co sitesinde elsesilver.com takı sitesine ait 30 tl lik hediye çeki 5 tl

Son düzenleme:
geçenlerde grupfonide markafoni hediye ceki verilmisti, o hediye ceklerinden bir daha verirler mi acab, keske daha fazla alsaydim diyorum..

ben evim nette beğenmedğim bişiyi iade ettim kargoyla cnm geri gönderdm çok da ilgilendiler demekki sans işi bu siteler:S

geçenlerde grupfonide markafoni hediye ceki verilmisti, o hediye ceklerinden bir daha verirler mi acab, keske daha fazla alsaydim diyorum..

evet bende almıştım o çeklerden çok kullanışlıydı keşke 2 - 3 tane alsaydım bende

ben evim nette beğenmedğim bişiyi iade ettim kargoyla cnm geri gönderdm çok da ilgilendiler demekki sans işi bu siteler:S

canım s-box saklama kaplarından alıştım bi anneme bi kendime. kapakları kırık saklama kaplarıda çatlak çıktı. resmini çektim yolladım telefi edicez dediler taaa 2 ay önce. hala ses seda yok

canım s-box saklama kaplarından alıştım bi anneme bi kendime. kapakları kırık saklama kaplarıda çatlak çıktı. resmini çektim yolladım telefi edicez dediler taaa 2 ay önce. hala ses seda yok

canım ya benimde güvenim yok evim.nete. nevresim sipariş etmiştim lekeli geldi,geri gönderdim,değiştireceklerdi sözde,yine aynı nevresimi göndermişler

canım ya benimde güvenim yok evim.nete. nevresim sipariş etmiştim lekeli geldi,geri gönderdim,değiştireceklerdi sözde,yine aynı nevresimi göndermişler

valla bebem markafoniyi tek geçerim adamlar hem çok çok ilgili hemde kargoya paketleme vs çok özenle yapılıyıor.

geçen hafta 10. siparişimi vermiştim

kızlar bu hediye çeklerini netten mi alıyosunuz beni biraz aydınlatabilir misiniz?Daha önce böyle bişiy duymadım da:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…