duygum güsel bi topic olmuş eline sağlık.
başlık tutmamış sanırım
Kızlar baan trendyol dan 20 tl lik hediye çeki gelmiş ama sebebini çözebilmiş değilim
bence tutmus cnm daha güzel açıklanamazdı:)))
seni hediye çeki ceyiz canavarı senii
duygum çok güzel bir topik ben hiç faydalanamıyorum böyle olduğunda en son sen bir site söylemiştin onuda unuttuğumdan alamadım yazalım gördüklerimize burda çok yararlı oluruz birbimize
Kızlar baan trendyol dan 20 tl lik hediye çeki gelmiş ama sebebini çözebilmiş değilim
evim netteki sağda bulunan formu doldurunca 5tllik hediye çeki var kızlar son kullanımı da mart ayında, kargo için ideal
evim netteki sağda bulunan formu doldurunca 5tllik hediye çeki var kızlar son kullanımı da mart ayında, kargo için ideal
bende kaptım onu
bu arada yokmu biryerlerde hediye çeki kızlar baktınızmı hiç benim fırsatım olmadı
geçenlerde grupfonide markafoni hediye ceki verilmisti, o hediye ceklerinden bir daha verirler mi acab, keske daha fazla alsaydim diyorum..
ben evim nette beğenmedğim bişiyi iade ettim kargoyla cnm geri gönderdm çok da ilgilendiler demekki sans işi bu siteler:S
canım s-box saklama kaplarından alıştım bi anneme bi kendime. kapakları kırık saklama kaplarıda çatlak çıktı. resmini çektim yolladım telefi edicez dediler taaa 2 ay önce. hala ses seda yok
canım ya benimde güvenim yok evim.nete. nevresim sipariş etmiştim lekeli geldi,geri gönderdim,değiştireceklerdi sözde,yine aynı nevresimi göndermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?