• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online Alışveriş Sitelerinin Hediye Çeklerini Paylaşalım

kızlar bu hediye çeklerini netten mi alıyosunuz beni biraz aydınlatabilir misiniz?Daha önce böyle bişiy duymadım da:26:

evet cnm fırsat siteleri böyle popüler alışveriş sitelerinin hediye çeklerini satışa sunuyor.

20 tlik hediye çeki 2 tl

yada 100 tl lik hediye çeki 50 tl gibi...

bizde bu fırsatlardan yararlanıyoruzz:emir_bebek:

Arkadaşlar Merhaba,

Site içinde Link paylaşmak yasak biliyorsunuz paylaşım yaparken lütfen buna dikkat edelim. :71::71:

Son düzenleme:

evet cnm fırsat siteleri böyle popüler alışveriş sitelerinin hediye çeklerini satışa sunuyor.

20 tlik hediye çeki 2 tl

yada 100 tl lik hediye çeki 50 tl gibi...

bizde bu fırsatlardan yararlanıyoruzz:emir_bebek:

hmm anladım canım peki bu çekleri bize kargoyla falan mı gönderiyolar?Netten mi yapılıyo alışveriş de?

evet bende almıştım o çeklerden çok kullanışlıydı keşke 2 - 3 tane alsaydım bende:6:

canım s-box saklama kaplarından alıştım bi anneme bi kendime. kapakları kırık saklama kaplarıda çatlak çıktı. resmini çektim yolladım telefi edicez dediler taaa 2 ay önce. hala ses seda yok:emir_bebek:

ya ben markafoni çeklerinden buldum forumda da paylaştım , kaçırdığın fırsat siteleri kuponlarını kullanmadığı için satanların olduğu bir site buldum oradan bir çek aldım ama şu an siteye girdim çek kalmamış belki tekrar satan olur diye takip edebilirsin. firsatiyor.com diye bir site..

Arkadaşlar Merhaba,

Site içinde Link paylaşmak yasak biliyorsunuz paylaşım yaparken lütfen buna dikkat edelim. :71::71:

mesaj alınmıştırrrr:12:

ya ben markafoni çeklerinden buldum forumda da paylaştım , kaçırdığın fırsat siteleri kuponlarını kullanmadığı için satanların olduğu bir site buldum oradan bir çek aldım ama şu an siteye girdim çek kalmamış belki tekrar satan olur diye takip edebilirsin. firsatiyor.com diye bir site..

baktım o siteye ama hiçbişey bulamadım standart bi fırsat sitesi.

kızlar grupanya da beyazkutu.com sitesine ait 50 tl lik hediye çeki 10 tl kızlarrr

ben aldım 1 tane isteyenlere duyrulur:emir_bebek:

gercekten uygun fiyatlara bişiy alcaksanız ev aleti saat işte aklınıza gelen pahalı ürünler çeyizcik içinde olur tabikisi :)

markafoni grubun sahibi oldugu grupfoni sitesi markafoni sitesinde kullanılmak üzere senede 2 defa kampanya yapar yıl sonlarında biri kaçtı biride aralık gibi yapılcak gene ara ara akip etmenizi öneririm..

50 tl ye 100
90 tl ye 200
220 tl ye 500 tl lik çek verir.

ben genelde bi tane almaktan öte 3-4 adet 500 lük cekten alıp bekliyorum lazım olan seylerin cıkmasını kezada cıkıyor tencere tava setlerinden tutunda spor aletlerine marka saatlerden tutunda halılara elektrik supurgesinen saç maşasına kadar .

kızlar hemen size sıcağı sıcağına bi kampanya haberi veriym, şehir fırsatında bernardonun 100tllik hediye çeki 49 tl hemde kampanya snırlaması fln yok ama 150tl ve üstünde geçerli yinede süperrr bence:))

kızlar hemen size sıcağı sıcağına bi kampanya haberi veriym, şehir fırsatında bernardonun 100tllik hediye çeki 49 tl hemde kampanya snırlaması fln yok ama 150tl ve üstünde geçerli yinede süperrr bence:))

Bugün kullandım ben bernardo çekimi. 365 tl lik ürünü 165 tl ye aldım.. 165+48+48 = 261 tl ye mal etmiş oldum :24:

yeniçarşım.com’un tüm ürünlerinde geçerli 30 TL değerinde hediye çeki çok özel yakala.co indirimiyle sadece 3 TL!

kızlar yakala.co da 50 tl ve üzeri alışverişlerde 29 Ocak'a kadar geçerli :)))

Son düzenleme:
ya ben o yakala.co uye olamıyorum hıcbırsekılde
kac maıl adresı denedım yok yok yok

aa valla sınır oldum yanıı o derece
maılde attım doncekler guyaa
buarada bernardo ındırımı varmı bı yerde 100 tl ındırım cekı olaraktan

aa valla sınır oldum yanıı o derece
maılde attım doncekler guyaa
buarada bernardo ındırımı varmı bı yerde 100 tl ındırım cekı olaraktan

Canım bu ara bernardo sık sık hediye çeki kampanyası yaptı. Belki yine yapar acele etme bence firsatiyor.com diye bir site var burada kaçan fırsatları insanlar satıyor. Mesela süresi dolmak üzere kullanamayacakları fırsatları. Oraya da bakabilirsin var mı bilmiyorum ama.

Back
X