kızlar bu hediye çeklerini netten mi alıyosunuz beni biraz aydınlatabilir misiniz?Daha önce böyle bişiy duymadım da:26:
evet cnm fırsat siteleri böyle popüler alışveriş sitelerinin hediye çeklerini satışa sunuyor.
20 tlik hediye çeki 2 tl
yada 100 tl lik hediye çeki 50 tl gibi...
bizde bu fırsatlardan yararlanıyoruzz
evet bende almıştım o çeklerden çok kullanışlıydı keşke 2 - 3 tane alsaydım bende
canım s-box saklama kaplarından alıştım bi anneme bi kendime. kapakları kırık saklama kaplarıda çatlak çıktı. resmini çektim yolladım telefi edicez dediler taaa 2 ay önce. hala ses seda yok
Arkadaşlar Merhaba,
Site içinde Link paylaşmak yasak biliyorsunuz paylaşım yaparken lütfen buna dikkat edelim.
ya ben markafoni çeklerinden buldum forumda da paylaştım , kaçırdığın fırsat siteleri kuponlarını kullanmadığı için satanların olduğu bir site buldum oradan bir çek aldım ama şu an siteye girdim çek kalmamış belki tekrar satan olur diye takip edebilirsin. firsatiyor.com diye bir site..
kızlar grupanya da beyazkutu.com sitesine ait 50 tl lik hediye çeki 10 tl kızlarrr
ben aldım 1 tane isteyenlere duyrulur
kızlar hemen size sıcağı sıcağına bi kampanya haberi veriym, şehir fırsatında bernardonun 100tllik hediye çeki 49 tl hemde kampanya snırlaması fln yok ama 150tl ve üstünde geçerli yinede süperrr bence:))
aldım bileeeee süperrr
kızlar hemen size sıcağı sıcağına bi kampanya haberi veriym, şehir fırsatında bernardonun 100tllik hediye çeki 49 tl hemde kampanya snırlaması fln yok ama 150tl ve üstünde geçerli yinede süperrr bence:))
ya ben o yakala.co uye olamıyorum hıcbırsekılde
kac maıl adresı denedım yok yok yok
aa valla sınır oldum yanıı o derece
maılde attım doncekler guyaa
buarada bernardo ındırımı varmı bı yerde 100 tl ındırım cekı olaraktan
su anda grupanya da var cnm alabilirsindur bır bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?