• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online Alışveriş Sitelerinin Hediye Çeklerini Paylaşalım

su anda grupanya da var cnm alabilirsin;)

Dün gece ben de aldım canım grupanyadan 5 bernardo indirim kuponu. Umarım yılbaşında ikinciye yüzde elli indirim kuponu bitmez. En az bir aya daha ihtiyacım var benim. Aklımda almak için bir kaç şey var.
*masa örtüsü takımı (halen karar veremedim :5:)
*4 adet supla daha
*bardak takımlarım 6 kişilik onları 12'ye tamamlamak
*12 peçete halkası (halen karar veremedim)
*2 olan şamdanı 4'e tamamlamak vs. vs....

grupanyada kampanya devam ediyor kızlar ilgilenenlere duyurulur!

arkadaşlar limango bana bi saat içinde kullanılabilecek tek kullanımlık hediye çeki verdi ama birşey almayacağım burda paylaşayım dedim, siz kullanabilir misiniz bilmiyorum ama belki bi kişinin işine yarar Şifre : 77d21 :)

arkadaşlar limango bana bi saat içinde kullanılabilecek tek kullanımlık hediye çeki verdi ama birşey almayacağım burda paylaşayım dedim, siz kullanabilir misiniz bilmiyorum ama belki bi kişinin işine yarar Şifre : 77d21 :)

ben kullanabılırım belkı hemen bakayımm
buarada markmost'a üye olun kızlar

Kızlar markapon.com a da bakmanızı öneririm güzel ürünler oluyor.

Örneğin Arçelik S 7510 Elektrikli Süpürge 345 TL yerine 210 TL!

Zamandan tasarruf sağlayan ve film keyfinizi katlayan otomatik nostaljik mısır patlatma makinesi 100 TL yerine 60 TL!

Braun ESW Satin Hair 5 Multistyler Saç Düzleştirici + Braun Satınpro Spı 2200 Saç Kurutma Makinesi 259 TL yerine 160 TL!

Sunny Katı Meyve Sıkacağı 130 TL yerine sadece 68 TL!

Arçelik K-2367 Teflon Tabanlı Izgara ve Tost Makinesi 140 TL yerine 90 TL!

Gerisini de siz incelersiniz artık...
:34:

Kızlar markapon.com a da bakmanızı öneririm güzel ürünler oluyor.

Örneğin Arçelik S 7510 Elektrikli Süpürge 345 TL yerine 210 TL!

Zamandan tasarruf sağlayan ve film keyfinizi katlayan otomatik nostaljik mısır patlatma makinesi 100 TL yerine 60 TL!

Braun ESW Satin Hair 5 Multistyler Saç Düzleştirici + Braun Satınpro Spı 2200 Saç Kurutma Makinesi 259 TL yerine 160 TL!

Sunny Katı Meyve Sıkacağı 130 TL yerine sadece 68 TL!

Arçelik K-2367 Teflon Tabanlı Izgara ve Tost Makinesi 140 TL yerine 90 TL!

Gerisini de siz incelersiniz artık...
:34:

bende bakmadım bugun bakayım
ve markapon cok hızlı gonderım yapıyor

arkadaşlar bişey soracaktım grupfoniden alış veriş yapan oldu mu ben ilk kez battaniye sipariş ettim hala gelmedi de kaygılandım biraz :18:

hayır cnm aktarılmaz o çeklerrr malesef:6::6:

Kızlar böyle bir fırsat buldum isteyene davetiye yollayabilirim...Gerçi 100 tl ve üzerinde geçerli ama :(

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsý.webp
    $Ekran Alýntýsý.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 47

kupon kodunu verebilirsin ama aldığın yere göre değişirrr

angelanill nerdesinnnnnn??????????????

ben geldimmm:21::21:
yafrum beni buralarda da mı aradn sn yaa:69:
topine yazdmmm;) takibimdesn artkımm hiç bi yerlere gidemessnnn
bende bi kampanya haberi paylaşıyım kızlarrr dün aldm ve kullandm ürünler bu gn geldi çok güzel bn memnun kaldm tawsiye ediorm siddetleeee:))
Modaelinizde.com'dan D'S Damat ve TWN Ürünlerinde %60 Mevcut İndirimin Yanında %40 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!
Damat Ürünlerinde İndirim!

bende bi kampanya haberi paylaşıyım kızlarrr dün aldm ve kullandm ürünler bu gn geldi çok güzel bn memnun kaldm tawsiye ediorm siddetleeee:))
Modaelinizde.com'dan D'S Damat ve TWN Ürünlerinde %60 Mevcut İndirimin Yanında %40 İndirim Sağlayan Groupon 5 TL!

Canım sanırım sen duygu_onur arkadaşımızın topiğine yazmışsın isim benzerliği :)))

Ürünler geldi demek, sevindim cnm. Güle güle giysin :))

evett ben geldimmmmmm

ama sen yanlış topiğe yazmışsınnn :):)

Ev tekstilinin bir numaralı markası TAÇ'ın online mağazasında yapacağınız alışverişlerde geçerli 100 TL'lik hediye çeki 50 TL!

Bu kampanya hala devam ediyor kızlarrr

hediye çeki

Back
X