- 13 Ağustos 2017
- 189
- 380
-
- Konu Sahibi yildiztozuu
Ön ayak olmadım ki.Ben aralarında mevzu çıkana kadar kuzenimin bukadar aşağılık olduğunu bilmiyordum ki kendi evlenmeden önce hepsini gördü yine devam ettiKeşke evlenmelerine önayak olmasaydınız...
Uyarmam mı hem de kaç kere uyardım.Sonra ayrıldık dedi gizli gizli konuşuyorlarmış bana dememisler. Alan memmun veren memmun yaniBaya ekşınlı bir konu..
Amcanız ve kuzeninizin çok iğrenç bir karakteri var o ne öyle ya.
Bir de yanlış anlamayın ama kuzeninizin ve amcanizin bu karakterde olduğunu bile bile evlenmeden önce arkadaşınızı uyarmadiniz mi veya onunla dalga geçtiklerinde bunu arkadaşınıza neden söylemediniz?
Uygunsuz fotoğraflarını paylaşan kuzeninize üzüldüm herkes hata yapabilir bu şekilde ifşa olması kötü olmuş. Bir de hastanelik olmuş. İnşallah atlatıp ders çıkarır bu durumdan.
Arkadaşınızın yaptığına da alinmayin bence çünkü nihayetinde kocası o ama tavrı tabiki yanlış. Sorunuza gelince evet iyi yapmışsınız bence ikisiyle de bağlantınızı koparın ve böyle insanları hayatınızdan uzak tutun.
Işte sorun orda ben ayarlamadım.Amcamlar söyledi kendisine ilettim ve hiç-bir zaman kimseye kefil değilim dedim.Ve evlenmeden önce çok sorun cıktı ben bizzat ayrıl dedim çoğu yüzleri nisanliyken cikti.ayrıldık dedi gizli gizli konuşmuşlar 2 ay bana bile denemişlerdi.Yani kendileri raziböyle bi amcanız ve onun da böyle sevimsiz bi oğlu var madem 20 senelik arkadaşınızı neden böyle bi aileye ayarladınız.
Yorulmam mı..kaç kere oldu hepsinde özür dilendi.Ama bu sondu artık kendimi yipratmayacagimAkrabalar arasında zorunlu bir sevgi bağı vardır. Oysa sevginin önce hak edilmesi gerekir. İşte bu yüzden akrabalar arasındaki sevgi samimiyetsiz ve iğrençtir.
Dostoyevski bu sozu senın sulalen ıcın soylemıs adeta.
Amcanın oglu erkeklerin yuz karasının sozluk karsılıgı.
Karısıyla da gorusmemen lazım.
Okurken yoruldum, yasarken bunları hıc mı yorulmadın rest cekemedın?
Özür dilensin.Yorulmam mı..kaç kere oldu hepsinde özür dilendi.Ama bu sondu artık kendimi yipratmayacagim