• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama önerlerinizi bekliyorum

cnm ben sana açık karamel ya da bakır kızıl gibi renkler yakıştırdım...ben boyatmışken renk belli olsun,iddialı ama aynı zamanda doğal olsun diyenlerdenim...yakışır tabi sana ,özellikle de bakır kızıl denemeni tavsiye ediciiiimm:))))

saçlarım çabuk yıpranmasa canlı ve parlak olsa gür olsa hergün şekil vermek isterdim ama düzleştirmeye bile korkuyorum kırılıyor çok o yüzden hem doğal olsun isterim bende bakalım ilk bi boyatayım sanırım bakır kızılla karar vericem benimde içime siniyor.hem ısrarla kızıl diyen bennermini kırmamış olurum hemde içime sindi benimde:lepi:

jessica alba'nın rengi muhteşem..o da çok esmer bi kadın..hatta melez..ve inanılmaz yakışmış..ben esmer tenlileri çok koyu tonların kapattığını düşünüyorum zaten..bence o renklere boyatabilirsiniz..ama bu arada jessica alba'nınki boya diil, balyaj...

kızlar boyattım saçlarımı şimdi size resmimi eklicem ama daha önce eklediklerimi nasıl kaldırıcam onuda bilmiyorum

Eklentiler

• $Görüntü1234.jpg
    $Görüntü1234.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 51
palettenin rengini kullandı kuaför resimde güzel çıkmışta gerçekte pek beğenen olmadı yüzümle aynı renk olduğunu beni olgun gösterdiğini açmadığı söylediler bende bunun üzerine karamel aldım yarın falan boyamadığı düşünüyorum bunun üstüne

Back