• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama önerlerinizi bekliyorum

Lavanta

benaşıkoldum sendeolsana
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
4.028
1
156
35
Diğer
merhaba site sakinleri şimdi resmimi yüklemek istiyorum bana gidebilcek saç rengi önerilerini almak için bayrama yeni bi saç rengi ile girmek istiyorum yani benim için önemli hangi renk yapsam yakışır esmer olduğum için ve yüzüm çok yuvarlak olduğu için ben pekkendime yakıştıramıyorum siyah dışında saç rengi şimdi sizden o güzel fikirlerini istiyorum hangi renk yapmalıyım.vereliniortak:enbuyukkk:

Eklentiler

• $Resim 017.jpg
    $Resim 017.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 90
  • $Resim 006.jpg
    $Resim 006.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 85
resimler biraz uzak ama fikir verebilek yok mu yani siz cvp vermezseniz ben boyatma sana bişeycik yakışmaz olarak algılacım

cnm güzel birisin neden yakışmasın sana öle düşünme:)kızıl rengi sana yakıştırdım bayrama hem değişiklik olur derim

güzelim şu kendini beğenmeme huyun bi değişmedi senin :)
bi çok renk gidebilir, oturup kuaförünle konuşun tartışın
bende bayram öncesi ikinci boyamı yaptırıcam bakır kızılında karar kıldım :)

bu kim diye sorarsan corel diyebilirim:)

daha önce kendim evde kızıl akaju kestane boyadım yakıştıda ama bu sefer karamel ve bakır tonları nasıl olur diye düşünüyorum farklı olsun farkını hissedeyim istiyorum ama yakışırmı yakışmazmı çok kararsızım kuaförlerde denemeden bilemessin diyor ve ben hem isityorum hem karasızım

amann corelimm nbr hayatım yok cnm çok şükür beğeniyorum kendimi de sadece yakıştıramıyorum o yüzden =) yoksa allaha şükür daha ne olcak ..demek sen abatu oldun çok sevindim seni gördüğümü bende bakır tarzı isityorum şimdi boyalı saçlardayım paylaşımlara bakıyorum bana yakışan olurmu hangisi iyi olur diye

bak şu rengin güzelliğine

Eklentiler

• $bakr.jpg
    $bakr.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 88
iyiyim hayatım sen nasılsın
benim avantajım tenimin beyaz olması her renk kaldırıyor
bakır kızıl konusunda kesin kararımı verdim ben biraz iddialı olcak ama napalım :)
ve ben kuaföre gittiğim ve boyattığın saç farklıydı
çok iyi bi kuaför buldum sağolsun sadece boyaya karar vermemiz 20 dk mızı aldı :P
şu mu bu mu :)
bu yakışmaz o yakışır :)

evet canım beyaz tenli olmak büyük bi avantaj her renk yakışıyor ben esmerim yazın bide hepten yandım iyice kapkara oldumkaydirigubbakcemile3şimdi düşünüyorum kara kara hangi renk yapsamda boyattıtığım değişikliğin farkına varsam diye =D

tamam bende kuaförle konuşup boyucam bende o tarz istiyorum bakalım bende heveslendim çok değişik yapıcam diye inş.yakışır saol canım

kesiminide değiştir biraz
eğer güzel kesen kuaför varsa etrafında
kızıl bakırı iddialı bi kesinle mükemmel duruyor :)

canım ama saçımı kestiremem hiç uzamıyor ve ben artık uzun saç kullanmak istiyorum omuzlarımdan belime kadar olsun isityorum ama hem az ince ve uzamayan inatçı bi saçım var kestirmek hiç istemiyorum bakalım belki uçlarından aldırırım

Benimkiler hem gür hem hızlı uzuyo
kalın telli bide
kabarıp kabarıp duruyo :gitme:
cok asiler cok kaydirigubbakcemile

cnm bak ne güzel işde kendini beyenmeye başladın bile:)abatu ya katılıyorum saç kesiminide mutlaka değiştir birde kızıl süper olursun

ayy canlarım benim size bi resim daha göstereyim bakalım onu beğencekmisiniz bana gider mi illa gitsin isityorum ama ben beğendim biraz cesaretli olmak istiyorum bi kaç renk deneyip en beğenmedim siyaha dönücem ama mutlaka denemek istiyorum bu nasıl sizce

kızılda denemek isityorum ama ilk önce şu tonlar çünkü kızıl kestane yapmıştım ya ondan =D ya kahve bakır ya bakır kramel gibi karışık kuruşuk bişi isityorum işte daha sonra kızılda isterim yapmak sırayla yakışmıyor demicem sarı hariç denicem de yinede gaza ihtiyacım var.

cnm ben sana açık karamel ya da bakır kızıl gibi renkler yakıştırdım...ben boyatmışken renk belli olsun,iddialı ama aynı zamanda doğal olsun diyenlerdenim...yakışır tabi sana ,özellikle de bakır kızıl denemeni tavsiye ediciiiimm:))))

Back