- 1 Temmuz 2009
- 5.829
- 6.119
- 773
- Konu Sahibi carmenares
-
Senin yazdiklarina ne zaman denk gelsem kodummu oturtan hukumet gibi bi kadin canlaniyodu kafamdaOfke kontrolu problemi bende de var. forumu takip etsen dilimin de ne kadar agir oldugunu gorursun. Adima beddua topici acanlar bile oldu :d reel hayatta da sinirim tepeme ciktiginda adami katil bile edebilirim soyleyecegim agir sozlerle. Bu durumdan memnun degilim, uzerine calisiyorum devamli, ama zor duzelir. Uzman destegi de yetersiz kaliyor kisisel caba muhim
Sokak kavgasindan korkarim cunku bedenim cok narin. Bir erkek cocuk bile beni dovebilir yani zorlarsa belki ondan cekiniyorumdur. O yuzden disardaki tanimadigim ve sinirlarini bilmedigim insanlarla kavgalarda dilimi cok kullanmam. Gerekirse yasal haklarimi kullanirim donuna kadar tazminat alirim o baska
Gozlerimden ates cikiyo ama fizik dal gibi valla 34 bedenim oyle dusun :dSenin yazdiklarina ne zaman denk gelsem kodummu oturtan hukumet gibi bi kadin canlaniyodu kafamda
Oo iyiymis, darisi bana ozamanGozlerimden ates cikiyo ama fizik dal gibi valla 34 bedenim oyle dusun :d
Kilo problemi varsa karatay diyorum canimmOo iyiymis, darisi bana ozaman
Yaa ben yeme aliskanligimi degistiremiyorum. Porsiyonlarimi kucultup spor yaptimmi tamamdir. Ama tavsiye icin tesekkurlerKilo problemi varsa karatay diyorum canimm
Aliskanlik dedigin 21 gunde degisir, şüşkoluk kader değil :dYaa ben yeme aliskanligimi degistiremiyorum. Porsiyonlarimi kucultup spor yaptimmi tamamdir. Ama tavsiye icin tesekkurler
Yanınızda çocuğunuz varken bu kadar ileriye gitmeyecektiniz bence.Ya kavga büyüseydi,size birşey yapsaydı O çocuğun psikolojisi ne olurdu?Siz 1 aydır unutmamışsınız,O bir ömür boyu unutamayacaktı.Trafikte her söz söyleyene,tepki gösterene cevap versek işimiz var.Tvde bu yönde cinayet sebeplerini çok görüyoruz.
arkadaslar demis zaten ama bana gore de oturun oturdugunuz yerde.
5 yasinda kiziniz var ..ya adam hizini alamayip kiziniza zarar verirse?
bu kadar egonuza yenilmeyin.
siz annesiniz,once evlat emniyeti.
neler oluyor su dunyada Allah korusun.
adam pislikse docentligi de fayda etmez.
Anket yapaydın keşke. Valla yüzdeye vurarsak hakaret etmesi adamı %1500 haksız yapıyor zaten.
Ben devam ettirmem. Üstelik olay anında arabada çocuk varsa inip hırsımı almaya kalkmazdım zaten basıp giderdim.
Çok sinirlenirdim içime dert olurdu ama çocuğumun varlığı beni frenlerdi.
Adamdan intikam neleri kapsıyor kafanda onu merak ettim. Ona göre yorum yapıcam
adamın haklı görülecek bir yanı yok zaten. özellikle kadınları susup oturması asla karşılık vermemesi gereken canlılar olarak gördüğü her halinden tavrından belli oluyor. hele bir de ne cesaretle gidip arabasına dokunduruyorsun canım. çıldırmış resmen. fakat bir de trafikte her sinirimizi bozana takmaya intikam almaya kalkarsak bu hayat yaşanmaz bir hal alır cidden. ben de ne öküzlerle karşılaştım, özellikle dolmuş ve otobüs şöförleriyle ciddi anlamda sıkıntılarım var artıkveya hepsinin benle bir zoru var bilemiyorum. ama öfke kontrolünü bilmemiz gerek. senin durumunda da bu geçerli. bırak ne hali varsa görsün. zaten hiçbir şeyin ders olmayacağı belli o karakterde birine. sen sinir olduğunla kalacaksın.
Bence direk kaşınıyorsunuz
Karısını doven adamin size bir zarar vermeyeceği ne malum?
Zaten olay üzerinden bir ay geçmiş adamın namına nam katmışsınızdır eminim
Arkadaştan diğer arkadaşa ondan diğerine derkeen zaten kucuk capta intikam almışsınız sıkıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?