• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öneri

askhicbitmez

annesinin kuzusu geliyooo
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
1.245
21
118
Antalya
kızlar eğer çeyizine yeni başyalanlar varsa bernardonun tüm ürünlerini öneririm tam diğer ürünlere göre daha farklı daha sportif modelleri var ve kesinlikle tava alırken seramik tava alın o kadar memnun kaldım ki anlatamam diğer tavaya göre daha çabuk ısınıyor pilav tenceremde seramik çok memnunum
aklınızda olsun

Bende senin gibi aldım. Acaba iyimidir diye düşünüp duruyordum. Bilgilendirmen için çokk teşekkürlerr :)

Yaa bende bütün tava ve tencerelerimi seramik aldım, bir takım da çelik alacağım (çeliksiz olmazmış,şartmış :) Ama kimisi mutlaka teflon da al diyor, gerek yok di mi teflona, seramik varken?

bende bernardodan aldım teflonla seramiği..ama bende çelik almadım..2 tane celik alsak yeter cok almak mantıksız..ben sewmiorum celikleri:)

valla bende çelikte var onda sadece çorba ve zeytinyağlıları yapıyorum
ama çelikte herşeyi teflonda var lazım olmadıkça kullanmıyorum anca omlet yada kızartmayı onda yapıyorum mehtap markasının pembe rengini almıştım seramik olarak
hemen hemen herşeyi bernardo dan aldım hatta fincanım kırıldı takım bozuldu diye üzülmüştüm temin edeceklerini ilettiler
english homeda da güzel ürünler var

kızlar bende bernardodan bunu beğendim Rose Garden | Bernardo

ama diyorum çokmu pahalı ya :S güraldan filan daha sade bişeyler hemde daha uygun bişeyler mi alsam ne dersiniz

Son düzenleme:
kızlar bende bernardodan bunu beğendim Rose Garden | Bernardo

ama diyorum çokmu pahalı ya :S güraldan filan daha sade bişeyler hemde daha uygun bişeyler mi alsam ne dersiniz

bu takımın bende çay pasta takımı var tepsileriyle hatta vitrinimde duruyor :) çok şık
ama tabiki eğer durumun uygun değilse karacada da güzel takımlar var

yaa durumum var çok şükür ama daha adayım bile yok bu ay kahvaltı takımı ve 2 tane battaniye aldım daha öncede 8-10 nevresim takımı,2-3 pike gülük bardak takımı filan aldım ama bu çok pahalı geldi biraz sizce mantıklımı acelem yokken pahalıda olsa almalımıyım :31:

canım kampanyadaki modellerden bak istersen bende aday yokken almıştım herşeyi aday çıkınca da çok yüklenmemiş oldum aileme yavaş yavaş almak daha mantıklı

Back
X