öneri!!

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
ya kızlar ben çok titiz insanım.evimdeki bardakları kaşık çatalları falan her hafta çamaşır suyuna batırsam sizce birşey olur mu?yani kırılır çatlar veya tahriş olurmu?burada evli olan ablalarımız var.onlar daha iyi bilir diye böyle bir topik açtım.a.s.

annem batıryo bişey olmuyobilmiyorumkismile
ne kadar yıkansada bana bardaktaki koku gitmiyomuş gibi geliyo ama çamaşır suyuyla tertemiz oluyor

bana camasır suyu bazen camasırdan bile cıkmıyo gibi geliyor elde yıkadıgım bişey kaygan kaygan gibi hissediyorum camdan arınması daha zor olmazmı saglıklı olmaz diye düşünüyorum kaldıki bulasık deterjanı bile iyi durulaanması gereken birşey iyice araştırmadan denemeyin derim

evet canım çamaşır suyu hemen çıkmıyo çok kayganlık yapıyor.ama çıkarması kolay olmuyor.baya bi uğraşıyorum.cokacimcoook

birsey olmaz.
ama surekli kullanimda ozellikle yemek yediginiz ictiginiz tabak canak icin kullanmaniz saglikli degil,
netice olarak camasir suyu cok zehirli bir kimyasal ve ne kadar durulasaniz dahi surekli kullandiginiz icin vucudunuza hasar verirsiniz..
sirke kullanin bunun yerine,, hem tertemiz yaoiyor hem de hic zarari yok.

annem ve ablamlarda hep bu yöntemle haftada bir kere yatırıyor çatal kaşıkları hatta bazen bardakları..ve bulaşıklar misss gibi oluyor.dur bak ben bu zamana kadar denemedim bende deneyeyim.iyi durulandıktan sonra bi sorun olacağını sanmıyorum duruladıktan sonra koku gidene kadar işleme devam etmek lazım..kolay gelsin

ohhh be tek ben değilmişim.ya zor değil koku gidermek zaten.suya batır.tertemiz oluyor.kaydirigubbakcemile

valla sirke hiç aklıma gememişti
fisfisfis

çok yağlı kokulu bulaşıklarım olduğu zaman bulaşık makinasına çamaşır suyu döküyorum.
ama sirkeyi önerenlerde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…