• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onep ankara hıfzı velidedeoğlu yorumlar...

arkadaslar merhaba bende daha once 2kez burun amelıyatı olmus bır kısı olarak yardım ıstıyorum.oncelıkle benım sorunum sukı benım amelıyat olmadan oncekı burnum muhtesem bır burundu.fakat kulak zarımdakı yırtık yuzunden amelıyat olmam gerektı .burundan kaynaklanan etın alınması lazımdı ankarda bır kbb cı buldum ve oldum 2010 yılında fakat bır yıl sonra burun catım ayrıldı ve ters v denılen bır durum yasandı.doktoruma gıttıgımde burnunun kırılması ve catının bırlestırılmesı gereklı dedı ve benı bır kez daha amelıyata aldı.sonrada rezıl ettı.suan burnum o kadar farklı kı kendımı tanıyamıyorum.sol tarafta cokme var.ucu dustu kocaman bır burun oldu.ınsanlar beı tanıyamıyor.guzelım burnu ne hale getırdın dıyor.2.amelıyatı 5 ay once oldum.doktoruma gıtmedım gıdersem katıl olurum.moralım cok bozuk 3 aydır plastık cerrah arastırıyorum.

arastırmam sonucu plastık su doktorlar sıralaması cıkıo
reha yavuzer
hıfzı velıdedeoglu
serdar öztürk
ferruh bıngol

ferruh hocayla gorustum torpuyle hallederız dedı 5bın ıstedı
serdar bey burnun kırılması gerekırse kıkırdak alınıp yapılması lazım 7 bın dedı.

ferruh hocanın yaptıgı burunlar cok basarılı.cok begendım ve guven verdı bana.serdar beyde aynı sekılde.haslaraı cok memnundu gıttıgımde.
benım tercıhım reha yavuzer fakat ankaradayım.en kısa zamanda hıfzı beylede gorusucem.
3. amelıyatım olucak bana yardımcı olursan cok sevırım.sana gostermıs oldugu tasarım ıle suankı burnun aynımı ye ucret ne ıstedı bırde once ve sonra resım atarsan cooooook mutlu olucam:)) tesekkurler
Dr.Muvaffak Sipahioğluyla görüş bir, derim.. Dürüsttür, herşeyi net koyar.. RE-CONSTRUCTİON başka bir iştir, sıfırdan estetik başka.. Çok güzel burun yapan da tamir sözkonusu olduğunda (re-construction) çuvallıyor.. İki ameliyat arasında 6 ay geçmesi lazım, tekrar olabilmek için .. Vaktin var, ağır ağır araştır derim... Dikkat ..

merhaba ... bende gecen hafta hıfzı beye muayene ıcın gıttım bı tanıdıgım ona burnunu yaptırmıstı ... bayadır arastırıyorum sız de arastırmıssınız okudugum kdryla... benım aklımda soyle bı fıkır olustu... her doktorun kendıne ozgu olması gereken burun krıterlerı var ve hastalarına hastaların burnundan aklındakı dogru buruna uygun en yakın sekıl neyse onu cıkartıyorlar.... acaba dogru mı? sız kontrole gıttıgınızde dıger yaptıgı burunlarıda gormussunuzdur.... bıde sızce sakıncası yoksa burnunuzun sımdıkı halını paylasabılır mısınız lutfennnn

merhabaa salı günü ameliyatım varr korkuorum:) yazılarınızı okudum çok güzel şeyler yazmışsınız ameliyatımı hıfzı bey yapacak şişlikler nekdr sürede iner amleiyat günü ne kdr sürede kendime gelirim ve ne kdr sürede makyaj yapabilirim

ben muayene oldum kendisine yüzüme kavisli burun yakışmayacağını düz yapacağını makbul açının 110 derece olduğunu söyledi

doğal burun yaptığını ama doğalın yüzüne yakışan burun olduğunu ameliyattan sonra yeni tanıştığım kişilerin ameliyat olduğumu anlamayacağını söyledi ameliyatları onepte yapıyor

henüz ameliyat tarihi almadım çok kararsızım başka doktorlarla da görüşmek istiyorum bu süreç zor bi süreç gerçekten :KK43:

hiçkimse yokmu yorum yapacak?
Çok uzun zaman olmuş sen soralı ama tesadüfen görünce yorum bırakmak istedim.Keşke bu site daha önceden karşıma çıksaydı da hata yapmasaydım.Çok güzel gerçek kişilerin gerçek deneyimleri önerileri ve şikayetleri var burada.Türkiyede kaç tane doğru haber kaynağı var bu şekilde?Aradığınız birşeye abartısız gerçekten güvenerek cevap bulmak zor.Kadınlar Klübüne teşekkürler.Doktor deneyimime gelince ben burun ameliyatı olmadım kendisine yüzüme başka bir operasyon yapıldı.Gitmemiş ve ikna olup alelacele ameliyat olmamış olsaydım keşke.

evet hıfzı beyi ben de merak ediyorum kızlar,bi bilgisi tecrübesi olan yokmu kendisi hakkında?
Çok uzun zaman olmuş sen soralı ama tesadüfen görünce yorum bırakmak istedim.Keşke bu site daha önceden karşıma çıksaydı da hata yapmasaydım.Çok güzel gerçek kişilerin gerçek deneyimleri önerileri ve şikayetleri var burada.Türkiyede kaç tane doğru haber kaynağı var bu şekilde?Aradığınız birşeye abartısız gerçekten güvenerek cevap bulmak zor.Kadınlar Klübüne teşekkürler.Doktor deneyimime gelince ben burun ameliyatı olmadım kendisine yüzüme başka bir operasyon yapıldı.Gitmemiş ve ikna olup alelacele ameliyat olmamış olsaydım keşke.

Buarada ayrıntı yazmadım ama merak edenlere ayrıntıda verebilirim.

Back