• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNEMLİ...

İlahi kızlar, adam karısıyla birliktelik yaşamıyor diye biyolojisi değişmedi ya. Ya rüyada ya da başka türlü illaki boşalmış gusülünü de almıştır yani. Sizde :KK48::KK48:

Ona onun yoluyla gidin. Mesela evli bir çiftin cinsel ilişki yaşaması sevaptır çünkü haram yolu değil helal yolu seçmişlerdir. Bu kocalık vazifesi yapsın zaten bir süre yapılmayınca nikah düşmesi gibi farklı şeyler de var araştırın. (Tabi sağlık sorunları olağanüstü sorunlar vs hariç hanimlar)

Ne güzel keşke benm kocamda namazndan niyazından dolayı azcık ara verse.. hergün ama hergün bahane arıyorum başım ağrıyor karnım ağrıyor midem ağrıyor..... vs. Psikoloğa gitcem artk Midem bulanıyor.Gece yaklaşınca gerilmeye başlıyorum.

Aldatmadığnı biliyorsan hiç kafana takma hatta rahat ol gelsin o yanaşsın sana bırak adamı boşver.. psikolojik baskı yaptıkca bunu zevk deil görev olarak algılar zamanla daha fazla uzaklaşır..
haftada 3 gün ideal bnce. Kendi haline bırak bakalım kaç gün sabredebilecek.. bu arada bakımlı ol evde ..

Neyi bahane ediyor anlamadim ?
Bide 2 ay diyosunuz yanii esinizde bir problem olabilir. Doktor icin israrci olun kendisine gelmesini soyleyin! Biraz gozunu korkutun daha ilerleyen sorunlara neden vermeyin. Sogumakta cok haklisiniz vallahi bende olsam cok tepki gosterirdim. Ama iste cozum aramaniz lazim. Yoksa ayni noktada dön dön dur.

Adamda bir sorun vardır cinsellikle ilgili bence.
Ama bu konu da karışacak ve kapanıcak bence.

bi dk neyyy bi yasima daha girdim. ben onlarin bi kismi yeminliler yapmiyorlar diye biliyordum? hatta bi papaz bizr ögretmenlik yapiodu anlatiodu. masturbasyon bile yasak diye.

Ben yabancıyım,kendi ülkemde papazların aile sahibi olduğunu bizzat şahitim. Evlilik dışı ilişki yasaktır belki ondan bahsetmiştir. Yada seninle kafa bulmuş olabilir bence :)

Konu papazlar ve imamlar mıydı hanımlar? Dinleri hatmettiniz her bilgilerine vakıf oldunuz, şimdi de sıra din adamlarına geldi demek.

Konu kapatılmıştır.

Back