• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNEMLİ...

Gascar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
8
13
3
32
Merhaba kk üyeleri sırf bu konu için açtım hesabı hep takip ederdim neyse konuya girişim ben 25 yaşımdayım eşim 29 2 aydır aramızda cinsel içerikli hiç bişey geçmedi ve ben bu yüzden çok rahatsızım cinselliğe düşkün dilim ama bu kadarda çok fazla tek bahanesi her zaman sabah namazından sonra kendisi neredeyse 8 aydır falan namaz kılıyor namaza saygım sonsuz çokta hoşuma gidiyor ama namazın arkasına sığınıyorum bahane ediyor ister istemez soğudum eşim gibi görmüyorum neredeyse bacı kardeş olduk biraz önce yine belirttim ama yok bahaneler bahaneler ben de tavır yaptım ben yatmaya gidiyorum ne halin varsa gör dedim baktım arkamdan gelmiş kızım sen ciddimisin bu yüzden mi yaptın böyle diye bide hergün gün sayıp bugun tam bıkmadan şualar oldu deyip övünüyor mu nefret ettim başka kadın olsa şüphelenen o da yok evden iş işten ev telefon ortada durur bi belirti yok bu durum ben de ileri boyutlara gidecek sanki hissediyorum buz gibi soğudum adamdan bugünden sonrada içim almaz artık onu da biliyorum başından böle bişey geçen varmı bişeyler deyin bi akıl yada bi rahatlayın şimdiden teşekkürler

Ne diyip övünüyor anlayamadım?
E sabah namaz kılıyorsa akşamlar çuvala girmedi ya?

Gusül almaya eriniyordur.Geçer bir zaman sonra.Bunun için keyfinizi kaçırmayın derim.

Soğumakta haklısın bacim ne aklı verelim normal diil acaba bi sorunumu var ?

Ben hiç bişey anlamadım valla..
Namazı kim bahane etmiş çözemedim.

cinsel ilişkiye girmeyenlerin papazlar olduğunu söyleyin. namaz kılanların cinsel iliskiye girmesinde bur problem yoktur diye fetva hattını arayıp eşinize dinletin:halay:

Nedense bazı insanlar dini yaşarken, hayatı kaçırıyor.

İkisini ayırdetmeyi beceremiyor.

Namazı söylemesinin sebebi gusül yüzündendir. Tabi ki sadece sabahları bunu diyorsa..İslamda eşle cinsel ilişkinin sevabı bile var, eşiniz namaz kılıyorsa bunu da biliyor olmalı. Belki başka bir problem vardır, iyice konuşup halletmeniz gereken bir mevzu..

Arkadaşlar 2 aydır sex yokmuş gusül icinse bu adam 2 aydır yıkanmadı mı hiç ay zaten yikanmayan adamla da sevişilmez :kusmuk:

Havaların soğumasından mütevellit olduğunu düşünüyorum.
Isıtıcı alıp banyoda sauna etkisi yaratın :KK53:

Adam 8 aydır namaz kılıyormuş:KK48:Allah kabul etsin:KK48:Banyo yapmak adamın canına tak dedi demek ki :))

Merhaba kk üyeleri sırf bu konu için açtım hesabı hep takip ederdim neyse konuya girişim ben 25 yaşımdayım eşim 29 2 aydır aramızda cinsel içerikli hiç bişey geçmedi ve ben bu yüzden çok rahatsızım cinselliğe düşkün dilim ama bu kadarda çok fazla tek bahanesi her zaman sabah namazından sonra kendisi neredeyse 8 aydır falan namaz kılıyor namaza saygım sonsuz çokta hoşuma gidiyor ama namazın arkasına sığınıyorum bahane ediyor ister istemez soğudum eşim gibi görmüyorum neredeyse bacı kardeş olduk biraz önce yine belirttim ama yok bahaneler bahaneler ben de tavır yaptım ben yatmaya gidiyorum ne halin varsa gör dedim baktım arkamdan gelmiş kızım sen ciddimisin bu yüzden mi yaptın böyle diye bide hergün gün sayıp bugun tam bıkmadan şualar oldu deyip övünüyor mu nefret ettim başka kadın olsa şüphelenen o da yok evden iş işten ev telefon ortada durur bi belirti yok bu durum ben de ileri boyutlara gidecek sanki hissediyorum buz gibi soğudum adamdan bugünden sonrada içim almaz artık onu da biliyorum başından böle bişey geçen varmı bişeyler deyin bi akıl yada bi rahatlayın şimdiden teşekkürler

Psikiyatri bir görsün, dini saplantıları var gibime geldi. Sağlıklı bulmadım. Herhangi bir tarikata üye falan mı, orada kafasını dolduruyor da olabilirler. Öyle bir şey yoksa psikiyatri bölümüne götürün eşinizi.

T
Gusülü geçtim ibadetini aksatmadan yapıyorsa bi zahmet vücut temizliğine de önem göstersin :işsiz:
Temennimiz o yönde ama kokudan bayılıyoruz toplu taşımalarda yıkanmıyor insanlar :hasta: ni konu daha var çalısan bir kadın 3 gündür yıkanmıyormuş :işsiz:

Back