Merhaba kk üyeleri sırf bu konu için açtım hesabı hep takip ederdim neyse konuya girişim ben 25 yaşımdayım eşim 29 2 aydır aramızda cinsel içerikli hiç bişey geçmedi ve ben bu yüzden çok rahatsızım cinselliğe düşkün dilim ama bu kadarda çok fazla tek bahanesi her zaman sabah namazından sonra kendisi neredeyse 8 aydır falan namaz kılıyor namaza saygım sonsuz çokta hoşuma gidiyor ama namazın arkasına sığınıyorum bahane ediyor ister istemez soğudum eşim gibi görmüyorum neredeyse bacı kardeş olduk biraz önce yine belirttim ama yok bahaneler bahaneler ben de tavır yaptım ben yatmaya gidiyorum ne halin varsa gör dedim baktım arkamdan gelmiş kızım sen ciddimisin bu yüzden mi yaptın böyle diye bide hergün gün sayıp bugun tam bıkmadan şualar oldu deyip övünüyor mu nefret ettim başka kadın olsa şüphelenen o da yok evden iş işten ev telefon ortada durur bi belirti yok bu durum ben de ileri boyutlara gidecek sanki hissediyorum buz gibi soğudum adamdan bugünden sonrada içim almaz artık onu da biliyorum başından böle bişey geçen varmı bişeyler deyin bi akıl yada bi rahatlayın şimdiden teşekkürler