Onemli soru. Terapi verme yetkisi var mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet çakra eğitmenleri var. Bende denemek istiyorum belki sifalanirim diye

İki sene meslek yüksek okulunda elektrik okuyup bir haftalık boktan sertifikalara bu işleri yapan insan tanıyorum.bosandigim eski kocam olur kendileri..... ama millet koyun olduğu için diyecek hicbirsey bulamiyorum.. en son bıraktığımda foto stüdyosunda kendinin çektirdiği kasket ve kaskollu boydan sağdan soldan alttan fotolarını sosyal medyaya koyuyordu.ve meslek olarakda psikolog evlilik terapisti ilişki koçu yatırım uzmanı emlak danışmanı medikal CEO su ......neler neler yazıyordu.halbuki iki yıllık elektrik mezunuydu.like lar geldikçe poposu tavan yaptı.birer haftalık iki üç milyardan sertifika almayla sahip olunmuyor bu mesleklere millet demelerini ömrünü veriyor bunlar tamamen maddi anlamla çalışan kendilerine bile o konularda faydası olmayan insanlar .onlar kendilerini terapi etsin psikolojilerini düzeltsin aile hayatlarını kadın çocuk yüce kıymetini bilmeyenler aile terapisti ilişki koçu diye cirit atiyor.arastirin arkadaşlar araştırın diplomasini sorun

Ben yapmiyorum. Aldığım terapist oyle. Merak ettim. Sadece yuksel lisansi psikoloji. Kotu biri asla dgl iyi biri faydalı da oluyor ama bilmiyorum. Psikolgum diyor yuksek lisans yaptığı için.
Niye böylelerine prim veriyorsunuz? Ülkede psikolog mu kalmadı? Lütfen biraz daha az para vereceğim diye ruh sağlığınızı şarlatanlara emanet etmeyin.

Benim bi arkadaşım var üniversitede alakasız bölüm okudu hatta atanmam imkansız ne yapacağım fln diyordu geçen tesadüfen instagramda gördüm 50bin takipçili “bütüncül şifa koçu”olmuş ne demekse artık.. insanlara nasıl şifa dağıtıyor bilmiyorum ama ülkede bir dünya donanımlı psikolog varken, neden şifa koçu bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…