Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Geçen hafta 85.5 kg gönülüm onu yazmamışsın
Bu hafta 84.25 kg
Fark 1.25 kg

Bu hafta bazen kaçamaklar oldu gece değil de gündüzleri ekmek falan 🙈

1000076296.webp

Ah canımm yazdığını görmemişim eklerim şimdi ikisini de çok tebrik ederimm😍😍
Teşekkür ederim 🌸 Şaşırdım çok dikkat etmedim çünkü. Muhtemelen regl şişkinliği gitti. İyi oldu ama motivasyonumu kaybedebilirdim🙈 83 ü göreyim haftaya inşallah bayadır göremiyorum

Teşekkür ederim 🌸 Şaşırdım çok dikkat etmedim çünkü. Muhtemelen regl şişkinliği gitti. İyi oldu ama motivasyonumu kaybedebilirdim🙈 83 ü göreyim haftaya inşallah bayadır göremiyorum
Çok iyi canım bende tam regli dönemindeyim
Bayrama kadar her gün tartılıcam🙄

Eşim bu sayfayı takip ediyor deyip duruyor zayıflatıyor falan hiç dikkat etmedim bakmadım da. İstanbuldan gelirken pidesini tost ekmeğini falan almış. Pidesini yedim gerçekten garip bir şekilde tok tutuyor gibi, wc ye çıkarıyor falan. Siyez unu hayatımıza sokabilirim 🤭😂 mide sorunu yaşayanlar falan çok memnun kalmışlar

Eşim bu sayfayı takip ediyor deyip duruyor zayıflatıyor falan hiç dikkat etmedim bakmadım da. İstanbuldan gelirken pidesini tost ekmeğini falan almış. Pidesini yedim gerçekten garip bir şekilde tok tutuyor gibi, wc ye çıkarıyor falan. Siyez unu hayatımıza sokabilirim 🤭😂 mide sorunu yaşayanlar falan çok memnun kalmışlar

Bende kaydettim bizde kullanırız belki neden olmasın 😍

Bende tartıldım 82.75 geldim
83 e doğru merdiven dayamışım
Kendine gel kendime gell diyorum ve her gün tartılmaya başlıyorum yeniden
Mümkün olduğunca öğün resimlerini de paylaşıcam
Her gün tartılmak mod düşürüyor bence gönül

Back
X