Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Abla günün güzel ve dengeli olmuş maşallah

Süpwr bi irade göstermişsin tebrik ederim senii

Mete cok mızmız iki gündür sabah 6 bucukta kalkıyo sonra tüm gün aglıyo her şeye böyle günlerde benim sinirlerim bozuluyo ve sürekli biseyler yemek istiyorum. Tüketti beni aglamasıyla öldürdü
Kaç yaşında İlknur ? İnsanın canı bir şeye sıkılınca yemek istiyor ya gerçi annem ablam babam kardeşim bir şeye üzülsünler yiyemez kilo verirler ben tam tersi kime çektiysem

Kaç yaşında İlknur ? İnsanın canı bir şeye sıkılınca yemek istiyor ya gerçi annem ablam babam kardeşim bir şeye üzülsünler yiyemez kilo verirler ben tam tersi kime çektiysem
4 yaşında Hayal gece kalkıyo 3 4 kez sabah uyanıyo 7 bucuk iki gündür 6 bucuga dogru kalkıyo uyku denen bisey yok Allah saglık versin ama tükendim gerçekten. Yani 6 bucukta uyanıyo öglende uyumuyo simdi inan zorla bi saatte uyuttum aglayarak uyudu icini cekiyo uykuda bak yazarken uyandı bi kahve yaptım iciyim rahatlayım diye onu bile icemedim. Ben sabah 6 bucuktan akşama kadar nasıl oyalayım ki nasıl vakit geciriyim akşam ediyim. Zaten hava iyiyse her gün 2 3 saat kesin parka götürüyorum kendimi sıkıntıyw sokuyorum. 9 bucuga kadar uyusa bende dinlensem oda dinlense daha verimli olurum. Olamıyorum ya sabrı tükendi. Bu arada bende moralim bozukken stresliyken aglarken bile yerim. İştahım daha cok acılır

Benim oğlum da 4 yaşın da bu ara gerçekten biraz huyları değişti
Allah kolaylıklar versin hepimize
Sende canını sıkma geçer bu zamanlarda inşallah
Akşam kaçta uyuyor peki

Çocuğum olmadığı için pek bilgim, tecrübem yok İlknur ama kreş ya da oyun grubu bir yere mi yazdırsan nasıl oluyor ? Sabah götürüp öğlen alırsın o sırada uyursun kendine vakit ayırırsın en azından. İnşallah geçici bir durumdur

Benim oğlum da 4 yaşın da bu ara gerçekten biraz huyları değişti
Allah kolaylıklar versin hepimize
Sende canını sıkma geçer bu zamanlarda inşallah
Akşam kaçta uyuyor peki
Akşam 8 8 bucuk uyku saati gönülcüm bebekliginden beri bu sekilde uyuyo. Ama geç yatsada sabah erkenden kalkıyo yorulsada erkenden kalkıyo yani hic bi zaman gec kalktıgı olmuyo bazen bi yere oturmaya gidiyoruz 12 12 bucukta geldiğimiz oluyo sabah yine 7de ayakta
Kreşe yazdırcaktım ben bu sene ön kayıtta yaptırdık. Ama eşim sagolsun kücük daha yazık 3 bucuk yasındaki cocuk okula mı gider diye göndermedi. Bu sene eylülde gidecek yine sıkıntılara girdi bu senede mi gitmese diye zaten seneye anaokulu olacak. Kusura bakma istediğin kadar konuş artık gidecek dedim bende. İnan boş günümüz yok her gün bi yaşıt arkadaşıyla geciriyoruz günümüzü ya beraber dışarı cıkıyoruz ya bizde ya onlarda gidip geliyoruz.

1.60 52 kg iyi oluyor 51 olayım ki bolca yemek yiyip zaten 53.5 kg görürüm tartida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…