- 30 Ocak 2015
- 19.228
- 24.532
- 598
- 29
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.141
Aa bende böyle düşünüyorum iste hep bi kilo kendime yeme payı bırakıyım diyorum hahaah1.60 52 kg iyi oluyor 51 olayım ki bolca yemek yiyip zaten 53.5 kg görürüm tartida
Ayy sanki eşin mi çekiyor o kadar sıkıntıyı dinleme bence yazdır gitsin. Hem onun içinde bi aktivite olur. Az kalmış şık dişini Eylüle kadar canım Allah yardımcın olsunKreşe yazdırcaktım ben bu sene ön kayıtta yaptırdık. Ama eşim sagolsun kücük daha yazık 3 bucuk yasındaki cocuk okula mı gider diye göndermedi. Bu sene eylülde gidecek yine sıkıntılara girdi bu senede mi gitmese diye zaten seneye anaokulu olacak. Kusura bakma istediğin kadar konuş artık gidecek dedim bende. İnan boş günümüz yok her gün bi yaşıt arkadaşıyla geciriyoruz günümüzü ya beraber dışarı cıkıyoruz ya bizde ya onlarda gidip geliyoruz.
Teşekkür ederimTamamdır o şekilde ekledim
Oda şimdi işten cıktı evde az çok gördü halimi anladı Mete sürekli peşine takılıyo onunda bi yere gideceği zamanAyy sanki eşin mi çekiyor o kadar sıkıntıyı dinleme bence yazdır gitsin. Hem onun içinde bi aktivite olur. Az kalmış şık dişini Eylüle kadar canım Allah yardımcın olsun
Bende sabah uyanınca cok iciyorum suyu bide aksam yatarken ayarım yok öglen isten gücten unutuyorum ama zaten sabah uyanınca 4 5 bardak içtiğim icin 2 litreyi geciyo aksama kadarSabah bit porsiyon patates kızartması yedşm
3 Çatal peynir yedim
1 parça krepten yedim lokma gibi
15 gibi bi tane kurabiye yyedim
Akşam yemeğini hazırlarken
Bir miktar tatlı yedim diyete başladım ya evden tatlı eksik olmuyor
Akşam yemeğinde
tavuk baget yapmıştım 3 4 Çatal yedim midem bulandı
4 kaşık bulgur yedim️
1 kade cacık içtim ve salata yedim
1.5 bardak da şalgam içtim
Su 3 bardak falan içtim çok azz gene unuttum
Çok güzel bende şimdi içtim bayaBende sabah uyanınca cok iciyorum suyu bide aksam yatarken ayarım yok öglen isten gücten unutuyorum ama zaten sabah uyanınca 4 5 bardak içtiğim icin 2 litreyi geciyo aksama kadar
Tahini ne için yiyosun penyez mideye iyi geliyomus ondan mı05:30 / 1 bardak sirkeli su
07:00 / bir tatlı kaşığı tahin
10:00 / 1 portakal, 2 ceviz ve 1 dilim tam buğday ekmek
12:00 / Türk kahvesi
15:00 / 2 y.kaşığı yoğurt içine chia tohumu ve keten tohumu attım
19:00 / balık ve salata
Su içtim ama az
Dün başladım; metabolizmayı hızlandırmak içinTahini ne için yiyosun penyez mideye iyi geliyomus ondan mı
Vücuttaki ağır metali de atar. Çok faydalı gerçektenDün başladım; metabolizmayı hızlandırmak için
Sabah aç karnına tüketilen tahin, vücudunuza gün boyu ihtiyaç duyacağı besin öğelerini sağlar. Özellikle B vitaminleri açısından zengin olan tahin, metabolizmanızı uyararak enerji üretimini artırır. İçerdiği sağlıklı yağlar ve proteinler, kan şekeri seviyelerinizi dengede tutarak ani açlık hissi yaşamanızı engeller.
Tahin faydaları genel olarak şöyledir:
Bağışıklığı güçlendirir
Kolesterol seviyesini düşürür
Kalp hastalıkları ve felç riskini azaltır
Kan basıncını düşürmeye yardımcıdır
Beyin gelişimini destekler
Yüksek antioksidan kaynağıdır
Kemik yapısını korur
Demiri emer, kansızlığı önler
Antikanser özellikleri vardır
Karaciğer ve böbrek fonksiyonlarını korumaya yardım eder
Cilt sağlığını iyileştirir
Ay acaba içebilir miyim aç karnına bi deneyim.Dün başladım; metabolizmayı hızlandırmak için
Sabah aç karnına tüketilen tahin, vücudunuza gün boyu ihtiyaç duyacağı besin öğelerini sağlar. Özellikle B vitaminleri açısından zengin olan tahin, metabolizmanızı uyararak enerji üretimini artırır. İçerdiği sağlıklı yağlar ve proteinler, kan şekeri seviyelerinizi dengede tutarak ani açlık hissi yaşamanızı engeller.
Tahin faydaları genel olarak şöyledir:
Bağışıklığı güçlendirir
Kolesterol seviyesini düşürür
Kalp hastalıkları ve felç riskini azaltır
Kan basıncını düşürmeye yardımcıdır
Beyin gelişimini destekler
Yüksek antioksidan kaynağıdır
Kemik yapısını korur
Demiri emer, kansızlığı önler
Antikanser özellikleri vardır
Karaciğer ve böbrek fonksiyonlarını korumaya yardım eder
Cilt sağlığını iyileştirir
Evet belirtiyorsun tabikiBugün bende katılıyorum aranıza.
İnşallah yani
Kilo milo bşy belirtiyozmu
İçilmeyecek gibi değil dene biAy acaba içebilir miyim aç karnına bi deneyim.
Tamam canımm eklicem ilk fırsattaGonulmeyvesi bebiş yazıyorum beni de ekle
30 yaş
67.6 kg
İlk hedef 62
Asıl hedef 60inşallah diyim buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?