Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

Sabah bir bardak sirkeli su ile güne başlandı

08:20 / 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmek

08:30 / sade kahve

10:00-12:00 arası / 4 fincan çay

13:30 / Türk kahvesi yarım kuru incir, küçük bir top çikolata

16:00 / bir tatlı kaşığı tahin

19:00 / bir kase kısır ve komposto

22:45 / Türk kahvesi ve limonlu soda

Günü kapattım

İyi geceler hanımlar, erkenden akşam yemegimi yiyince tabi acıktım oruç tutucam dışarda işlerim var diyerekten baya bir yedim ama öyle böyle değil ElhamdülilAllah Rabbime şükürler olsun olmayana versin, sağlıklıydi hepsi en azından sahur yapmış oldum. Onun dışında 51 kg düşünce kendimo ödül olarak gulutene bogucam insAllah :)

Offf olsada yesem var ya suan o kadar canım tatlı çekiyor ki
Olsa bende yicektim önceden olsa hic olmadıı bi waffle yapar yerdim ama yapmadım. Esim 12de sosisli sandvic yedi ben naptım 2 3 fındık attım agzıma yattım yemicem
Senin boyun kaç portakal bende 54 kgya düssem yeterli benim icin 51de aslında olabilir ama cok mu zayıf gösterir bilemedim

Yarım saat tempolu yürüdüm sweet ama kv gitmiştik yemeğe 1 tabak pilav yedim
Olsun ya arada olur sıkmadan devam yürüyüşte yaptın. Kız ben pilav pek yemem normalde diyete başladığımdan beri canım bi pilav istiyor anlatamam

Tamamdır ekliyorum bu sabah aç tartıldın mı yoksa 65.7 kg yi mi başlangıç olarak ekliyim

Çok verimli bir gün olmuş maşallah

Yaa ne güzel hazırlıyorsun böyle maşallah afiyet olsun hepsi çok güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…