- 13 Mart 2019
- 15.531
- 59.152
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.121
Yek günle almayız canımBen bugün baya yediminşallah kilo almam ya
Diğer günlerimiz verimli geçer inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yek günle almayız canımBen bugün baya yediminşallah kilo almam ya
Çok istiyorsa canın küçük bir dilim bişey yeYa ben aşırı tatlı krizindeyim anlatamam. Acaba tartı gününe varken yesem mi diyorum geri saçmalama diyorum![]()
Abla günün güzel ve dengeli olmuş maşallahSabah bir bardak sirkeli su ile güne başlandı
08:20 / 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmek
08:30 / sade kahve
10:00-12:00 arası / 4 fincan çay
13:30 / Türk kahvesi yarım kuru incir, küçük bir top çikolata
16:00 / bir tatlı kaşığı tahin
19:00 / bir kase kısır ve komposto
22:45 / Türk kahvesi ve limonlu soda
Günü kapattım![]()
Hepimiz benzer bir gün yaşamışız yalnız değiliz bunu bilelim önce bugünün akşamını temiz kapatalımBenim içinde saçma sapan bir gündü, karma karışık bol kalorili ve bol pişmanlık içeren![]()
Süpwr bi irade göstermişsin tebrik ederim seniiOlsa bende yicektim önceden olsa hic olmadıı bi waffle yapar yerdim ama yapmadım. Esim 12de sosisli sandvic yedi ben naptım 2 3 fındık attım agzıma yattım yemicem
Senin boyun kaç portakal bende 54 kgya düssem yeterli benim icin 51de aslında olabilir ama cok mu zayıf gösterir bilemedim
Annem yemek getirmişti önceki gün ahsene pilavı yedirirken 1 kaşık yedim de kesmedi 1 tabak olacak ancakDiyettesin ya en saçma kalorili şeyler bile istiyor insanın canıyap bari 2 kaşık ye
Gruba atıyorum diye yoksa nanayYaa ne güzel hazırlıyorsun böyle maşallah afiyet olsun hepsi çok güzel görünüyor![]()
Valla regl yaklaştı iyice fenalardayım. Bugün gündüz belki yerim akşama kalmasın en azındanÇok istiyorsa canın küçük bir dilim bişey ye![]()
Teşekkür ederim Gönülcüm, iyiyim şükür.Geçmiş olsun canımşimdi nasılsın
Kaç yaşında İlknur ? İnsanın canı bir şeye sıkılınca yemek istiyor yaMete cok mızmız iki gündür sabah 6 bucukta kalkıyo sonra tüm gün aglıyo her şeye böyle günlerde benim sinirlerim bozuluyo ve sürekli biseyler yemek istiyorum. Tüketti beni aglamasıyla öldürdü
Sabah tartılmayı unuttumTamamdır ekliyorum bu sabah aç tartıldın mı yoksa 65.7 kg yi mi başlangıç olarak ekliyim![]()
4 yaşında Hayal gece kalkıyo 3 4 kez sabah uyanıyo 7 bucuk iki gündür 6 bucuga dogru kalkıyo uyku denen bisey yok Allah saglık versin ama tükendim gerçekten. Yani 6 bucukta uyanıyo öglende uyumuyo simdi inan zorla bi saatte uyuttum aglayarak uyudu icini cekiyo uykuda bak yazarken uyandı bi kahve yaptım iciyim rahatlayım diye onu bile icemedim. Ben sabah 6 bucuktan akşama kadar nasıl oyalayım ki nasıl vakit geciriyim akşam ediyim. Zaten hava iyiyse her gün 2 3 saat kesin parka götürüyorum kendimi sıkıntıyw sokuyorum. 9 bucuga kadar uyusa bende dinlensem oda dinlense daha verimli olurum. Olamıyorum ya sabrı tükendi. Bu arada bende moralim bozukken stresliyken aglarken bile yerim. İştahım daha cok acılırKaç yaşında İlknur ? İnsanın canı bir şeye sıkılınca yemek istiyor yagerçi annem ablam babam kardeşim bir şeye üzülsünler yiyemez kilo verirler ben tam tersi kime çektiysem
![]()
Evet bi şey mutlaka akşam da listene uyarsınValla regl yaklaştı iyice fenalardayım. Bugün gündüz belki yerim akşama kalmasın en azından![]()
Anladım canım migren ağrısının hep zor olduğunu duyuyorumTeşekkür ederim Gönülcüm, iyiyim şükür.
Migrenim var benim, böyle ara ara şiddetli şekilde yokluyor işte.
Tamamdır o şekilde ekledimSabah tartılmayı unuttum65,7 ti ekleyebilirsin
Benim oğlum da 4 yaşın da bu ara gerçekten biraz huyları değişti4 yaşında Hayal gece kalkıyo 3 4 kez sabah uyanıyo 7 bucuk iki gündür 6 bucuga dogru kalkıyo uyku denen bisey yok Allah saglık versin ama tükendim gerçekten. Yani 6 bucukta uyanıyo öglende uyumuyo simdi inan zorla bi saatte uyuttum aglayarak uyudu icini cekiyo uykuda bak yazarken uyandı bi kahve yaptım iciyim rahatlayım diye onu bile icemedim. Ben sabah 6 bucuktan akşama kadar nasıl oyalayım ki nasıl vakit geciriyim akşam ediyim. Zaten hava iyiyse her gün 2 3 saat kesin parka götürüyorum kendimi sıkıntıyw sokuyorum. 9 bucuga kadar uyusa bende dinlensem oda dinlense daha verimli olurum. Olamıyorum ya sabrı tükendi. Bu arada bende moralim bozukken stresliyken aglarken bile yerim. İştahım daha cok acılır
Çocuğum olmadığı için pek bilgim, tecrübem yok İlknur ama kreş ya da oyun grubu bir yere mi yazdırsan nasıl oluyor ? Sabah götürüp öğlen alırsın o sırada uyursun kendine vakit ayırırsın en azından. İnşallah geçici bir durumdur4 yaşında Hayal gece kalkıyo 3 4 kez sabah uyanıyo 7 bucuk iki gündür 6 bucuga dogru kalkıyo uyku denen bisey yok Allah saglık versin ama tükendim gerçekten. Yani 6 bucukta uyanıyo öglende uyumuyo simdi inan zorla bi saatte uyuttum aglayarak uyudu icini cekiyo uykuda bak yazarken uyandı bi kahve yaptım iciyim rahatlayım diye onu bile icemedim. Ben sabah 6 bucuktan akşama kadar nasıl oyalayım ki nasıl vakit geciriyim akşam ediyim. Zaten hava iyiyse her gün 2 3 saat kesin parka götürüyorum kendimi sıkıntıyw sokuyorum. 9 bucuga kadar uyusa bende dinlensem oda dinlense daha verimli olurum. Olamıyorum ya sabrı tükendi. Bu arada bende moralim bozukken stresliyken aglarken bile yerim. İştahım daha cok acılır
Akşam 8 8 bucuk uyku saati gönülcüm bebekliginden beri bu sekilde uyuyo. Ama geç yatsada sabah erkenden kalkıyo yorulsada erkenden kalkıyo yani hic bi zaman gec kalktıgı olmuyo bazen bi yere oturmaya gidiyoruz 12 12 bucukta geldiğimiz oluyo sabah yine 7de ayaktaBenim oğlum da 4 yaşın da bu ara gerçekten biraz huyları değişti
Allah kolaylıklar versin hepimize
Sende canını sıkma geçer bu zamanlarda inşallah
Akşam kaçta uyuyor peki
Kreşe yazdırcaktım ben bu sene ön kayıtta yaptırdık. Ama eşim sagolsun kücük daha yazık 3 bucuk yasındaki cocuk okula mı gider diye göndermedi. Bu sene eylülde gidecek yine sıkıntılara girdi bu senede mi gitmese diye zaten seneye anaokulu olacak. Kusura bakma istediğin kadar konuş artık gidecek dedim bende. İnan boş günümüz yok her gün bi yaşıt arkadaşıyla geciriyoruz günümüzü ya beraber dışarı cıkıyoruz ya bizde ya onlarda gidip geliyoruz.Çocuğum olmadığı için pek bilgim, tecrübem yok İlknur ama kreş ya da oyun grubu bir yere mi yazdırsan nasıl oluyor ? Sabah götürüp öğlen alırsın o sırada uyursun kendine vakit ayırırsın en azından. İnşallah geçici bir durumdur
1.60 52 kg iyi oluyor 51 olayım ki bolca yemek yiyip zaten 53.5 kg görürüm tartidaOlsa bende yicektim önceden olsa hic olmadıı bi waffle yapar yerdim ama yapmadım. Esim 12de sosisli sandvic yedi ben naptım 2 3 fındık attım agzıma yattım yemicem
Senin boyun kaç portakal bende 54 kgya düssem yeterli benim icin 51de aslında olabilir ama cok mu zayıf gösterir bilemedim