- 30 Ocak 2015
- 19.228
- 24.530
- 598
- 29
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
- #1.101
Evet bende telefonda sunu gördüm cekmisim Allahım nasıl canım çekiyoYa ben aşırı tatlı krizindeyim anlatamam. Acaba tartı gününe varken yesem mi diyorum geri saçmalama diyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende telefonda sunu gördüm cekmisim Allahım nasıl canım çekiyoYa ben aşırı tatlı krizindeyim anlatamam. Acaba tartı gününe varken yesem mi diyorum geri saçmalama diyorum![]()
Tam şimdi gidip 3 hurma yeyim dedimBi hurma veya kuru incir yesen kriz geçmez mi
Ay ay bu neee ne güzel görünüyorEvet bende telefonda sunu gördüm cekmisim Allahım nasıl canım çekiyoyapsam da yesem diye
Yarım saat tempolu yürüdüm sweet ama kv gitmiştik yemeğe 1 tabak pilav yedimHemmen yürü![]()
Offf olsada yesem var ya suan o kadar canım tatlı çekiyor kiEvet bende telefonda sunu gördüm cekmisim Allahım nasıl canım çekiyoyapsam da yesem diye
Benim içinde saçma sapan bir gündü, karma karışık bol kalorili ve bol pişmanlık içerenBugün günüm vardi yediklerimi yazmayacam ama baya kalorili bir gündü![]()
Olsa bende yicektim önceden olsa hic olmadıı bi waffle yapar yerdim ama yapmadım. Esim 12de sosisli sandvic yedi ben naptım 2 3 fındık attım agzıma yattım yemicemOfff olsada yesem var ya suan o kadar canım tatlı çekiyor ki![]()
Senin boyun kaç portakal bende 54 kgya düssem yeterli benim icin 51de aslında olabilir ama cok mu zayıf gösterir bilemedimİyi geceler hanımlar, erkenden akşam yemegimi yiyince tabi acıktım oruç tutucam dışarda işlerim var diyerekten baya bir yedim ama öyle böyle değil ElhamdülilAllah Rabbime şükürler olsun olmayana versin, sağlıklıydi hepsi en azından sahur yapmış oldum. Onun dışında 51 kg düşünce kendimo ödül olarak gulutene bogucam insAllah :)
Aa yok canımm yeni öğrendim ya sen varsın sandım hemen ekliyorum
Baslangıc 59.15ti suan 58 hedef 54 yaşta 29Aa yok canımm yeni öğrendim ya sen varsın sandım hemen ekliyorum
Başlangıç kg
Güncel kg
Hedef kg
Yaz banaaaa
Olsun ya arada olur sıkmadan devam yürüyüşte yaptın. Kız ben pilav pek yemem normalde diyete başladığımdan beri canım bi pilav istiyor anlatamamYarım saat tempolu yürüdüm sweet ama kv gitmiştik yemeğe 1 tabak pilav yedim![]()
Diyettesin ya en saçma kalorili şeyler bile istiyor insanın canıOlsun ya arada olur sıkmadan devam yürüyüşte yaptın. Kız ben pilav pek yemem normalde diyete başladığımdan beri canım bi pilav istiyor anlatamam![]()
Tamamdır ekliyorum bu sabah aç tartıldın mı yoksa 65.7 kg yi mi başlangıç olarak ekliyimHoşbuldum
Yaşım 35
Güncel kilomu yarın aç karnına tartılıp tekrar yazarım ama şu an kahvaltı sonrası 65,7
İlk hedefim 62
Asıl hedefim 58
Kilom 62 ile 64 arasında oynuyor yıllardır. Ama son zamanlarda 66-67 yi de görmeye başladı. Diyet yapma konusunda berbatım ama bi de böyle bir grupla deniyim belki işe yarar![]()
Geçmiş olsun canımİnanılmaz bir baş ağrısıyla uyandım.
Somun ekmeği 2 ye bölüp üzerine pizza malzemeleri koyup fırınladım.
3 dilim ondan yedim, çok az kaymak ve bal bir bardakta çay![]()
Çok verimli bir gün olmuş maşallahBugün tek öğünümu erkenden yaptım vücudum sasirsin istedim . Birde daha fazla yedim .
2 gündür yapmadığım pillatesimi yaptım tüm vücuduma bakım uyguladım . Öğlen uykumu bile yaptımELHAMDÜLİLLAH
- İki Bardak Dolusu Sade Kefir (yaklaşık 400 ml): Yaklaşık 160 kalori
- Bir Kase Tarhana Çorbası (yaklaşık 250 ml): 150-200 kalori
- Bir Tane Kıymalı Patlıcan (yaklaşık 200 gr): 250-350 kalori
- Bir Buçuk Avuç Dolusu Ceviz (yaklaşık 45 gr): Yaklaşık 300 kalori
- Bir Avuç Badem (yaklaşık 30 gr): Yaklaşık 200 kalori
- Bir İncir (yaklaşık 50 gr): Yaklaşık 40 kalori
- Bir Hurma (yaklaşık 20 gr): Yaklaşık 20 kalori
- İki Tane Yeşil Elma (yaklaşık 300 gr): Yaklaşık 150 kalori
- İki Kare Bitter Çikolata (yaklaşık 20 gr): Yaklaşık 100 kalori
- Küçük Bir Parmak Büyüklüğünde yaş pasta (yaklaşık 45 gr): Yaklaşık 100 kalori
Toplam Tahmini Kalori: Yaklaşık 1700- 1860 kalori
Yaa ne güzel hazırlıyorsun böyle maşallah afiyet olsun hepsi çok güzel görünüyorEkmeği kaçırdım bugün ama ekmeksiz yiyemem bunları
11.00
1 fincan kahve
12.00 Kahvaltı
2 yumurtalı domatesli menemen
1 kk süzme peynir
5 tane zeytin
Maydanoz, dereotu
3 dilim tb ekmeği
16.30 Ara Öğün
2 bitter çikolatalı sıcak süt
19.00 Akşam Yemeği
3 minik karnıyarık
Salata
Ayran
3 dilim tb ekmeği
21.00 Ara Öğün
1 yemek kaşığı çiğ kabak çekirdeği içi
5 çilek (yazıyor ama onun yerine hurma yemeyi düşünüyorum)
Eki Görüntüle 3575505
Bizde dün arkadaşlarla buluştuk aynı gün gibiydiBugün günüm vardi yediklerimi yazmayacam ama baya kalorili bir gündü![]()