- 2 Ağustos 2013
- 37.016
- 119.522
- 798
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bişey deyim mi olmayacak diye düşünme. Sen emziriyorsun hurma dışında bişey yeme yani paketli şeyler falan. Bence olacak ekmeği de azaltırsan. Hurmayı da günlük bi limit koy kendine sayı olarakTatlı çikolata yemicem dedim şu saate kadar 8 hurma yedim. Yanlış şeyler olacak gibi
Ulan benden zayıfsın aynı devam et diyormuşum
Önceden bende öyleydim ya şükür şimdi olmuyor. İnsülin direncin falan olabilir miBirde 3 4 saat yemesem bisey titreme soğuk terleme başlıyor. Nasıl dengeleyeyim bilmiyorum.
Evet şişe olunca iyi oluyor gerçektenSu içmeyi alışkanlık haline getirmenin en iyi yolu kademeli başlayıp yudumla içmek önce 1 lt sonda 1.25 diye ilerlettikçe alışıyorsun
Yanınızda şişeyle gezin
gerçekten öyle bardak bardak hiç anlaşılmıyor. ben iş yerine de eve de 750ml şişeler aldım. iş yerinde 2 tane evde 1 kesin ikinciye de geçiyorum 2,5-3 lt arası içiyorum böyle. Şişesiz olayım bir bardak içmem :/Su içmeyi alışkanlık haline getirmenin en iyi yolu kademeli başlayıp yudumla içmek önce 1 lt sonda 1.25 diye ilerlettikçe alışıyorsun
Yanınızda şişeyle gezin
At hadi sweet memnunsun demi ?Benim de var atayım mıbirlikte gaza gelip yürürüz
Bende aynı ağzım kuruyo gidip içmeye üşeniyorumgerçekten öyle bardak bardak hiç anlaşılmıyor. ben iş yerine de eve de 750ml şişeler aldım. iş yerinde 2 tane evde 1 kesin ikinciye de geçiyorum 2,5-3 lt arası içiyorum böyle. Şişesiz olayım bir bardak içmem :/
bende de var ben de katılırım yaparsanızAt hadi sweet memnunsun demi ?günlük adım yarısı vs yaparız olmadı
Ya doğumdan sonra oldu. Emziriyorum ya 2 saat sonra başlıyor titreme falan. Bugünlerde arttı bide tam doyururken kalp çarpıntısı bayılma gibi biseyler oluyor. Doktora gideyim bi randevu aldım bakalimÖnceden bende öyleydim ya şükür şimdi olmuyor. İnsülin direncin falan olabilir mi
Bende ayni tam bebeği alınca başlıyor çocuklar sagolsun yoksa bende üşeniyorumBende aynı ağzım kuruyo gidip içmeye üşeniyorum
5 6 kere kullandım gayet iyi. Üşeniyorum bende akşamları yapmayaAt hadi sweet memnunsun demi ?günlük adım yarısı vs yaparız olmadı
Git git baktır bi değerlerineYa doğumdan sonra oldu. Emziriyorum ya 2 saat sonra başlıyor titreme falan. Bugünlerde arttı bide tam doyururken kalp çarpıntısı bayılma gibi biseyler oluyor. Doktora gideyim bi randevu aldım bakalim
Bende ayni tam bebeği alınca başlıyor çocuklar sagolsun yoksa bende üşeniyorum
Bakıyım bi sağol sweet5 6 kere kullandım gayet iyi. Üşeniyorum bende akşamları yapmaya
Ben 6 bine almıştım belki başka satıcılarda ucuzdur. Voit in yan ürünüymüş bu marka
VFİT Voit Garantili Db500 Bluetooth Uygulama Destekli Katlanabilir Uzaktan Kumandalı Sessiz Koşu Bandı - Fiyatı, Yorumları
VFİT Voit Garantili Db500 Bluetooth Uygulama Destekli Katlanabilir Uzaktan Kumandalı Sessiz Koşu Bandı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yani ağır biraz ama erkek daha kolay taşır. Diğer büyükler gibi aşırı ağır değil tabiBakıyım bi sağol sweet
Kargo ağır mı oluyor ? Taşıması zor mu olur eşimin iş yerine isteyeceğim kargoyu
Ben de kafama göre tartılıyorum, bezen sık bazen seyrek… ben daha evime gidemedim, pazartesi detoksa başlayacağım cuma da kilo bildirimi yaparım inşallah.Evet tekrardan hepiniz hoşgeldiniizz
İnşallah sağlıklı istikrarlı bir şekilde hedeflerimize ulaşırız
Haftaya cuma günü tekrardan kilo bildirimi yaparız
isteyen her gün de tartı atabilir
Bazeb ben her gün tartılıyorım ruh halime göre
Bunu daha yeni gördümBaşladım sabah az yedim inşallah akşama kudurmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?