- 20 Mayıs 2024
- 904
- 4.765
- 28
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
- #1.541
Belki de olabilirİçiyorum canım detoks suyuda yapıyorum. Ama anlayamadım cidden
Acaba kürtajdan dolayı regl olmadın ya onla mı alakalı ya
O da etkiliyor galiba ya haklısın. Buna yapabileceğimiz birşey yok sanırımBelki de olabilir
Ben de doğum sonrası regl olmadım hala sanki onun şişkinliği varmış gibi geliyor vücudumda
Aynı durumdayımAy valla yaa. Son zamanlar canımı sıkıyor baya
Tabi bizim evde dolu çikolatalar bisküviler dün almışlarDemikız bide ne zaman diyete başlasam gider cips alır yine almış gelmiş
Şuan hiç canım istemiyor ama yaparım belkiBen içiyorum sabahları seni nasıl etkiler bi dene yarın. Ben detox kahvesi içiyorum gerçi
Yiyeceklerin tutsağı gibi olmak.. Bu cümle çok anlamlıO kadar iyi anladım ki seni… ben de öyle çok sıkıldım sürekli kilo alıp vermekten. 79’dan 64’e kadar inmiştim ne güzel, şimdi yine geldim 70’e dayandım. Hayır diyorum pes edemezsin, böyle bir lüksün yok. Bırakırsan daha çok kilo alacaksın. Kilo aldıkça mutsuz olacaksın… bir çocukla konuşur gibi konuşuyorum kendimle, içimdeki çocuk tamam diyor, sonra tam bir çocuk gibi gözümün içine baka baka yemek yiyor:) ay ben kime diyorum:))
Ben de aynen öyle bir kahve içsem ve canım hiçbir şey istemese… iştahım filan kapansa… açlığı özlüyorum bazen, çünkü böyle yemeklerin tutsağı gibi hissediyorum. Özgür olmak istiyorum, tüm yiyeceklerden. Özgür olmak insana çok güçlü hissettiriyor. Böyle her üzüntüde mızmız bir çocuk gibi yemeklerin içinde buluyorum kendimi. Kendime saygım bitiyor…
Ama işte Gönül’cüm, pes edersek daha geri gideceğiz. İnsan olmak böyle bir şey galiba, inişler ve çıkışlarla… bugün mesela sabah 3 mil leslie yaptım. Sadece sıvı beslenip ödem atayım dedim. 5 gibi yemek yedim. Ama en azından ev yemeği, normal insanlar gibi tabağıma koydum yedim, sonra hiçbir şey yemedim. Yine de pişmanlık duyup kalkıp bir 3 mil daha leslie yaptım. 2 litreden fazla su içtim. Bunca iştahın ve moralsizliğin içinde bu kadarını yapabildim ve aferin dedim kendime.
On numara olur:) ben her sabah içerim, başka türlü afyonum patlamıyor.
Resmen böyleyim
Hayırlı sabahlar canımmHayırlı sabahlar ❤
Süper maşallahHayırlı sabahlar herkese
Dün evime geldim artık
Akşam 61.85 tim
Sabah 60.80 gördüm çok mutlu oldum.
Uyanır uyanmaz su içip dikkat etmeye niyet ettim
Canım bi operasyon geçirdin ne kadar olmasa o yüzden ödem olabilir sen devam et bırakmaKızlar 14 gündür kendimce dikkat ediyrum. Hatta bugün 15.gün
Şu gün aşırı yedim diyeceğim hiç bi gün yok.
Sadece 1 gün akşam hamburger yemiştim ama bakarsan o da aşırı olmamalı.
Ama bu hafta 1 kg geri almışım benim kafam karıştı
Ee haliyle modum inanılmaz düştü.
Bende mi sorun var tartıda mı bilemedim.
En geç 6 da bitirdim yemeği, ki dün mesela 4.30 da yedim en son.
Bi fikri yorumu olan var mı
Evet ya bu sefer hırslandım. Her ne kadar istediğim verimi almasam da.Canım bi operasyon geçirdin ne kadar olmasa o yüzden ödem olabilir sen devam et bırakma
Moralini bozma su içmeye gayret et
Kesinlikle sağlıklı beslenmek çok güzelEvet ya bu sefer hırslandım. Her ne kadar istediğim verimi almasam da.
Neyse kilo vermesem de sağlıklı besleniyorum buda motive ediyor
Başka tartı varsa birinde onda tartıl bi. Bence sen iyi gidiyordun gördüğüm kadarıylaKızlar 14 gündür kendimce dikkat ediyrum. Hatta bugün 15.gün
Şu gün aşırı yedim diyeceğim hiç bi gün yok.
Sadece 1 gün akşam hamburger yemiştim ama bakarsan o da aşırı olmamalı.
Ama bu hafta 1 kg geri almışım benim kafam karıştı
Ee haliyle modum inanılmaz düştü.
Bende mi sorun var tartıda mı bilemedim.
En geç 6 da bitirdim yemeği, ki dün mesela 4.30 da yedim en son.
Bi fikri yorumu olan var mı
Ben her türlü yiyorumResmen böyleyim
Bana heyecan lazım ben heyecanlı olunca bişey yiyemem
Korkunca da yiyormuşum onu da deprem de görmüş olduk
Bende yapıcam bugün senle beraber inşallah yapabilirim birazdan kahvaltı için omlet yapcam kabaklaSabah 1 bardak suyumu içtim
Kabak detoksuma ilk adımı attım
Kabaklı 2 yumurtalı pul biber karabiber ekledim bi omlet yaptım
Öğle için yanıma yoğurtlu kabak hazırladım onu alıcam
Akşama da yine kabaklı bi çorba yapmayı düşünüyorum
Kahvaltım bu şekikdeydi
Artık kafamızı değiştiricez inanıyorumBen her türlü yiyorumeskiden öyleydim üzülünce falan yiyemezdim zayıflardım
İlknurda öyle dedi. Bi annemde denerim olmadıBaşka tartı varsa birinde onda tartıl bi. Bence sen iyi gidiyordun gördüğüm kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?