Önemli Olan Kafada Bitirebilmek😉😎

vallahi kızlar yıllarca zayıflamam lazım diyip diyip durdum. Ne gönlümce yedim ne de istediğim kiloya ulaşabildim. Çok değil 2-3 ay da baya yol alırız. Yıllarca bu psikolojide olmaktan daha zor olamaz ya
O kadar haklısın ki..bende aynı durudmayım:( çok inanıyorum çok güzel yol alıcaz inşallah bu süreçte 😍

1000046418.webp

Bu verilememiş hali mii 😍 maşallah ben hayalimdeki kilolar hedefine çok yakınsın 😍

İsim zaten zorunlu değil burda çoğumuz takma ad kullanıyoruz 🤭
5 yıldır işte buraya kadar umarım artık verilir dün misafir ağırladık haliyle bende yedim 400 gram daha eklenmiş ama cabalamaya devam 😇

vallahi kızlar yıllarca zayıflamam lazım diyip diyip durdum. Ne gönlümce yedim ne de istediğim kiloya ulaşabildim. Çok değil 2-3 ay da baya yol alırız. Yıllarca bu psikolojide olmaktan daha zor olamaz ya
Valla evlenmeden önce 61-65 arasındaydım hep, ekmeği kessem düşerdim 61 e🤭 evlendim düzensiz yemek vs aldım veremedim hiç

Kızlar kolay gelsin inşallah istediğiniz kilolara ulaşırsınız :KK200:
Benim size sormak istediğim bir şey var. İdeal kilonuzu nasıl belirliyorsunuz? Bende bölgesel yağlanma çok fazla o yüzden ne kadar versem istediğim kadar fit görünmüyorum :( yürüyüş vs basit egzersiz dışında spor yapmıyorum. Kaç kiloya kadar versem diye düşünüyorum…
Ben de kilo vermekten ziyade sıkılaşmak istiyorum çünkü fit bi 60 kg ile yağlı 60 kg arasında çok fark oluyor
Öncelik olarak tüm vücut yağ yakma videolarıyke spor yapabilirsin canım 🦋

Kızlar bu aralar instagram da çok karşıma çıkıyor 40 günde 10 kg veriyorum serileri. 10 olmasa da 7 vs veriyorlar. Biz de öyle bi challenge mı yapsak. düşünsenize çoğumuz hedef kilosuna ulaşır çoğu da yolu yarılar allahım ne güzelll
geriden gelip okuyorum ama çok iyi fikir ya 🫶🫶

Ben de kilo vermekten ziyade sıkılaşmak istiyorum çünkü fit bi 60 kg ile yağlı 60 kg arasında çok fark oluyor
Öncelik olarak tüm vücut yağ yakma videolarıyke spor yapabilirsin canım 🦋
Hepsini not aldım canım kendine bir program oluşturucam en kısa sürede
Önce biraz ısınarak, yürüyerek hamlığı atmam lazım
İnşallah istediğimiz fitliğe ulaşırız 🤩 🌸

Back
X