Doğuma Hazırlık Önemli Görüşünüze İhtiyacım var :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Seena

🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2017
925
1.650
Merhaba değerli üyeler :halay:Yaklaşık 1 senedir doğum kontrol hapı (yasmin) kullanıyorum şimdi eşimde bende bebiş istiyoruz . Bugün internette doğum kontrol haplarını bıraktığımız takdirde ne kadar süre içinde hamile
kalındığını bir araştırayım dedim anam birde ne göreyim bıraktıktan sonra ilk 2 3 ay kendim korunmam gerekiyormuş yoksa bebeğin ikiz olma ihtimali çok yüksek oluyormuş doğruluğu varmıki fikrinizi önerinizi almak istiyorum bu konuda bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim yerimde duramıyorum yoksa :110::110:

Tabiki muhakkak öylede 7 senedir tanışıklığımız olsada eşimle 1 senedir evliyim 2. Yi birden kaldırabilirmiyim kendimden korkuyorum açıkcası eğer öyleyse korunmakta fayda var sonra yine ikiz olacaksa Allahın takdiri tabikide umarım bu konuda bilgili birisi vardır :olamaz:

Hic biesey olmaz siz bir an once baslayin bebis çalışmalarına. Burada hemen hamile kalan insan sayisi az. O yuzden vakit kaybetmeden baslayin :)

İkizi teki hep aynı rabbim versinde teke çifte bakma ve canım :emir_bebek:allahim ugrastirmasin yeter ki

İkiz riski değil de doğum kontrol hapı bırakınca 3 ay fln korunup hapın vücuttan atılması için sanırım öyle gebelik öneriyor kadın doğumcular

İkiz riski değil de doğum kontrol hapı bırakınca 3 ay fln korunup hapın vücuttan atılması için sanırım öyle gebelik öneriyor kadın doğumcular
Evet bunu duydum okudum ikiz durumuda yazıyordu belki başına gelen Vardır diye bir sormak istedim teşekkür ederim yorumunuz için

Evet bunu duydum okudum ikiz durumuda yazıyordu belki başına gelen Vardır diye bir sormak istedim teşekkür ederim yorumunuz için
Kuzenimin başına geldi iki kese oluştu fakat biri gelişmedi düştü. Diğeri doğuma yakın şuan Allah nasip ederse

X