İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Önden kopçalı sütyen?

simgemerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
196
2
96
Ankara
Kızlar önden kopçalı sütyen kullanan var mı, arkadan kopçalıya göre daha rahat olur mu
Sütyenle hiç rahat edemiyorum hele sıcak havalar yaklaşıyor iyice çekilmez oluyor o zaman ne dersiniz

normal sütyenlere göre daha rahatsız oldukları kesin canım ne yazık ki...
cupları daha sert göğüs altlarımı kazıyor sanmıştım ilk kullandığımda...
belki benim bedenime uygun değildir tabi bir dene derim...

ben yazın penye sütyen kullanmaya özen gösteririm sırf pamuklu, hem çok rahat oluyorlar hem teri emiyorlar... tavsiye ederim...

teşekkürler balenlerini çıkarıyor musunuz çıkarınca daha rahat oluyor sanki

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

önden kopçalı sütyenlerin de cupsuz ve balensiz olanları var ve de çok çok rahat.Balenliler arkadan da açılsa önden de açılsa bana göre çok rahatsız

önden kopçalı sütyenlerin de cupsuz ve balensiz olanları var ve de çok çok rahat.Balenliler arkadan da açılsa önden de açılsa bana göre çok rahatsız

teşekkürler içim rahatladı biraz çok takıyordum kafaya en iyisi önden açılan balensiz sütyen edinmek olacak galiba

Hiç rahat olmuyor benim tecrübeme göre, onun yerine ince bant şeklinde bodyler deneyebilirsiniz ama o da dik durma konusunda sorun çıkarabilir:S

Kızlar önden kopçalı sütyen kullanan var mı, arkadan kopçalıya göre daha rahat olur mu
Sütyenle hiç rahat edemiyorum hele sıcak havalar yaklaşıyor iyice çekilmez oluyor o zaman ne dersiniz

kopcanın altında kızarıklık oluyor arkayı belkıde cok gormedıgım ıcın takıntı yapmıyorum ama önden kopçalılar bence cook rahatsız edıcı

Sutyenler bazen pahalida olsa rahat olmuyor. Secimi iyi yapmali, yumusakligi rahatligi önemli. Ve kullanan ve memnun kalan birisi olarak öncen kopcaliyi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…