Ondan soğuyorum

Dayanamayacağım artık yazacağım. Eskiden bir yerlerde benimle tıpa tıp aynı şeyleri yaşayan bir kadının var olduğunu bilsem kendimi yalnız hissetmem iyi gelir sanırdım, öyle değilmiş. Neler hissettiğinizi, ne anlatmaya çalıştığınızı tıpa tıp kendimden bildiğim için hem kendi adıma hem de sizin adınıza üzülüyorum.

Bu adam iyi bir koca değil ki , kötü koca sadece dövüp aldatan adam demek değildir , adam sizi hizmetçi gibi kullanıyor , evladına zerre faydası yok.
Ayrıca bosanirsaniz bal gibi nafaka ödeyip çocuğuna bakacak.
Hayat sizin , karar sizin ama ben böyle biriyle iki günümü gecirmezdim yazık size

Bir şey soracağım; güvendiğiniz yakınlarınızla konuştunuz mu onlar ne düşünüyor acaba bu konuda diye? Bazen kendi içinde bulunduğumuz durumları objektif değerlendiremeyiz, o yüzden akıllı mantıklı bulduğumuz kişilerden görüş almak daha faydalı perspektifler katabilir

bunu biraz daha ilerletin. Yemek de yok deyin. Okulda tost yiyip çıktım, çocuklara da annem yedirdi. Böylece bulasik da cikmadi. Ben de biraz kanape keyfi yapmak istiyorum deyin. baksin basinin caresine

bunu biraz daha ilerletin. Yemek de yok deyin. Okulda tost yiyip çıktım, çocuklara da annem yedirdi. Böylece bulasik da cikmadi. Ben de biraz kanape keyfi yapmak istiyorum deyin. baksin basinin caresine
Konuyu acali bir seneyi geçmiş. Ama bizde pek bir değişiklik yok. Böyle yapsam işine gelir, kendine dışarıdan yemek söyler vs..yani yemek veya ev işini aksatsam umru olmaz. Aa ben de el atayım demez

Konusun tekrar yardim etmeye başlasın . Konuşun bence sorunlarinizi. Konusmadan ayrılmak çok hata olur. En azindan karsinin çabasını gorün bir. Düzelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…