• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ondan daha erkekmişim:(( lafa bak..

canim anladigim kadariyla simdiye kadar onun icin cok ugrasmissin, cok seyler yapmissin, hediyeler almissin, üstüne basina kadar ögretmissin ki bence bu kiyafet konusu yanlis olmus.. sen onu oldugu gibi oda seni oldugu gibi kabul etmesi gerekir...
herneyse,,, ona cok fazla deger vermissin iste kisacasi ve kendi degerinden kaybetmissin.... artik bence sadece kendine deger vermelisin ve dedigin o sultan havasina geri dönmelisin... kendine deger ver ona degil... böylece kendini erkek gibi hissedemeyen beyimizin akli basina gelir belki...
onu fazla arayip sorma, islerine karisma, heleki sunu yap sunu et gibi kelimeler etme yani böyle emir verir gibi... senin icin nekadar zor olsada güzel hos kelimeler söyle arasira... simdilik aklima gelenler bunlar...
insAllah hersey düzelir ve cok mutlu olursunuz ve onu bu sekilde ileriye dönük mutsuzluk düsüncelerinde yaniltirsin...
hayirli geceler

canim anladigim kadariyla simdiye kadar onun icin cok ugrasmissin, cok seyler yapmissin, hediyeler almissin, üstüne basina kadar ögretmissin ki bence bu kiyafet konusu yanlis olmus.. sen onu oldugu gibi oda seni oldugu gibi kabul etmesi gerekir...
herneyse,,, ona cok fazla deger vermissin iste kisacasi ve kendi degerinden kaybetmissin.... artik bence sadece kendine deger vermelisin ve dedigin o sultan havasina geri dönmelisin... kendine deger ver ona degil... böylece kendini erkek gibi hissedemeyen beyimizin akli basina gelir belki...
onu fazla arayip sorma, islerine karisma, heleki sunu yap sunu et gibi kelimeler etme yani böyle emir verir gibi... senin icin nekadar zor olsada güzel hos kelimeler söyle arasira... simdilik aklima gelenler bunlar...
insAllah hersey düzelir ve cok mutlu olursunuz ve onu bu sekilde ileriye dönük mutsuzluk düsüncelerinde yaniltirsin...
hayirli geceler

inş burcu çok tşk ederim.. bugün beraberdik bana hediye almış sanki dün söylediklerimi duymuş gibi:)
bugün ciddi bir konuşma yaptık benim ciddi olduğumu görünce eskisi gibi güçlü görünce daha doğrusu dinledi ve hak verdi.. toparlanma zamanı yani:) gelişme oldukça yazarım belki benim gibilere yardımı dokunur:)

inş burcu çok tşk ederim.. bugün beraberdik bana hediye almış sanki dün söylediklerimi duymuş gibi:)
bugün ciddi bir konuşma yaptık benim ciddi olduğumu görünce eskisi gibi güçlü görünce daha doğrusu dinledi ve hak verdi.. toparlanma zamanı yani:) gelişme oldukça yazarım belki benim gibilere yardımı dokunur:)

hadi ozaman bu güzel gelisme bir baslangic olsun....
icini herzaman ferah tut...

kendime o kadar güvenimi yitirmişim ki.. onun benim peşimden koşması fikrini aklım almıyor.. kendimi bu duruma soktuğum için kendime çok kızıyorum..
geçen yine bitirmek istedi.. ben de dedim ki en azından benden sonraki kız arkadaşına bi çiçeği çok görme de benim gibi her çiçek gördüğünde içi cız etmesin dedim..
hemen bakıyorum da ayrılığı kabullendin hemen demeye başladı.. sonra deneyelim demeye başladı biz buna değermişiz falan.. hissettim korktuğunu.. birazcık güçlendiğimi hissetse hemen sevgimi kullanıyo ne yazık.. resmen güçsüzlüğümden besleniyor.. bu kadar güzel duygular nasıl böyle kötü düşünceler barındıryor anlamış değilim ama bunlara çok şahit oluyorum hem kendi ilişkimde hem de çevremde.. sanki insanlar ilişki yaşamıyor da pcde strateji oyunu oynuyor.. ve en acısı da sanırım yüreğini dikenden sakınmayanların değil de onların kazanıp mutlu olması..

düşüncelerimi o kadar güzel dile getirmişsin ki,kendimden çok şey buldum.edebiyatın da iyi belli ki.iyi ifade ediyorsun benim gibi:)biz erkekçe,harbice sevenlerden olduğumuz müddetçe ;ki bu değiştiremediğimiz bir yaratılıştır; gerçekten adı ve görünüşü erkek olup da ,yüreği bizim kadar erkek olamayan karşı cinslerden yana çok muzdarip olacağız be dostum..ne yapsak bilmiyorum.kalp nakli mi yaptırsak:34:

Aynen bizde de bu olmuştu.Beni çok hayal kırıklığına uğratmıştı ..Durmuş durmuş birgün birden kinini kusuvermişti sinsi yılan..

Yukarıdaki arkadaşa katılmıyorum.insanlar birbiri için değişebilir.O benim değişmeme fırsat bile vermeden,değişmezsin deyip attırıvermişti..İletişim lazım oysaki..uzlaşma lazım..Ben birgün uzlaşacağımızı,evlilikte ilk yılların bunların olacağını düşünüyordum oysaki..
Ben böyleyim deyip çıkamayız,evliysek tabi..evlilik yoksa zararın neresindne dönülse kardır..

aynen dediğin gibi oldu canım 3 gün önce geldi yanıma çıldırmış gibiydi.. saydı sövdü tartakladı hatta.. ve koşarak uzaklaştı gitti... ben de kaldım böle.. dondum kaldım.. daha yeni ağlayabiliyorum... buraya sayfalarca yazabilirim ama şu an yapamıyorum...

Back