• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

kizlarrr dugunden bir ay önce amliyat olunursa burun ne Kadar sis olur... yani kisiye göre degisiyordur gerci ama cok sis olmaz dimi böyle dugunde odak noktasi olmakta kotu öyle :37: sis burunla dugune git artik :18: gerci cogu cok sis olmaz diyor ama terdigin oldum yaaaaaaaaaa -.-

kizlarrr dugunden bir ay önce amliyat olunursa burun ne Kadar sis olur... yani kisiye göre degisiyordur gerci ama cok sis olmaz dimi böyle dugunde odak noktasi olmakta kotu öyle :37: sis burunla dugune git artik :18: gerci cogu cok sis olmaz diyor ama terdigin oldum yaaaaaaaaaa -.-

Operasyonun buyuklugune baglii.. Ama benim 2 hafta sonra bile belli degildi disaridan.. Ama cok kemerli burnunuz varsa bence dugununuzu guzel burnunuzla yapinn. Tabiki cok iyi bir doktor bulmaniz lazim. Aslinda risk alirsiniz siz en iyisi doktorunuza sorunn :))

Operasyonun buyuklugune baglii.. Ama benim 2 hafta sonra bile belli degildi disaridan.. Ama cok kemerli burnunuz varsa bence dugununuzu guzel burnunuzla yapinn. Tabiki cok iyi bir doktor bulmaniz lazim. Aslinda risk alirsiniz siz en iyisi doktorunuza sorunn :))

tsk ederim :) 2 hafta ici bir Zaman bende öyle olur insallah...

Senin düğünün mü canım? :)

yok canim benim prens navigasyonda yolunu kayip etti galiba :D ya biraz aciklamadan yazmisim ben,, arkadasim dugunu cok yakin arkadasim ... bende korkuyorum cok sis bir burun olur diye.. herkes anlasin istemiyorum :( ama galiba korktugum Kadar sis olmazmis :)

Gelir gelir navigasyonu ayarlar gelir :) Yapılan operasyona bağlı olarak değişiyor, mesela benım deviasyonda vardı sol tarafım nerdeyse tatmıyle kapalıydı, o nedenle sol tarafım çok geç indi hatt az bişey daha kaldı. 5 ay oldu ben olalı. :)

Gelir gelir navigasyonu ayarlar gelir :) Yapılan operasyona bağlı olarak değişiyor, mesela benım deviasyonda vardı sol tarafım nerdeyse tatmıyle kapalıydı, o nedenle sol tarafım çok geç indi hatt az bişey daha kaldı. 5 ay oldu ben olalı. :)

he anladim sagol bana ne islem yapicam bilmiorum ki :( konusmam lazim bunlari hep :D yaaaa bulurumu dersin prens yolu insalllahhh :P:D:D:D:D:D

En güzeli ameliyat olacagın doktora sorup öğrenebilirsin bunu canım :) Prens bulur bulur elbet.. ;) Bi bakmışsın hooop sen evlenmişsin. :)

evet en iyisi öyle yapim tsk ettim :D sen varya coook yasa :D:D guzel yazmisin heheh :) doktorumla konsurum o Zaman ben detaylarini herhalde sislik olmaz insallah... herkese tsk ederim :)))

Kusura bakmayin ozel mesaj hakkim yok henuz yeni uye sayilirim :(( bence yaptirinn o zaman. Gerci kisiye gore dgisiuor ama doktorlar genelde sis olur diyor. O riski almaz yani doktor. Bana da oyle dedi korkuttu ama hic sismedi

msj sayina Cabuk ulasirsin umarim :) tsk ederim.. yazdiginiz icin :))

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)

merhabalar,

revizyon ameliyatı için ücret ödeniyor mu 17 mayısta ameliyat oldum ancak burnum ile ilgili endişelerim var herkes doğal olmuş diyor ancak burnum büyük gibi geliyor :(

Alıntı Meyvelisoda kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim

canım banada gönderebilirmisin adresii

merha canım bana özelden o siteyi msj atarmısın rica etsem

Back
X