• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

;) saol ama sakinan goze cop batar derler ya okadarda sakinmadim cok dikkatbediyorum ama zaten ameliyattan 10 gun sonra is basi yapinca mexburen adapte oluyisun geziyosun dolasiyosun;) yalniz burnumda hala tikaniklik var sizdede varmi tıkanıklık

Benım 5 ayı geçti hala sakınıyorum ama dedıgın gibi sanırım çok sakınmamak hayatı yaşamk lazım. Tıkanıklık normal zamnla düzelcekler.

Burnun gayet guzel olmus cnm. Bu arada cenem seninkiyle ayniydi. Burun ameliyatim sirasinda doktorum Abdulkadi Goksel ceneme de silikon parca koyarak cenemi de buyuttu. Burnumun guzelligi daha da ortaya cikti. Sen de boyle birsey yaptirabilirsin belki ileride. Kolay ve sonucu guzel bi ameliyat. Tavsiye ederim

teşekkkürler canım..evet çene olayınıda görüşmüştüm doktorla her ikisi bir arada ağır geleceğini söyledi benim açımdan bende cesaret edemedim seneye burnun otursun o zman bakarız öyleyse dedi ama bir daha ameliyata cesaret edebilri miyim bilmiyorum aslında pişmanım şimdi biraz çeneyi yaptrmadığım için çene nasıl zor mu peki burunla kıyaslarsak???

teşekkkürler canım..evet çene olayınıda görüşmüştüm doktorla her ikisi bir arada ağır geleceğini söyledi benim açımdan bende cesaret edemedim seneye burnun otursun o zman bakarız öyleyse dedi ama bir daha ameliyata cesaret edebilri miyim bilmiyorum aslında pişmanım şimdi biraz çeneyi yaptrmadığım için çene nasıl zor mu peki burunla kıyaslarsak???

Keşke olsaydın çeneyi. nesi ağır olacakki. kesinlikle bir ağırlığı yoktu. benim doktorum çene ameliyatın olmadan burnunu yapmam, çünkü kendini göstermez deyip ikna etti beni. İyiki de öyle olmuş, varmış bir bildiği. bütün görüntüm değişti resmen. Baktın mı resmime bilmiyorum ama bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Çene ameliyatı eğer içine silikon koyarak yapılırsa zor bir ameliyat kesinlikle değil. birkaç gün çorba gibi sulu gıdalar tüketmen gerekiyor. ama 2-3 gün sonra normale dönüyorsun. Cesaretini topla ve ol bence ameliyatını.

Yaptıranların hepsinin burnu çok güzel olmuş. Umarım bi sorun çıkmaz. Bende yaptırmak istiyorum kıskanıyorum sizi ama yaptıramıyorum fiyatlar çok uçuk :(( sanırım ömrümün sonuna kadar böyle olucak. Bi çoğunuz benden büyüksünüz yani dalga gecen falan olmaz sanırım ama ben daha lise sondayım ve sürekli dalga geçiyolar . Önyargılı insanlardanda nefret ediyorum.

haha aynılarını bende lise zamanında yaşamıştım canım şuan çalışıp para biriktiriyorum, aman bizim burnumuz sadece yer çekimine yenik düşmüş ne var sanki :):) takma hiç bir şeyi sen kendinle barışıkmışssın gibi davran yoksa bozulduğunu belli ettikce onlar üstüne gelecektir insanlar acımasızlar empati kuramıyorlar, her zaman kendinle barışık ol ki onlar sana söylicek laf bulamasın

$DSC01033.webp$DSCN0388.webp

doktorum Emre ILHAN,resim 16.gune ait sislikler haliyle tam olarak inmedi...

size de gecmis olsun...
evet onden pek bakmak istemiyorum zaten hayli sis :) bir de doktorum kalin derili oldugumu ve bu surecin ince deriye nazaran biraz daha uzun surecegini soyledi..sonuctan memnunsak ve herhangi bir problem yoksa sabirla beklemek lazim sanirim :)

size de gecmis olsun...
evet onden pek bakmak istemiyorum zaten hayli sis :) bir de doktorum kalin derili oldugumu ve bu surecin ince deriye nazaran biraz daha uzun surecegini soyledi..sonuctan memnunsak ve herhangi bir problem yoksa sabirla beklemek lazim sanirim :)

Aynen benimde öyle,kıldırdığında çok içeymiş doktorum iyi korumamı söyledi. Çok sabırsızım galiba bir an önce insin istiyorum şişlikler birde şu ödem geçse:)

beğendiğine çok sevindim, teşekkür ederim..istanbul'da teoman doğana ameliyat oldum..yaklaşık 11 ay önce

gercektenn harıka yapmıs ama cok guzel olmuss daha oncede söylemıstım:) memnunmusun suan pekı burnundan revızyon yaptınmı tekrar ben revızyon da ıstemıyorum cunku barıs cakırla teoman doğan arasında kaldım

sizi tebrik ediyorum valla. Kaç ay öncesinde ben ameliyat olmayı düşünürken bile Aynı doktoru tavsiye ediyordunuz hala ediyorsunuz. Herkez sizin gibi olsa hepimiz dogru doktoru hemen buluruz. Çogu ameliyat olduktan sonra girmiyorlar bile foruma

Canim cogu insan dogru doktoru bulamiyor ve husran yasiyor. O kadar para verip memnun olmamalari com zor. Birkac arkadasimin zorlugunu gordukten sonra suskun kalmamayi dusundum :) sen ne zaman ameliyat oldun. Mutlu musun sonuctan?

Keşke olsaydın çeneyi. nesi ağır olacakki. kesinlikle bir ağırlığı yoktu. benim doktorum çene ameliyatın olmadan burnunu yapmam, çünkü kendini göstermez deyip ikna etti beni. İyiki de öyle olmuş, varmış bir bildiği. bütün görüntüm değişti resmen. Baktın mı resmime bilmiyorum ama bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Çene ameliyatı eğer içine silikon koyarak yapılırsa zor bir ameliyat kesinlikle değil. birkaç gün çorba gibi sulu gıdalar tüketmen gerekiyor. ama 2-3 gün sonra normale dönüyorsun. Cesaretini topla ve ol bence ameliyatını.

Ben burunla birlikte cenede oldum dediğin gibi zorlugu yok pek ama sonrasındaki hissizlik ve şişlik canımı sıkıyor.şuan uzun ve sivri gibi.normalde ucuna cok kucuk bi çıkıntı olacagı soylendi suan 7. Gundeyim değişir dimi? Burundan cok ona yogunlastım bide az yaptıran kişi var kimse yazmamış sureci aydınlatırsan cok sevinirim

Back
X