çok teşekkür ederim bunu duyduğum çok iyi oldu çünkü zaten teoman doğan konusunda şüphelerim var, kesinlikle iyi bir bir cerrahtır elbette ama hasta ile fazla iletişim kurmuyor gibi geldi bana. bi de bilgisayarda yaptığı tasarım da çok içime sinmedi.
benim burnumda çok hafif bir kemer var onun törpülenmesi ve burun ucumun biraz biraz geri çekilmesi (yani yüzüme yaklaştırılması) istediğim 2 şey var sadece. tabi bir de doğal olsun istiyodum herkes gibi ama o kadar çok "doğal oldu ama bişey değişmedi ameliyat olduğuma değmedi" diyen var ki, artık doktora doğal olsun demekten de korkar oldum:)
emre ilhan'la hiç görüşmedim ama burda çok şey okudum onun hakkında, sanırım kendisiyle görüşcem.
Buraya konulan fotoğrafların çoğunu inceledim, yapılan burunlar gayet yüzlerinize yakışmış ve doğal durmuş. İleride param olunca ben de yaptırmak isterim, profilden cidden kötü bir burnum var :S
Profilden: http://i39.tinypic.com/2liet85.jpg
Düz: http://i40.tinypic.com/2yyytex.jpg
canım ben konuştum arzu hanımla 5500 den baslıyo dedi galiba genl olark 6500 e yapıyormuş volkan bey . peki canım sen memnunmusn nasıl bi problemn varmı
Merhaba bende resimlerimi yuklemek istiyorum bgn 10. Gunum alcilarim yeni cikti
Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600
Burnun çok güzel olmuş fiyatı nekadardı canım
merhaba benimde 11.gunum.suan domuzcuk gibi cok kalkik duruyo.seninkide oylemi?
Müthiş değişim ez az 10 yaş gençleşmişsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?