• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

yok canm estetik olmadım henüz hala araştırma aşamasındayım:(o kdar kararsızım ki napıcağımı hiç bilmiyorum...:18:

Emre İlhan'ı tavsiye ederim benim 34. günüm bugün. Hiçbir hastasını şuana kadar hayal kırıklığına uğratmadı emin olun. Bu ameliyatı insan bir kere olmak istiyor tabi kolay değil. 5-6 sene geçmiş gayet mutlu ve sağlıklı çok fazla hastasına rastladım diyebilirim. Hem estetik açıdan hem de sağlık açısından burnun içi ve dışını bir bütün olarak ele alan mükemmel bir cerrah.. Kaç bin tane ameliyatı var 1 tane bile kötü bir yoruma rastlamadım gerçekten. İnanın pişman olmazsınız..

merhabaşar bende burun konusunda araştırma safhasındayım. şuan için en büyük korkum benimde ileriki zamanlarda burnumun düşmesi incelmesi vs. açıkçası ben bu ameliyatı 1 kez olmak istiyorum ilerliyen yaşlarımda bir sağlık yada görüntü problemi çekmek istemiyorum. ameliyat zaten başlı başına bir stres unsuru 1 seferde cesaretimi toplayıp birdaha aynı sancıyı çekmemek üzere kemerimden kurtulmak istiyorum. anladığım kadarıyla siz göksel beyden çok memenunsuzun özel bir teknikten bahsetmişsinz. rica etsem bunu biraz açarmısınız anlamam için ve eğer yazdıysanızda gözümden kaçtı göksel beyin soy ismini de yazarmısınz? son olarak birde ameliyat olalı üstünden nekadar zaman geçti burnunuzun şimdilik size sorularım bukaadar. teşekkürler :)

Merhaba canim

Ben ameliyatimi 2012 ocak ayinda oldum. NEredeyse 2 yil olacak. PROfilime gecen hafta yeni resimlwr yukledim. Girip bakabilirsin. Burun ucu tekniginin adi antipinching diye birseydi yanlis hatirlamiyorsam. Uctaki kikirdak dokuyu cokmemesi icin farkli yaptigini biliyorum ama teknik detay bilmiyorum :) ben doktorumun 10 yillik hastasini gordum. Hala burunda Bir deformasyon yoktu. Bu benim icin cok onemli bir kriterdi doktor secimi icin. Bir de cok dogal burunlar yapiyor. Doktor beyin tam ismi op.dr Abdulkadir Goksel. Klinigi bagdat caddesinde. Baska sorun olursa cekinmeden sorabilirsin.

Merhaba canim

Ben ameliyatimi 2012 ocak ayinda oldum. NEredeyse 2 yil olacak. PROfilime gecen hafta yeni resimlwr yukledim. Girip bakabilirsin. Burun ucu tekniginin adi antipinching diye birseydi yanlis hatirlamiyorsam. Uctaki kikirdak dokuyu cokmemesi icin farkli yaptigini biliyorum ama teknik detay bilmiyorum :) ben doktorumun 10 yillik hastasini gordum. Hala burunda Bir deformasyon yoktu. Bu benim icin cok onemli bir kriterdi doktor secimi icin. Bir de cok dogal burunlar yapiyor. Doktor beyin tam ismi op.dr Abdulkadir Goksel. Klinigi bagdat caddesinde. Baska sorun olursa cekinmeden sorabilirsin.

çok teşekkür ederim açıklamanız için burnunuza da baktım ve tam istediğim şekilde aşırıya kaçılmamış sevimli bir burun :) ömür boyu sağlıkla durması dileğimle şimdilik bukadar sorularım yazdım göksel beyi listeye sayenizde :)

size güzel bir burun göstermek isterdim ama.. maalesef...
burnumun 7ay içinde AŞIRI değişime uğrayacağını tahmin edemezdim.. ben sustum fotoğraflar anlatır..
15günlük-7 aylık...
Eki Görüntüle 625196

tam benim istediğim burun olmuş bence çok güzel ben ameliyat olalı 47 gün oldu şu anda sizin ilk resminize benziyor zamanla değişir diyorlar ama bilmiyorum hiç öyle gibi durmuyor ne kadar zamanda öyle değişti acaba?

çok teşekkür ederim açıklamanız için burnunuza da baktım ve tam istediğim şekilde aşırıya kaçılmamış sevimli bir burun :) ömür boyu sağlıkla durması dileğimle şimdilik bukadar sorularım yazdım göksel beyi listeye sayenizde :)

Rica ederim. Simdiden gecmis olsun

Ben çok pişmanım çok büyük hata yaptım. Beni onla uzun yıllar çalışan biri yönlendirmişti. Araştırmadım gözüm kapalı güvendim ve cok mutsuz oldum. Burnum okadar genişledi ki gören herkes kilo aldığımı söylüyor.. Eğer burnun çok kötüyse tekrar düşün.

canım sen revüzyon oldun mu. bnm de şubatta 1 yıl dolacak ve ucu hala top! ve ilk günkü kavis de kalmadı baya düştü ucu. Bn de revisyon olucam kesinlikle sadece burnumun ucundan. Ama burak erdamara diil.

Back