Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Wow burnun cok gzl olmus!
yok canm estetik olmadım henüz hala araştırma aşamasındayımo kdar kararsızım ki napıcağımı hiç bilmiyorum...:18:
merhabaşar bende burun konusunda araştırma safhasındayım. şuan için en büyük korkum benimde ileriki zamanlarda burnumun düşmesi incelmesi vs. açıkçası ben bu ameliyatı 1 kez olmak istiyorum ilerliyen yaşlarımda bir sağlık yada görüntü problemi çekmek istemiyorum. ameliyat zaten başlı başına bir stres unsuru 1 seferde cesaretimi toplayıp birdaha aynı sancıyı çekmemek üzere kemerimden kurtulmak istiyorum. anladığım kadarıyla siz göksel beyden çok memenunsuzun özel bir teknikten bahsetmişsinz. rica etsem bunu biraz açarmısınız anlamam için ve eğer yazdıysanızda gözümden kaçtı göksel beyin soy ismini de yazarmısınz? son olarak birde ameliyat olalı üstünden nekadar zaman geçti burnunuzun şimdilik size sorularım bukaadar. teşekkürler :)
Merhaba canim
Ben ameliyatimi 2012 ocak ayinda oldum. NEredeyse 2 yil olacak. PROfilime gecen hafta yeni resimlwr yukledim. Girip bakabilirsin. Burun ucu tekniginin adi antipinching diye birseydi yanlis hatirlamiyorsam. Uctaki kikirdak dokuyu cokmemesi icin farkli yaptigini biliyorum ama teknik detay bilmiyorum :) ben doktorumun 10 yillik hastasini gordum. Hala burunda Bir deformasyon yoktu. Bu benim icin cok onemli bir kriterdi doktor secimi icin. Bir de cok dogal burunlar yapiyor. Doktor beyin tam ismi op.dr Abdulkadir Goksel. Klinigi bagdat caddesinde. Baska sorun olursa cekinmeden sorabilirsin.
size güzel bir burun göstermek isterdim ama.. maalesef...
burnumun 7ay içinde AŞIRI değişime uğrayacağını tahmin edemezdim.. ben sustum fotoğraflar anlatır..
15günlük-7 aylık...
Eki Görüntüle 625196
çok teşekkür ederim açıklamanız için burnunuza da baktım ve tam istediğim şekilde aşırıya kaçılmamış sevimli bir burun :) ömür boyu sağlıkla durması dileğimle şimdilik bukadar sorularım yazdım göksel beyi listeye sayenizde :)
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
esracım öncesi cok kotüymüs suanki halin mucize gibi:)
:)) teşekkür ederim, darısı yaptırmak isteyenlere diyelim..
Ben çok pişmanım çok büyük hata yaptım. Beni onla uzun yıllar çalışan biri yönlendirmişti. Araştırmadım gözüm kapalı güvendim ve cok mutsuz oldum. Burnum okadar genişledi ki gören herkes kilo aldığımı söylüyor.. Eğer burnun çok kötüyse tekrar düşün.
kasım 2sinde ben oluyorum insalah:)
Çok sevindim adına.. doktorun kim ?