teşekkür ederimm yusem:)))
Tevfik Sözen hocamızı bi araştır bence:)))). Kesinlikle pişman olmazsın. Olumsuz yorum yapan tek bir hastaya bile rastlamadım.Kendisi Hacettepe de. Fiyatta da uçmayanlardan))
canım bende senin burnuna bayıldım senin doktorun kimdi benım kafamda bir doktor ismi var aslında nasıl bir burun istediğime karar veremiyorum ama maalesef biraz kavisli mi olmalı yoksa dümdüz mü inmeli senin burnun çok güzel olmuş maşallah doktora nasıl anlattın da bu burnu yaptı bende aynı şekilde anlatsam :)
Esralorin bebek gibi olmussun canim ya bende olabilsemİnandırıcı değil derken, anlamadım ? Direk yalancı deseydiniz daha iyiydi
Teşekkür ederim.. Fatih Dağdelen doktorum.
Benim burnumda senin burnunun ilk haline benziyo iste.kemerli yani sadeceçok ıyı ama ya hangı doktor
Esralorin bebek gibi olmussun canim ya bende olabilsem
Eki Görüntüle 655618 Eki Görüntüle 655617
resimler minik oldu ama kendimi deşifre etmek istemedim..6. ayda çekilmiş burnum ve eski burnum..hala uç kısmında şişlikler var..bazen eğri gibi duruyor..inşallah hepsi düzelir ve memnun kalırım..doktorum serdar öztürk.
Eki Görüntüle 801316 Eki Görüntüle 801316
öncem ve sonram bunlar:) şiş burnumla şimdilil mutluyuz:))
hep buraya yazmayı bekledim resmen yaa:)))
mrb kızlar burda yeniyim :) 2012 kasım ayında hüseyin altun a ameliyat oldum ama burnumun şeklini begenmıyorum. ayrıca uzerınde kemik çıktı. dolgu yaptırdım 3 ay once ama onunda etkısı gectı. hem o dolguyu yaptırınca burnumun kavısı o an gtmıstı. zaten cok hafif kavisli yaptı.şu anda kararsızım tekrar ameliyat olsammı sizce nasıl.Eki Görüntüle 797500 Eki Görüntüle 797501 Eki Görüntüle 797502 Eki Görüntüle 797503
Elmacik kemiklerin daha cok belirginlesmis.guzel olmus
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
Canm senin elnacik kemiklerine dolgu takviyesi yapildi mi
Hayır canım, burun hariç her yer orjinal
Vavvv.masallah.benim elmaciklar cokuk olunca direk ilgimi cekti.burun kemerim duzelse biraz daha ortaya cikar yanaklarim demekki benim
Elbette canım.. ameliyattan sonra dudaklar ve elmacık kemikler daha belirgin olacaktır ^_^
Nasıl oluyor anlamadım
arkadaşlar 3 bin ve altı burun ameliyatı yapan iyi bir doktor arıyorum.bir an önce olmam gerek bu ameliyatı lütfen dediğin kriterlerde ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olsun
size güzel bir burun göstermek isterdim ama.. maalesef...
burnumun 7ay içinde AŞIRI değişime uğrayacağını tahmin edemezdim.. ben sustum fotoğraflar anlatır..
15günlük-7 aylık...
Eki Görüntüle 625196
şahane bir burun maşallah...bir konuda fikir almak istiyorum;1.5 ay oldu ameliyet olalı ama anlayamıyorum hala şişmi inecekmi vs bu şekil kaç ayda oturdu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?