• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

teşekkür ederimm yusem:)))

canım bende senin burnuna bayıldım senin doktorun kimdi benım kafamda bir doktor ismi var aslında nasıl bir burun istediğime karar veremiyorum ama maalesef biraz kavisli mi olmalı yoksa dümdüz mü inmeli senin burnun çok güzel olmuş maşallah doktora nasıl anlattın da bu burnu yaptı bende aynı şekilde anlatsam :)

Tevfik Sözen hocamızı bi araştır bence:)))). Kesinlikle pişman olmazsın. Olumsuz yorum yapan tek bir hastaya bile rastlamadım.Kendisi Hacettepe de. Fiyatta da uçmayanlardan ;)))

anfortunality sende Tevfik hocaya ameliyat olanlardansın heralde.bende kendisiyle görüşücemde henüz yaptığı ameliyatlarla alakalı bi kaç foto görebildim.nasıl görebilirim fotolarını?

canım bende senin burnuna bayıldım senin doktorun kimdi benım kafamda bir doktor ismi var aslında nasıl bir burun istediğime karar veremiyorum ama maalesef biraz kavisli mi olmalı yoksa dümdüz mü inmeli senin burnun çok güzel olmuş maşallah doktora nasıl anlattın da bu burnu yaptı bende aynı şekilde anlatsam :)

çok teşekkür ederim tatlım:)
doktorum ankara da Zühtü Demir, 1-2 doktorla daha görüştüm de zühtü beye güvendim:) öncelikli şikayetlerimi anlattım Zühtü beye, yan profilden çok bozuktu, kemiği alın ve içerdeki problemlerimi halledin öncelikli dedim, sadece bunlarımı istiyosun dedi tabiki hyrdedim:) bu burnumdan küçük olsun, çok yayvan olmasın bi de kalkık olsun ama deliklerimin tümü gözükmesin, yüzüme bakan burnumun içini görmesin dedim:) sonra tasarım yaptı yandan hoşuma gitti aslında ama ameliyat öncesi gittim dedimki ben bunu istemiyorum bunun kavislisini istiyorum dedim:) saolsun Zühtü bey de sen merak etme güzel b kavis yaparız sana dedi^_^ düz burnum olsaydı pişman olabilirdim sanırım:/ azıcıkta olsa bi kavis olmalı diye düşünüyorum ben, bi de doktora 2 farklı resim gösterdim, önden ve yandan 2 farklı burun, şükürler olsun ki istediğim burun oldu, profilden gösterdiğim resim, önden de istediğim burun:) görmek istersen resimleri de atarım sana

mrb kızlar burda yeniyim :) 2012 kasım ayında hüseyin altun a ameliyat oldum ama burnumun şeklini begenmıyorum. ayrıca uzerınde kemik çıktı. dolgu yaptırdım 3 ay once ama onunda etkısı gectı. hem o dolguyu yaptırınca burnumun kavısı o an gtmıstı. zaten cok hafif kavisli yaptı.şu anda kararsızım tekrar ameliyat olsammı sizce nasıl.Eki Görüntüle 797500 Eki Görüntüle 797501 Eki Görüntüle 797502 Eki Görüntüle 797503

Cok zarif burnun var bence

Nasıl oluyor anlamadım

Burun yüzümüzün tam ortasında olduğu için çok etkiliyor gerçi fotoğraflarda da belli oluyor ne kadar değiştiğimiz.. büyük artı bozuk burun yüz hatlarını bir nevi gizliyor.. ufak ve düzgün bir burun olunca o gizlenen yüz hatları ortaya çıkıyor.. ve burun hafif kalkınca üst dudak da ortaya çıkıyor.. tabii kişinin elmacık kemikleri hiç belli değilse oraya hoop elmacık kemiği oluşmuyor takviye yapanlar da var mutlaka.. ya da çok ince dudağı olanlar.. ortaya çıkarıyor hatları ama takviye gereken hastalarda oluyor.. benim zaten elmacık kemiklerim normaldi dudaklarımda kalındı ama burun düzelince ortaya çıktılar. daha önceleri bu kadar dikkat çekmiyordu.

Son düzenleme:
Back
X