• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

buldum kızlar :) doktorum savaş serel ama burnumda dikkatli aktığında ancak farkedilebilen bi sıkıntı da var sadece bilmeniz için yazdım doktoru

canım burnuna bayıldımmmm.. şuan nasılsın. bir sıkntın var mı. bir de ne kadara ameliyat oldun acaba ? bende ankaradayım da doktor bulmada çok sıkıntı çekiyorum . lütfen yardımcı ol bana

Siyah gömlekli olan fotolarım önceki
1 fotoğrafta 1 ve 2 fotoğraf estetik öncesi diğer fotoğraflar öncesi sonrası olarak bakı arkadaşlar

albüme de ekledim ordan da bakabilirsiniz...

Eklentiler

• $hhh.webp
    $hhh.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 286
  • $hhhıı.webp
    $hhhıı.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 325
  • $jj.webp
    $jj.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 299
  • $önceki burnum.webp
    $önceki burnum.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 308
  • $ggg.webp
    $ggg.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 297
amelyat öncesi fotolarım amelyat olmadan en kazma olanlarını silmişim elimde kalanlar bunlar buradakiler en iyileriydi sildiğim resimlerde burnum büyüktü bunlarda belli olmadığı için hatıra olsun diye sakladım $brnuuuus-horz.webp$brnuuuus-horz.webp$brnuuuus-horz.webp

doktorum istediğim gibi bir burun yaptı ama hala şişiyo 4 . ayımdayım

Eklentiler

• $ayy-tile.webp
    $ayy-tile.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 307
  • $DSC02090.webp
    $DSC02090.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 284
  • $bnnnn.webp
    $bnnnn.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 279
Canım çok tesekkur ederim ancak hersey yeni basliyor aslinda, zira ben 18 Ocakta 2. ameliyatimi oluyorum kismetse ... Bu benim ilk ameliyatim evet cok dogal oldu ancak burnumun ustunde bir kemik olustu yeniden, kemer gibi , cok gerek olmasa da ben bir kez daha ameliyat olmaya karar verdim. Son ameliyattan sonra yine resim paylasirim ...
basıl geçtı maelıyat

Back
X