• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

sen kime oldun canım çok güzel olmuş
maşallahh

:51:
benimde burnuma yakınlarım gerek yok sen zaten gzelsin hoşsun diyolardı sağlık olarak sorunlar yaşayınca herkes razı oldu o seklde begenmediğim kemerli burnumdan 29 gn önce kurtuldm doktra karar vermek gercekten en onemlı kısım dyeblrim gerçekten içine sinen kişiyi seç iyi arastr canım gerisi kolay zaten sabır gerekyo sadece :)

yaa cnm bend cok korkymm hftya salı gun olcmm dr sezgin özturk beye nefes problemn mi var cnmnm seniinn

yok ben estetik amaçlı istiyorum :)) o yzüden korkuyorum bozmimm kendimi :)) ama çok istiyorum kısmetse....

ya doktorda karar kılmıştım ama şimdi bir doktor daha çıktı alper bey..onlada görüşcem :))

yok ben estetik amaçlı istiyorum :)) o yzüden korkuyorum bozmimm kendimi :)) ama çok istiyorum kısmetse....

ya doktorda karar kılmıştım ama şimdi bir doktor daha çıktı alper bey..onlada görüşcem :))

hmm tm cnm bende nefes alamyrm hem estetk sekıli gzl olck yanii ;)) ahahha bna msj atmşn cewap vermym olmyoo ndnsee

albüme bakın öncesi sonrası fotolarımı koydumm beğenecek misiniz sizin görüşleriniz önemli benim için canlar bekliyorum :))öptüm sizi :1:

önceki siyah gömlekli olan
diğerleri ameliyattan sonrası

Eklentiler

• $22.08.2013.webp
    $22.08.2013.webp
    6 KB · Görüntüleme: 318
  • $FOD863~1.webp
    $FOD863~1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 297
  • $FOTORA~3.webp
    $FOTORA~3.webp
    11 KB · Görüntüleme: 310
  • $fotoğraf.webp
    $fotoğraf.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 320
biraz küçük olmuş ama tıklayınca azıcık daha büyüyo..daha büyüklerini de eklemeye çalışırım..ama albümümde çok resim var aslında..umarım yardımcı olabilirim

şişlikler ve morluklar ne kadar sürede iniyor acaba bn de olmayı düşünüyorum günümüde aldım ama korkuyorum 1 aya okullar açılıyor ve okulum var emin olmadm yardımcı olurmusunuz

albüme bakın öncesi sonrası fotolarımı koydumm beğenecek misiniz sizin görüşleriniz önemli benim için canlar bekliyorum :))öptüm sizi :1:

şiş olmasına rağmen çok güzel görünüyor maş. :) benimki de çok şiş ama güzel görünmüyor malesef, inince anlayacağım burnumun şeklini anca :)

şişlikler ve morluklar ne kadar sürede iniyor acaba bn de olmayı düşünüyorum günümüde aldım ama korkuyorum 1 aya okullar açılıyor ve okulum var emin olmadm yardımcı olurmusunuz

1 hafta - 10 gün içinde insan içine çıkılabilicek duruma geliniyo bence..ama burnun şeklini alıp oturması 1 sene..bu biraz sabır işi maalesef..dediğim gibi 1 ay içinde okuluna gitmene engel bi durum olmaz merak etme..

neden 25 mesaj isteniyor anlamıyorum hepnizin burnunu çok beğendim benimde burnumda kemer var eğri baya çok rahatsız oluyorum ya

Sanırım sadece tek şansım o olmuş aynı maşallah iki burun deliğimde bende kemer var uç kısımda hala et aşağıda gibi kanatları cok açılıyor gibi şikayetlerim devam ediyor aslında tek ii olan delikler eşit

Back
X