Burun, insanın duruşunu, gülüşünü, yüz hatlarını, kısacası yüzünün tamamını değiştiriyor. doktorumun yüzüme uygun, güzel bir burun yaptığını düşünüyorum. teşekkürler Fatih Peker :)
gayet gzel olmuş ki daaha 23 günlkk
Burnunuz asiri dogal olmus. Nazar deymesin. Ne zaman yaptirdiginizi oyrene bilirmiyim? Ve bide ameliyat fiyati ne kadar?
Hasan beye nasil ulasa bilirim soyleye bilirmisiniz rica etsem? Cevap verdiyi emaili filani var mi?
kızlar agustosta ameliyat olmam lazım okullar acılıcak cunku yardım dedin ankarada uygun fiyatlı doktorlar konusunda lütfennnnnn..
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
ayyy bayıldım burnuna canım yaa şu sıralar kayışı koparmış bi haldeyim
abartılacak kadar bişi olmasa da burnumu yaptırsam mı diye düşünür oldum minik bi şekilsizlik var
2.fotodaki hali tam göründüğünden ona bayıldım özellikle..
bana detaylıca yazman mümkün mü canım nasıl bi uygulama oldu ücreti ne kadardı
normal hayatına çabucak dönebildin mi yada çok acı vs oldu mu öhhh ne çok sordum
Çoook teşekkür ederim kızlar
Burnun çok güzel olmuş fiyatı nekadardı canım
caanm burunn cok tatlı yaaaaaa .d.d
bende ameliyat olcmm hftyaa bna bilgi vereblrmsnz sonrası agri var mı acba cok korkymmm youtubdn izldmmm .D.D
mllss bende ameliyat olucam sen kimi düşünüyosun? ben muhammed dilber ile görüşcem...ne bilim yaaa korkuyorum acaba nasıl olcak diye..sen ne zaman olucaksın?
Eki Görüntüle 782656 Eki Görüntüle 782657 Eki Görüntüle 782658 Eki Görüntüle 782659
hangisi ameliyat öncesi hangisi sonrası diye açıklamama gerek yok sanırım :)
Eki Görüntüle 782656 Eki Görüntüle 782657 Eki Görüntüle 782658 Eki Görüntüle 782659
hangisi ameliyat öncesi hangisi sonrası diye açıklamama gerek yok sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?