Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merabalar,
Bende fatih beye ameliyat olmak istiyorum. konuştum kendisiylede zaten. Sizin ameliyat süreciniz nası geçti. Kısaca anlatabilirmisiniz. Çok teşekkürler

Burnunuz asiri dogal olmus. Nazar deymesin. Ne zaman yaptirdiginizi oyrene bilirmiyim? Ve bide ameliyat fiyati ne kadar?
Hasan beye nasil ulasa bilirim soyleye bilirmisiniz rica etsem? Cevap verdiyi emaili filani var mi?

Çok teşekkür ederim burnumu 27 haziranda yaptırdım. Ameliyat fiyatı çok yakın dostunun komşusu olduğum için bana biraz indirim yaptı o yüzden fiyatı söylemeyeceğim. Op.Dr. Hasan Fındık, Estetik | Hasanfindik.com dan ulaşabilirsiniz doktora sorun bölümü var ya da direkt kliniği arayabilirsiniz Gül Hanım her türlü yardımcı oluyor çok tatlı insanlar

kızlar agustosta ameliyat olmam lazım okullar acılıcak cunku yardım dedin ankarada uygun fiyatlı doktorlar konusunda lütfennnnnn..

Zühtü Demir bayındır hastanesinde 5750 TL ye, Akay Hast. de 5000 TL ye yapıyomuş cnm, nakitte ya da tek çekimde %10 indirim yapıyolarmış, bende eylüle girmeden olucam inş, Akay hastanesinde olucam, tek çekim yapıcaz ödemeyi bi de 1 gece yatış var hastahane paketlerinde biz yatış yapmıycaz gece .4250 Tl oldu böylece,250 TL de hastaneye yatmayınca babamın cebine kalcak:), umarım karar vermende yardımcı olur:)

çok beyendim çok güzel olmuş

bende ameliyat olcmm hftyaa bna bilgi vereblrmsnz sonrası agri var mı acba cok korkymmm youtubdn izldmmm .D.D

mllss bende ameliyat olucam sen kimi düşünüyosun? ben muhammed dilber ile görüşcem...ne bilim yaaa korkuyorum acaba nasıl olcak diye..sen ne zaman olucaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…