• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

MASALLAH. Valla Allah nazarlardan korusun. Cok yakismis.
Peki sizin resminizi gordum onden ve yandan oncesi ve sonrasi olarak hem burun hem cene yapilmisti. O burun revizyonunuzdan onceki resminizmiydi yoksa sonraki mi?
Ben cok korkuyorum. Bende cene kucuk ve geri, dusunuyorum ki banada lazim olacak gibime geliyor cene implanti, ama doktor bilir tabi. Ceneye zarar veriyorlar mi implanti yerlestirince? Cenede bi oyma falan yapiliyordur herhalde silikonu yerlestirmek icin.
Burundada korktugum dogal olmamasi ve sonradan burun ucu dusmesi,burun ucunda cukur olusmasi,buna benzner problemlerin cikmasi cok korkutuyor, Hepte yaziyorum zaten.
Siz doktorunuz e'mailini bana verirmisiniz rica etsem?

Morgana,

Canım çok teşekkür ederim. sana ben en iyisi kısaca anlatayım. Çok panik olmuşsun gördüğüm kadarıyla.
Ben sadece 1 kere burun ameliyatı oldum. Revizyon yaptırmadım. Göksel beye muayeneye gittiğimde bana çene ameliyatı da olmam gerektiğini söyledi. Sanal burun çalışması yaptı. Burnumun yapısını muayene etti. Bana aynı ameliyatta deviasyon + estetik + çene estetiği yapıldı. Çene kemiği ile ilgili bir işlem yapılmadı. sadece çeneye silikon bir parça koyuyor. Onu da alt dudağın içinden küçük bir kesi yaparak koyuyor. tek zorluğu 2-3 gün sıvı gıdalar tüketmen gerekiyor. Çorba + ekmek mesela :) Çenede oyma vs. birşey yapılmıyor. Çene büyütme ameliyatı zaten çene geride olduğu için yapıldığından kesinlikle oyma falan olmaz :))))
Burun ucu düşmesi ya da burun ucunda çukur olması gibi bir ihtimal Göksel beyin yaptığı ameliyat için mümkün değil. Çünkü özellikle burun ucunda yıllar sonra mandalla sıkmışsın gibi bir görüntü olmaması için doktor beyin özel bir yöntemi var. Onu seçmemdeki özellikli nedenlerden biridir. Ben de çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadığını gördüm ameliyat sonrası. Ve şimdi de çok doğru karar verdiğimi her geçen gün anlıyorum. Bu arada yüzünüze uygun bir burun şeklini ancak ve ancak muayenede daha doğru bilgilendirerek verebilir doktor. çünkü burnun yapısı da çok önemli. ama sanal burun çalışması için mail adresi ya da web uzantısı aşağıda.

http://www...................../sanal-burun-ameliyati/

ya da info@....................

mesaj sayım yeterli olmadığından bakamıyorum :( merak ettim fotoları..

Morgana,

Canım çok teşekkür ederim. sana ben en iyisi kısaca anlatayım. Çok panik olmuşsun gördüğüm kadarıyla.
Ben sadece 1 kere burun ameliyatı oldum. Revizyon yaptırmadım. Göksel beye muayeneye gittiğimde bana çene ameliyatı da olmam gerektiğini söyledi. Sanal burun çalışması yaptı. Burnumun yapısını muayene etti. Bana aynı ameliyatta deviasyon + estetik + çene estetiği yapıldı. Çene kemiği ile ilgili bir işlem yapılmadı. sadece çeneye silikon bir parça koyuyor. Onu da alt dudağın içinden küçük bir kesi yaparak koyuyor. tek zorluğu 2-3 gün sıvı gıdalar tüketmen gerekiyor. Çorba + ekmek mesela :) Çenede oyma vs. birşey yapılmıyor. Çene büyütme ameliyatı zaten çene geride olduğu için yapıldığından kesinlikle oyma falan olmaz :))))
Burun ucu düşmesi ya da burun ucunda çukur olması gibi bir ihtimal Göksel beyin yaptığı ameliyat için mümkün değil. Çünkü özellikle burun ucunda yıllar sonra mandalla sıkmışsın gibi bir görüntü olmaması için doktor beyin özel bir yöntemi var. Onu seçmemdeki özellikli nedenlerden biridir. Ben de çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadığını gördüm ameliyat sonrası. Ve şimdi de çok doğru karar verdiğimi her geçen gün anlıyorum. Bu arada yüzünüze uygun bir burun şeklini ancak ve ancak muayenede daha doğru bilgilendirerek verebilir doktor. çünkü burnun yapısı da çok önemli. ama sanal burun çalışması için mail adresi ya da web uzantısı aşağıda.

http://www...................../sanal-burun-ameliyati/

ya da info@....................

Cok cok Tesekkur ederim. Cok ayrintili yazmissin. Senin doktoruna guvenim artdi. Emre Ilhanida dusunuyordum simdi bu doktoruda gozden geciriyorum. Benim cenem cok kucuk ve geri, ben zanediyordum ki kemikle ilgili bir islem oluyor ama deyilmis rahatladim. Ben yuzumde daha bi Oval'lik istiyorum bunun icinde cenemin cok kucuk oldugunu soylediler. Bide burundan cok korkuyordum. Ben burnumun seklinin deyismesi istemiyorum zaten, burun seklimi beyeniyorum sadece birazcik buyuk gibi ayninin kucuyu olsun isterim.
Sanal burun yapiminda, sanal bazi yuzle ilgili seylerde yapiliyor mu acaba?

Merhaba canım, yeniden ücret ödemeyeceğim,sadece hastane masrafları o da zaten doktora ödenmiyor ... Benim burnum ile ilgili memnuniyetsizliğimi görünce (ilk 3 ayda) kendisi endişelenmemem gerektiğini,gerekirse ufak bir operasyonla sıkıntılı bulduğum yerleri düzeltebileceğini söyledi. En son 1 yılım dolduğunda gittiğimde ise kendisi de ucu biraz daha kalkık olabilirmiş,sırtını törpüleyebilirmişiz dedi ve direk revizyon tarihini konuşmaya başladık. Kemik ise hatırldığım kadarıyla 1.aydan sonra belirginleşmeye başladı bende canım ... Seninkide revizyon ameliyatı sanırım, nasıl geçiyor 2.operasyon, ilkine göre daha mı ağrılı, ya da daha mı zor ?

Resimleri gorebilmek icin kusura bakmayin

Cok cok Tesekkur ederim. Cok ayrintili yazmissin. Senin doktoruna guvenim artdi. Emre Ilhanida dusunuyordum simdi bu doktoruda gozden geciriyorum. Benim cenem cok kucuk ve geri, ben zanediyordum ki kemikle ilgili bir islem oluyor ama deyilmis rahatladim. Ben yuzumde daha bi Oval'lik istiyorum bunun icinde cenemin cok kucuk oldugunu soylediler. Bide burundan cok korkuyordum. Ben burnumun seklinin deyismesi istemiyorum zaten, burun seklimi beyeniyorum sadece birazcik buyuk gibi ayninin kucuyu olsun isterim.
Sanal burun yapiminda, sanal bazi yuzle ilgili seylerde yapiliyor mu acaba?

Rica ederim canim. Sanal burun calismasinda cenenle ilgili calismayi da yapiyor doktor bey.
Kendisine mail atrken bunu da belirt istersen

ya burnun cidden çok güzel olmuş ve yüzüne çok yakışmış :)

Teşekkür ederim :))

Esracığım burnuna bayıldım tatlım çok hoş yüzüne çok yakışmış bende ameliyat olmak istiyorum ama henüz doktor araştırmasındayım umarım benim burnumda seninki gibi yüzüme yakışan bir burun olur:)

Çok teşekkürler.. inşallah istediğiniz gibi olur :)

tecrübeli arkadaşlar lütfen cevaplamanızı rica ediyorum:

burnun bir tarafının daha şiş olması normal mi..sanki milimetrik olarak burnum bir tarafa daha eğik gibi.24.günüm..ben ameliyat sonrası inanılmaz şiştim ve morardım.daha morluklarım geçeli 3-4 gün oluyor.20 gün sürdü morluklar.cildim maalesef çok hassas olduğundan şişliklerim de geç inecekmiş.ee burnum böyle eğri mi kalacak yani..yadım ediniz lütfeeeeeennn

sen benden önce ameliyat oldun aynı şikayetler bendee var. sorunun düzeldimi bana yardımcı olursanız sevinirim

Back
X